WordPress hosting & support

Bij Best4u bieden we je WordPress hosting & support op maat, aangezien we hier al jarenlang websites in bouwen voor onze klanten. Door te kiezen voor onze WordPress hosting & support, verzeker je jezelf van een partner die jouw webshop continu in de gaten houdt en je site voorziet van updates.

WordPress CMS

Dat we WordPress hosting aanbieden is natuurlijk niet zonder reden, net als het ook niet zomaar is dat miljoenen websites en webshops er op draaien. WordPress is namelijk een gebruiksvriendelijk en open source CMS dat de gebruiker in staat stelt om zelf gemakkelijk content te beheren. Daarnaast is het erg populair vanwege de vele plug-ins die je kunt installeren binnen je WordPress webshop.

Het verbeteren van jouw website of webshop

Uiteindelijk draagt onze WordPress hosting en support voor WordPress bij aan een betere website voor jou, maar vooral voor je bezoekers. Jij krijgt het makkelijker om je site in te richten om de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoeker te verhogen. Zo kun je thema’s toevoegen of aanpassen en kun je plug-ins aan je site toevoegen die de bezoeker meer mogelijkheden bieden.

Webhosting WordPress: veilig & proactief

Onze supportafdeling beschikt over ruime ervaring met webhosting voor WordPress en staat klaar om jou proactief van de beste tips en adviezen te voorzien. Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van een gloednieuwe website waar je jaren mee vooruit kan. Onze servers zijn speciaal ingericht volgens de richtlijnen van WordPress en laten jouw website optimaal draaien. Lees meer over onze slimme server tools die we gebruiken voor WordPress hosting & support.

SSL-certificaat: de basis bij WordPress ondersteuning

Kies je voor een support- en onderhoud WordPress ondersteuning, dan installeren we ook een SSL-certificaat op je website. Dit certificaat zorgt ervoor dat al het verkeer op jouw website via een versleutelde verbinding gaat, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid vergroot. Het certificaat beïnvloedt bovendien je positie in Google op een positieve manier. Omdat veiligheid voorop staat bij Best4u, zijn wij dagelijks bezig met het beveiligen van al onze servers. Een veilige server in combinatie met een SSL-certificaat maakt jouw website zeer betrouwbaar. In dit artikel lees je meer over het belang van een SSL-certificaat bij het opzetten van WordPress hosting & support voor jou.

 • Onbeperkte service en proactieve support van onze supportmedewerkers
 • Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie op je e-mail
 • Ook via WhatsApp contact met onze supportafdeling
 • Proactieve monitoring en verbetering van je website
 • Proactieve adviezen en tips
 • Technisch up-to-date houden van je website
 • Extra snelle hosting op een voor WordPress geoptimaliseerde server
 • Domeinregistratie van één domeinnaam
 • Maar liefst 3 e-mailadressen met je domeinnaam
 • Gratis doorvoering van kleine aanpassingen
 • SSL-certificaat voor meer veiligheid en een betrouwbare uitstraling

Het belang van onderhoud WordPress website

Het belang van onderhoud aan je WordPress website mag niet onderschat worden. Zonder updates aan je website, loop je het risico dat je voorbijgestreefd wordt door de concurrentie. WordPress hosting & support voorkomt dat er technische mankementen waarneembaar zijn bij je website, die de gebruikerservaring op een negatieve manier beïnvloeden. Daarnaast dragen we bij het onderhoud aan je WordPress website zorg voor security patches, waardoor je hackers of cybercriminelen nooit de gelegenheid geeft om hun gang te gaan. Daarnaast is WordPress hosting & support een onmisbare dienst als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines. Voldoe je aan de eigentijdse eisen van Google? Dan zal je website sneller vertoond worden op de hogere pagina’s van Google. Regelmatige updates zullen er ook voor zorgen dat je website of webshop blijvend functioneert op alle type browsers, zoals Chrome en Safari.

De vereisten voor WordPress webhosting

Om gebruik te kunnen maken van WordPress webhosting, beveelt het CMS een aantal programmeertalen & software aan. WordPress draait het beste als er een beroep gedaan wordt op minimaal PHP 8.0, My SQL 5.7, MariaDB 10.3, HTTPS support of een verbeterde versie van elke optie. Eerdere varianten kun je ook gebruiken, maar de kans dat je dan veiligheidsissues krijgt, is erg groot. Apache en Nginx zijn de servers die daar de beste aansluiting op vinden. Best4u heeft ontwikkelaars in dienst die goed overweg kunnen met de aanbevolen producten, dus wees gerust als je jouw WordPress hosting & support aan ons overlaat.

Geen support nodig?

Liever geen support? Best4u biedt ook pakketten met alleen hosting, domeinregistratie en e-mailadressen met je domeinnaam. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wil je wel gaan voor de volledige WordPress hosting en support? Vul dan het contactformulier op deze pagina in om vrijblijvend een offerte van ons te ontvangen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!