SuperSNEL jouw nieuwe webshop online!

Ons uitgekiende webshop ontwikkelproces is het SNELSTE van Nederland. Bovendien vraagt het maar beperkte input en dus kostbare tijd van jou als ondernemer! Wij werken met ’s werelds populairste CMS-systeem WordPress en de WooCommerce plugin van WordPress en garanderen jou een webshop van topkwaliteit die is ingericht volgens jouw wensen én volledig geoptimaliseerd voor Google.

De snelste van Nederland

Geoptimaliseerd voor Google

WordPress en WooCommerce

Servicegerichte helpdesk

Een business of maatwerk webshop?

Wij maken zowel business als maatwerk webshops. Bij een business webshop kun je kiezen uit 6 door ons ontworpen thema’s. Voor een maatwerk webshop ontwikkelen wij  een uniek design op basis van jouw input.

Een uniek design biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is uitermate geschikt voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan en die al over een ontwikkelde huisstijl beschikken. Al jouw specifieke wensen kunnen daarbij geïmplementeerd worden.

Onze business webshops hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen. Deze webshop is ook uitermate geschikt voor een beginnende ondernemer, waarbij de opmaak  volledig aangepast wordt aan de huisstijlcomponenten (kleuren, logo en lettertype) van je organisatie. De mogelijkheden qua ontwerp zijn beperkter ten opzicht van een maatwerk webshop, maar de kosten liggen dan ook aanzienlijk lager.

Het snelste ontwikkelproces van Nederland

Best4U heeft een uniek stappenplan ontwikkeld om razendsnel jouw nieuwe webshop te bouwen. We vinden het belangrijk om jou inzicht te geven in het proces, zodat het voor jou helder is wat je kunt verwachten. Aan de hand van de volgende stappen realiseren we in korte tijd een optimaal resultaat.

Razendsnelle offerte

Binnen 15 minuten nadat jij de ‘start voor je nieuwe webshop’ hebt gemaakt  ontvang jij van ons je offerte. Helder, overzichtelijk en met een duidelijk investeringsoverzicht. Nadat wij jouw akkoord hebben ontvangen, krijg je van ons de inlogcode om het 7-stappenplan op weg naar jouw webshop te doorlopen.

Intakegesprek

Met jouw persoonlijke inlogcode wordt je door ons eenvoudige 7-stappenplan geleid. We inventariseren de algemene doelstellingen van jouw bedrijf/dienst, de wensen ten aanzien van jouw huisstijl, het uiterlijk en de indeling van je webshop. We vragen je om jouw content (tekst) aan te leveren en mocht je onze professionele tekstschrijver hiervoor in willen schakelen, dan is dat ook mogelijk. Tot slot kun jij de keuze maken uit onze zeer uitgebreide beeldbank voor de gewenste afbeeldingen.

Persoonlijk contact

Meestal neemt één van onze accountmanagers nog even persoonlijk contact met je op, nadat je de intake hebt afgerond om even kort door te spreken of alles helder en duidelijk is.

Maatwerk

Als je gekozen hebt voor een maatwerk webshop zorgen wij binnen 48 uur voor een maatwerk ontwerp van jouw webshop, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Binnen 5 dagen gebouwd

Binnen 5 dagen nadat jij het intakeproces volledig hebt afgerond (inclusief teksten en afbeeldingen) ontvang je van ons jouw gloednieuwe webshop.

In het geval van een maatwerk webshop, gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de webshop, zodra jij tevreden bent met het ontwerp. Over het algemeen is de totale doorlooptijd van een maatwerk webshop daarom iets langer, circa 10 werkdagen.

Oplevering

De oplevering is de volgende stap. We testen de webshop uitvoerig om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Daarnaast zullen wij jouw eventuele feedback verwerken en ten slotte lanceren wij hem binnen 1 dag.

De website is live

Gefeliciteerd, je nieuwe webshop is razendsnel live!

Meer dan 3000 tevreden klanten

Met veel plezier hebben wij inmiddels honderden webshops op succesvolle wijze mogen ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Dit varieert van kleine webshops voor lokale ondernemers tot compleet geautomatiseerde bedrijfsprocessen in maatwerktrajecten en alles daar tussenin. Onderstaand tref je een greep uit de webshops die Best4U heeft gemaakt.

