Supersnel jouw nieuwe website online!

Ons uitgekiende website ontwikkelproces is het snelste van Nederland. Bovendien vraagt het maar beperkte input en dus kostbare tijd van jou als ondernemer! Wij werken met ’s werelds populairste CMS-systeem WordPress en garanderen jou een website van topkwaliteit die is ingericht volgens jouw wensen én volledig geoptimaliseerd voor Google.

De snelste van Nederland

Geoptimaliseerd voor Google

WordPress CMS-systeem

Servicegerichte helpdesk

Een business of maatwerk website?

Wij maken zowel business als maatwerk websites. Bij een business website kun je kiezen uit 6 door ons ontworpen thema’s. Voor een maatwerk website ontwikkelen wij  een uniek design op basis van jouw input.

Het unieke design van een maatwerk website biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is uitermate geschikt voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan en die al over een ontwikkelde huisstijl beschikken. Al jouw specifieke wensen kunnen daarbij geïmplementeerd worden.

Onze business websites hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen. Deze website is ook uitermate geschikt voor een beginnende ondernemer, waarbij de opmaak  volledig aangepast wordt aan de huisstijlcomponenten (kleuren, logo en lettertype) van jouw organisatie. De mogelijkheden qua ontwerp zijn beperkter ten opzichte van een maatwerk website, maar de kosten liggen dan ook aanzienlijk lager.

Het snelste ontwikkelproces van Nederland

Best4U heeft een uniek stappenplan ontwikkeld om razendsnel jouw nieuwe website te bouwen. We vinden het belangrijk om jou inzicht te geven in het proces, zodat het voor jou helder is wat je kunt verwachten. Aan de hand van de volgende stappen realiseren we in korte tijd een optimaal resultaat.

Razendsnelle offerte

Binnen 15 minuten nadat jij de ‘start voor je nieuwe website’ hebt gemaakt  ontvang jij van ons jouw offerte. Helder, overzichtelijk en met een duidelijk investeringsoverzicht. Nadat wij jouw akkoord hebben ontvangen, krijg je van ons de inlogcode om het 7-stappenplan op weg naar jouw website te doorlopen.

Intakegesprek

Met jouw persoonlijke inlogcode wordt je door ons eenvoudige 7 stappenplan geleid. We inventariseren de algemene doelstellingen van jouw bedrijf/dienst, de wensen ten aanzien van jouw huisstijl, het uiterlijk en de indeling van je website. We vragen je om jouw content (tekst) aan te leveren en mocht je onze professionele tekstschrijver hiervoor in willen schakelen, dan is dat ook mogelijk. Tot slot kun jij de keuze maken uit onze zeer uitgebreide beeldbank voor de gewenste afbeeldingen.

Persoonlijk contact

Meestal neemt één van onze projectleiders nog even persoonlijk contact met je op, nadat je de intake hebt afgerond om even kort door te spreken of alles helder en duidelijk is.

Maatwerk

Als je gekozen hebt voor een maatwerk website zorgen wij binnen 48 uur voor een maatwerk ontwerp van jouw website, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Binnen 5 dagen gebouwd

Binnen 5 dagen nadat jij het intakeproces volledig hebt afgerond (inclusief teksten en afbeeldingen) ontvang je van ons jouw gloednieuwe website. In het geval van een maatwerk website, gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de website, zodra jij tevreden bent met het ontwerp. Over het algemeen is de totale doorlooptijd van een maatwerk website daarom iets langer, circa 10 werkdagen.

Oplevering

De oplevering is de volgende stap. We testen de website uitvoerig om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Daarnaast zullen wij jouw eventuele feedback verwerken en ten slotte lanceren wij hem binnen 1 dag.

De website is live

Gefeliciteerd, je nieuwe website is razendsnel live!

