Redesign website

Actuele site op gebied van design, techniek en content

Veel websites zijn na verloop van tijd toe aan een redesign. De eisen die bezoekers, zoekmachines en browsers vandaag de dag stellen zijn anders dan die van een paar jaar geleden. De gebruiksvriendelijkheid, snelheid, content en lay-out van je website kunnen waarschijnlijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Zeker gezien het veranderende karakter van zoekmachines als Google en het algoritme dat steeds meer gericht is op kwaliteit. Ook de mobielvriendelijkheid van je website is van groot belang. Het aantal mobiele zoekopdrachten ligt inmiddels namelijk ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dit verschil zal de komende jaren alleen nog maar groter worden.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Grote kans dat je antwoord ‘ja’ is als jouw website al een aantal jaren in de lucht hangt. Dan is kiezen voor een redesign een goed idee. Maar weet je het nog niet zeker? Doe dan de gratis website scan!

Wat houdt een redesign nou precies in?

Bij een redesign bouwen we je bestaande website om naar een website in WordPress, een zeer hanteerbaar en veelgebruikt CMS.

Bij Best4u steken we jouw website graag in een vernieuwd jasje zodat je site op grafisch, technisch én contentgebied weer helemaal actueel is. Natuurlijk houden we daarbij zorgvuldig rekening met eventuele reeds behaalde resultaten en goed scorende elementen. We werken nauw samen met collega’s van de afdeling Internet Marketing om te zorgen dat redirects juist worden aangelegd en er geen waarde van je website verloren gaat.

Scan direct gratis jouw website

en ontdek hoe jouw website presteert!

Winst voor je website!

Een website die optimaal is ingericht voor Google komt niet alleen je positie in de zoekmachine ten goede. Pak je de online marketing van je website goed aan dan heeft dat ook gevolgen voor de conversie en uiteindelijk ook voor het aantal leads van je bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat Google zoals gezegd steeds meer waarde hecht aan kwaliteit. Houd je dus op de juiste manier rekening met Google, dan wordt je website daar in alle opzichten beter van.

Nadat we jouw redesign live hebben gezet, blijven we je graag ondersteunen met ons support- en onderhoudspakket. Onze supportmedewerkers helpen jou graag bij al je WordPress vraagstukken, leveren proactieve support en verzorgen de hosting van je website op één van onze voor WordPress geoptimaliseerde servers. Ontdek wat support & hosting van Best4u voor jou kan betekenen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!