WordPress hosting & support

WordPress is al jarenlang wereldwijd het meest gebruikte (en meest gebruiksvriendelijke) CMS. Bij Best4u bieden we je daarom al jarenlang het maken van WordPress websites en hosting & support op maat. We beschikken over ruime ervaring met dit platform en houden continu de ontwikkelingen in de gaten, zodat ook jouw webshop altijd up-to-date kan blijven.

WordPress CMS

Dat we WordPress hosting aanbieden is natuurlijk niet zomaar, net als het ook niet zomaar is dat miljoenen websites en webshops er op draaien. WordPress is namelijk een gebruiksvriendelijk en open source CMS dat de gebruiker in staat stelt om zelf gemakkelijk content te beheren. Daarnaast is het erg populair vanwege de vele plugins die je kunt installeren binnen je WordPress webshop.

Het verbeteren van jouw website of webshop

Uiteindelijk draagt onze hosting en support voor WordPress bij aan een betere website voor jou, maar vooral voor je bezoekers. Jij krijgt het makkelijker om je site in te richten om de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoeker te verhogen. Zo kun je thema’s toevoegen of aanpassen en kun je plugins aan je site toevoegen die de bezoeker meer mogelijkheden bieden.

WordPress hosting en support: veilig & proactief

Onze supportafdeling beschikt over ruime ervaring met WordPress en staat klaar om jou proactief van de beste tips en adviezen te voorzien. Ook de hosting van je WordPress website kun je bij Best4u onderbrengen. Onze servers zijn speciaal ingericht volgens de richtlijnen van WordPress en laten jouw website optimaal draaien. Lees meer over onze slimme server tools.

Veiligheid

Kies je voor een support- en onderhoudspakket, dan installeren we ook een SSL-certificaat op je website. Dit certificaat zorgt ervoor dat al het verkeer op jouw website via een versleutelde verbinding gaat, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid vergroot. Het certificaat beïnvloedt bovendien je positie in Google op een positieve manier. Omdat veiligheid voorop staat bij Best4u, zijn wij dagelijks bezig met het beveiligen van al onze servers. Een veilige server in combinatie met een SSL-certificaat maakt jouw website zeer betrouwbaar. In dit artikel lees je meer over het belang van een SSL-certificaat.

WordPress hosting en support bij Best4u

WordPress hosting en support bij Best4u bestaat uit de volgende services:

 • Onbeperkte service en proactieve support van onze supportmedewerkers
 • Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie op je e-mail
 • Ook via WhatsApp contact met onze supportafdeling
 • Proactieve monitoring en verbetering van je website
 • Proactieve adviezen en tips
 • Technisch up-to-date houden van je website
 • Extra snelle hosting op een voor WordPress geoptimaliseerde server
 • Domeinregistratie van één domeinnaam
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen met je domeinnaam
 • Gratis doorvoering van kleine aanpassingen
 • SSL-certificaat voor meer veiligheid en een betrouwbare uitstraling

Geen support nodig?

Liever geen support? Best4u biedt ook pakketten met alleen hosting, domeinregistratie en e-mailadressen met je domeinnaam. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wil je wel gaan voor de volledige WordPress hosting en support? Vul dan het contactformulier op deze pagina in om vrijblijvend een offerte van ons te ontvangen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!