Zo ervaren klanten onze service

Best4u Media B.V.
Onze samenwerking met Best4u stelt ons in staat om met beperkt budget en snel Dutch Media week de online presence te geven die past bij deze event week. We hebben nu voor 2 edities samen gebouwd aan de site. In 2019 vond het event nog vooral fysiek plaats en was de site vooral promotievehikel en programmaboekje. In de herfst van 2020 zag de wereld er anders uit en hebben we de site omgebouwd tot de plek waar bezoekers een week lang tientallen events virtueel konden bezoeken. Een groot project waarin we de samenwerking aangingen met een bouwer van een virtual venue en een specialist voor de streaming van live video. Waarbij Best4u tot het uiterste is gegaan om dit snel en op een zo goed mogelijke manier te integreren in de website. Bezoekers kregen eenvoudig te zien welke events wanneer 'live' waren, deze online zalen waren drempelloos te bezoeken en ze konden van het ene programmaonderdeel naar het andere hoppen. Pim Hutjens Product owner bij het Instituut voor Beeld en Geluid voor www.dutchmediaweek.nl
Best4u Media B.V.
Best4u was mijn steun en toeverlaat tijdens het bouwen van mijn webshop. Ik had dagelijks contact met Edwin en geen één vraag was te veel. Best4u was altijd super vriendelijk en beleefd en heeft een enorme vakkennis. Edwin mijn projectleider kwam zelf met suggesties hoe iets beter “staat” of wat de functionaliteit van de website verbeterd. De webshop was na aanvraag binnen 10 dagen “live” en dat was mede door het snelle schakelen en de hulp die wij kregen van Edwin. De website is prachtig. Super bedankt Best4u!
Best4u Media B.V.
Een super vriendelijk, jong en enthousiast team dat nog steeds altijd klaarstaat voor mij.
Best4u Media B.V.
Top marketing buro
Best4u Media B.V.
Goed en snel!
Best4u Media B.V.
Het proces is van A t/m Z soepel en snel verlopen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Dank hiervoor!

“Best4u is de online kennispartner voor het MKB. Met alle online diensten onder één dak kunnen we je bij alles van dienst zijn.”

Advies nodig?

Wil je advies? Neem dan nu telefonisch contact of via WhatsApp
Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

Website laten bouwen met een maatwerk design

Wij maken zowel maatwerk websites met een uniek design, als websites op basis van een door ons ontworpen thema. Een uniek design biedt meer mogelijkheden en vrijheid. Al jouw specifieke wensen kunnen daarbij geïmplementeerd worden.

Een standaard thema is een design dat zich al in de praktijk bewezen heeft. De opmaak wordt volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie. Hoewel er minder mogelijk is qua ontwerp ten opzichte van een maatwerk website, liggen de kosten ook lager.

NikéCreatief_Best4u_17

WordPress, 's werelds populairste CMS

Ga je je website laten bouwen door Best4u, dan kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit content management systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets. De mogelijkheden met een WordPress website zijn namelijk eindeloos.

Tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen, blogs schrijven, content (teksten en foto’s) aanpassen en nog veel meer. Dat we bij Best4u gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze. We zijn al jaren trouw aan dit CMS. Onze supportafdeling is dan ook zeer ervaren in het leveren van service en support op het gebied van WordPress.

Alle online services onder een dak

Een groot voordeel van een kennispartner die alle online services onder één dak aanbiedt is dat zo’n bedrijf meegaat in jouw groei. Stel, je begint als startende ondernemer met een design website en merkt geleidelijk dat je klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties op je website. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar.

Bij Best4u kijken we met je mee en zorgen we ervoor dat jouw online product blijft passen bij je bedrijf. Wil je bijvoorbeeld naast je website ook een webshop laten maken, dan kan dat allemaal onder één dak.

Het meeste uit je website halen met online marketing

Door enkel een website te laten maken ben je er nog niet. Je wilt met je nieuwe website goed vindbaar in Google zijn. Maak daarom ook gebruik van onze online marketing diensten. Wij zorgen er bij de bouw al voor dat je website geheel technisch geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Hierdoor wordt de content goed geïndexeerd en wordt je website gemakkelijk gevonden. Daarnaast verzorgen we de volgende zaken:

  • Het implementeren van Google Analytics, zodat je de statistieken van je website, bezoekers en conversie real-time kunt bekijken;
  • Het implementeren van de Google webmaster tool;
  • Het implementeren van de SEO Yoast plugin waarmee je al je pagina’s voor Google kunt optimaliseren.

