De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

WooCommerce webshop laten maken

Waag jij de sprong van fysieke winkel naar webshop? Laat dan een WooCommerce webshop maken bij Best4u. WooCommerce behoort toe aan ‘s wereld meest gebruikte CMS (WordPress) en is zeer eenvoudig in gebruik, laag in kosten en heeft tal van uitbreidingsmogelijkheden. Een WooCommerce webshop is het ideale opstapje voor jou als ondernemer naar een online bestaan.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

WooCommerce is de e-commerce plugin van WordPress en biedt een krachtige, gebruiksvriendelijke oplossing voor zowel je webshop als contentbeheer. Wanneer je een op maat gemaakte WooCommerce webshop laat bouwen, kun je eenvoudig je eigen online winkel beheren, blogberichten plaatsen, afbeeldingen aanpassen en nog veel meer.

WooCommerce heeft de afgelopen jaren snel terrein gewonnen, vooral onder startende webshops. Inmiddels worden zo’n 26% van alle webshops wereldwijd aangedreven door WooCommerce.

De voordelen van WooCommerce

  • Gebruiksvriendelijkheid: WooCommerce biedt een intuïtief CMS waarmee je gemakkelijk producten kunt beheren en content kunt updaten.
  • SEO-opties: met de Yoast-plugin kun je eenvoudig je SEO optimaliseren en beter vindbaar zijn voor zoekmachines.
  • Maatwerk: dankzij het open-source karakter van WooCommerce kunnen ontwikkelaars maatwerkoplossingen implementeren.
best4u-28
best4u-30

Soorten WooCommerce webshops

Voordat je een WooCommerce webshop laat maken door de ontwikkelaars van Best4u, dien je te bepalen wat voor soort website je wilt hebben. Onze webdesigners kunnen een maatwerk website ontwikkelen, die precies is ingericht volgens jouw maatstaven. Ben je al snel bij met het resultaat? Kies dan voor een business website. Hierbij heb je de keuze uit zes templates, die wij al klaar hebben staan.

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

NikéCreatief_Best4u_16

Kosten van WooCommerce webshop laten maken

De kosten van een WooCommerce webshop zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. Een webshop die gebouwd is volgens een vaste template, heeft lagere ontwikkelingskosten dan een volledige op maat gemaakte webshop. Indien je exact wilt weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een WooCommerce webshop, raden we je aan om het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Hosting & support bij Best4u

Bij Best4u eindigt onze dienstverlening niet na de oplevering van je WooCommerce webshop. We bieden hosting op speciaal voor WordPress geoptimaliseerde servers, zodat jouw website wereldwijd snel en veilig bereikbaar is. Onze proactieve supportafdeling staat klaar om je te helpen bij het beheren van je webshop. We reageren binnen 4 uur op werkdagen en zijn ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar voor spoedmeldingen.

WooCommerce groeit snel en er is een groeiende online community van gebruikers die elkaar ondersteunen met tips en advies. Voor veel vragen kun je online uitleg en tutorials vinden, inclusief handige video’s op het officiële YouTube-kanaal van WooCommerce.

Heb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning of wil je meer weten over onze support- en hostingpakketten? Neem contact op met onze supportafdeling en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

best4u-31

Meer informatie

WooCommerce webshop laten maken door Best4u

Als je kiest voor een WooCommerce webshop door Best4u, kun je diverse betaalmethodes integreren, facturatie beheren en retourlabels genereren, allemaal binnen dezelfde omgeving! Vraag dus snel een gratis offerte aan en laat ons je helpen bij het creëren van je professionele WooCommerce webshop!

Offerte aanvragen

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!