Zo ervaren klanten Best4U

Best4u Media B.V.
Onze samenwerking met Best4u stelt ons in staat om met beperkt budget en snel Dutch Media week de online presence te geven die past bij deze event week. We hebben nu voor 2 edities samen gebouwd aan de site. In 2019 vond het event nog vooral fysiek plaats en was de site vooral promotievehikel en programmaboekje. In de herfst van 2020 zag de wereld er anders uit en hebben we de site omgebouwd tot de plek waar bezoekers een week lang tientallen events virtueel konden bezoeken. Een groot project waarin we de samenwerking aangingen met een bouwer van een virtual venue en een specialist voor de streaming van live video. Waarbij Best4u tot het uiterste is gegaan om dit snel en op een zo goed mogelijke manier te integreren in de website. Bezoekers kregen eenvoudig te zien welke events wanneer 'live' waren, deze online zalen waren drempelloos te bezoeken en ze konden van het ene programmaonderdeel naar het andere hoppen. Pim Hutjens Product owner bij het Instituut voor Beeld en Geluid voor www.dutchmediaweek.nl
Best4u Media B.V.
Best4u was mijn steun en toeverlaat tijdens het bouwen van mijn webshop. Ik had dagelijks contact met Edwin en geen één vraag was te veel. Best4u was altijd super vriendelijk en beleefd en heeft een enorme vakkennis. Edwin mijn projectleider kwam zelf met suggesties hoe iets beter “staat” of wat de functionaliteit van de website verbeterd. De webshop was na aanvraag binnen 10 dagen “live” en dat was mede door het snelle schakelen en de hulp die wij kregen van Edwin. De website is prachtig. Super bedankt Best4u!
Best4u Media B.V.
Een super vriendelijk, jong en enthousiast team dat nog steeds altijd klaarstaat voor mij.
Best4u Media B.V.
Top marketing buro
Best4u Media B.V.
Goed en snel!
Best4u Media B.V.
Het proces is van A t/m Z soepel en snel verlopen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Dank hiervoor!

“Best4u is de online kennispartner voor het MKB. Met alle online diensten onder één dak kunnen we je bij alles van dienst zijn.”

Advies nodig?

Wil je advies? Neem dan nu telefonisch contact of via WhatsApp
Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

WooCommerce webshop laten maken

Welk van onze oplossingen je het beste kunt kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Ga je net beginnen met je eigen webshop en heb je een niet al te groot aantal producten, dan zijn onze WooCommerce oplossingen geschikt voor jou. WooCommerce is de E-commerce plugin van WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS voor websites. Voor grotere webshops met een groot aantal productcategorieën en uitbreidingsplannen is Magento, het E-commerce platform dat zichzelf al jaren bewijst, een betere keus. Dit artikel kan je helpen bij je keus voor WooCommerce of Magento.

Natuurlijk staan onze E-commerce specialisten klaar om jou vrijblijvend te adviseren en informeren over de mogelijkheden voor jouw onderneming. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om je kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Professionele website op maat laten maken

Dat de populariteit van online winkelen al jaren sterk groeit is geen nieuws meer. Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in de vorm van maatwerkoplossingen, die jouw webshop of E-commerce product helemaal compleet en persoonlijk kunnen maken. Maar waarom ben je nu precies bij Best4u aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

Webshop laten bouwen door een ervaren webshop designer

Het team van Best4u heeft ruim 13 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Wij maken webshops die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops, en in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. En is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

Daarnaast werken we aan intensieve maatwerkprojecten. Daarbij kun je denken aan compleet gedigitaliseerde bedrijfsprocessen of speciaal ontwikkelde applicaties. Onze E-commerce maatwerkafdeling vertaalt jouw plan naar een werkend(e) applicatie of systeem. Ook als je op dit moment nog ‘klein’ wilt beginnen met een WooCommerce shop, maar wellicht in de toekomst wel wilt toewerken naar een maatwerkoplossing, is Best4u de juiste partner om mee in zee te gaan. Wij ondersteunen ondernemers namelijk graag in hun groei. De samenwerking tussen onze maatwerkafdeling, media-afdeling en onze internet marketing afdeling stelt ons uitstekend in staat om E-commerce ondernemers vanaf het begin succesvol te begeleiden en uit te laten groeien tot grote namen.