Daarnaast kan ons online marketing team structureel je website verder optimaliseren op het gebied van content, gebruiksvriendelijkheid en linkbuilding. Ontdek wat internet marketing van Best4u voor jouw website kan betekenen.

Wat SEO toevoegt voor jouw website

SEO staat voor search engine optimization, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is het optimaliseren van je website, zodat deze beter op relevante zoektermen scoort in Google. SEO bestaat in hoofdzaak uit drie onderdelen: de technische werking van de website, de content (zoals teksten en afbeeldingen) en linkbuilding.

Wij bouwen je website zodat deze technisch optimaal werkt. Met SEO kan de content verder geoptimaliseerd worden, zodat deze beter door Google herkent wordt. Linkbuilding is het laten stijgen van de autoriteit van je website door het plaatsen van externe links naar jouw domein. Door deze werkzaamheden structureel uit te voeren word je beter vindbaar in de zoekmachines.

Een snelle website met een responsive website

Onze website bouwers snappen de eisen die nodig zijn voor het laten maken van een website. Een goede website moet aan een aantal belangrijke basiseisen voldoen. Eén daarvan is een ‘responsive webdesign’, dat voor mobielvriendelijkheid zorgt. Schaalt je website niet mee met het apparaat dat je gebruikt (bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet), dan verlies je al gauw een groot deel van je bezoekers. Mobiele gebruikers hebben namelijk geen tijd voor een langzame website. Ook Google straft websites die niet ingericht zijn voor mobiel gebruik af in hun zoekresultaten middels de ‘mobile first’ index.

Een website laten maken die technisch top in elkaar zit

Het feit dat 76% van de Nederlanders in 2017 gebruik maakte van een smartphone om te internetten maakt het belang van een responsive website meer dan duidelijk. Binnen ons ontwikkeltraject spelen snelheid en mobielvriendelijkheid een belangrijke rol. Wij voeren daarom altijd een mobielvriendelijkheidstest van Google en de Page Speed Insights snelheidstest uit. Bovendien ontwikkelen wij altijd volgens de universele universele W3C normen. Zo ben je verzekerd van een website met een snelle laadtijd die goed te indexeren is.

Goedkope website laten maken

Zoals de pakketten bovenaan deze pagina al aangeven kunnen de kosten voor een nieuwe website erg verschillen. Bij Best4u werken we voor zowel de kleinere ondernemer als voor het hogere MKB segment en daar passen we de kosten op aan. Zo kun je bij ons een goedkope design website laten maken, maar ook voor een maatwerkoplossing kiezen.

De rode draad in onze online producten is de kwaliteit die je kunt verwachten. Ons team van betrokken adviseurs, gespecialiseerde designers, developers en projectleiders pakt ieder project met hetzelfde enthousiasme aan. Zo weten we voor elk online vraagstuk een passende oplossing te creëren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Een eigen support afdeling

Nadat je een nieuwe website hebt laten maken komen er verschillende zaken bij kijken, zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het onderhoud van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen.

Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan. Onze supportmedewerkers verzorgen het onderhoud, houden websites up-to-date en voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website. Ook helpen we onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren.

Binnen 4 uur een reactie op vragen

Best4u is gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en verzorgt de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak. De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Advies nodig?

Twijfel je tussen een website of webshop? Of heb je andere vragen over het laten maken van een website of online marketing? In een vrijblijvend adviesgesprek op de door jou gewenste locatie staan onze experts je graag te woord. Zij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van online oplossingen voor het MKB en zorgen er dagelijks voor dat ondernemers zoals jij voorzien worden van een online oplossing op maat.

“Met een vlot reagerende supportafdeling worden problemen waar jij tegenaan loopt snel opgelost.”

Een professionele website laten maken

Meer dan 3400 tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Best4u. Dat maakt ons dé online kennispartner van het MKB. Of je nu een website op maat of een design website wilt; vraag vandaag nog via onze website een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur reactie op je aanvraag.