Webwinkel die goed op mobiel werkt

Mobiele internetgebruikers worden alsmaar belangrijker, zowel voor webshops en websites als voor zoekmachines. Niet voor niets richt Google zich in 2018 primair op een aparte mobiele index. Het is dan ook van groot belang om optimaal te voldoen aan de behoeftes van de mobiele internetgebruiker.

Best4u volgt de ontwikkelingen op gebied van mobiel internetgebruik op de voet. Dit stelt ons in staat om te zorgen dat jouw webshop compleet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Bovendien beschikt Best4u over een complete afdeling van online marketeers die weten hoe een online product optimaal vindbaar is op het internet, zowel voor de desktop- als de mobiele zoeker.

Support service die je snel van dienst is

Naast optimalisatie voor mobiel gebruik is het van belang dat jouw webshop up-to-date blijft. Onze supportafdeling is gespecialiseerd in Magento en WooCommerce en zorgt er proactief voor dat belangrijke updates op tijd worden doorgevoerd. Dit komt de bereikbaarheid en veiligheid van jouw webshop enorm ten goede. En kom je er even niet uit met het beheren van je eigen webshop? Ook dan staat onze supportafdeling voor je klaar. Je vragen worden op werkdagen altijd binnen 4 uur beantwoord en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt.

Tenslotte kun je ook de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van jouw webwinkel aan ons overlaten. Onze servers zijn speciaal ingericht voor Magento en WordPress en zijn op die manier in staat om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien.

Webshop laten maken die technisch perfect werkt

Met een team van gespecialiseerde designers, developers en projectleiders zorgt Best4u’s E-commerce afdeling ervoor dat jouw webshop volledig voldoet aan de eisen en wensen van jou als klant. Wij bouwen kwalitatieve webshops en voeren altijd de volgende handelingen uit om te kunnen garanderen dat jouw webwinkel over uitstekende kwaliteit beschikt:

  • Mobielvriendelijkheidstest van Google;
  • Snelheidstest middels de Page Speed Insights tool.

Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor het plaatsen van categorieën, producten, contentpagina’s, betaal- en verzendmethodes en meer. Doordat we onze producten ontwikkelen volgens de universele W3C-normen kunnen we jou verzekeren van een goed te indexeren webshop met een snelle laadtijd.

We leveren dus kwaliteit en vragen daar een eerlijke prijs voor. Omdat we voor zowel de kleinere MKB’er als de ondernemer in het hogere segment passende oplossingen bieden variëren ook onze prijzen sterk. Een offerte wordt daarom altijd op maat voor je gemaakt.

Je eigen webwinkel die goed online vindbaar is

Het aantal webshops dat wordt opgestart is enorm en groeit nog steeds. Goed gevonden worden tussen de vele concurrenten – of je nu in Groningen, Maastricht, Enschede of Den Haag gevestigd bent – is dan ook belangrijker dan ooit. Wij zorgen ervoor dat de webshops die wij ontwikkelen geheel technisch geoptimaliseerd zijn voor Google. Met Google Analytics kun je real-time de statistieken van je webwinkel, bezoekers en conversie bekijken. Met de Google webmaster tool (of de Yoast plugin bij WooCommerce shops) kun je elke pagina in je shop optimaliseren voor Google. Beide tools implementeren wij in je webshop.

Bij Best4u beschikken we over een complete internet marketing afdeling die jouw webshop optimaal kan laten scoren in Google. Een webwinkel zonder gedegen online marketing campagne heeft amper kans van slagen. Daarom bundelen we bij Best4u graag onze krachten en talenten. Benieuwd wat onze internet marketeers voor jou kunnen betekenen? Bekijk alvast de online marketing diensten die we aanbieden.

Benieuwd naar de WordPress webshop kosten?

Wil je een webshop laten bouwen in ’s werelds beste en meest gebruikte cms? We nodigen je graag uit om de vele mogelijkheden van onze E-commerce oplossingen voor jouw onderneming te ontdekken! Neem contact met ons op ( 0575 512 125 of sales@best4u.nl) voor een offerte op maat of het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek over jouw gewenste webdesign. Ook voor een nieuwe website kun je uiteraard bij ons terecht. We gaan graag met je in gesprek!