Supersnel jouw nieuwe website online!

De snelste van Nederland. Dat is wat wij van Best4u zijn! Voor ons is een simpele intake met jou al voldoende om te achterhalen wat jouw wensen zijn. Zo kun jij je als ondernemer focussen op de dingen waar jij goed in bent. Dat doen wij namelijk ook! Best4u werkt met ’s werelds populairste CMS-systeem WordPress en garanderen jou een website van topkwaliteit die aan de huidige maatstaven van Google voldoet.

De snelste webbouwer van Nederland

Al 3000 tevreden klanten gingen je voor

Meer dan 15 jaar ervaring

Geoptimaliseerd voor Google

Website laten maken

Snelheid en transparantie: daar is het Best4u allemaal om te doen. Uitgestelde opleverdata en onduidelijke communicatievormen zijn dan ook termen waar wij jeuk van krijgen. Om die reden heeft Best4u een uniek stappenplan ontwikkeld, zodat het proces voor een nieuwe website gestroomlijnd en in sneltreinvaart zal verlopen. We beloven je zo nu en dan een update te geven, zodat je weet in welke fase we zitten.

Om alvast inzichtelijk te maken hoe het volledige proces straks van A tot Z zal verlopen, proberen we het stappenplan kraakhelder aan je uit te leggen. Een website laten maken door Best4u ziet er als volgt uit:

Websites 1
Dag 1: Supersnelle offerte

Binnen 15 minuten na je offerteaanvraag, zie jij jouw gepersonaliseerde exemplaar al in je inbox verschijnen. Je krijgt van ons een duidelijk investeringsoverzicht, zodat je exact weet waar jij je budget aan spendeert. Is de offerte naar tevredenheid? Dan krijg je een unieke inlogcode toegestuurd, zodat je direct het 7-stappenplan kunt invullen!er aan je uit te leggen.

Dag 2: Intakegesprek

Nadat jouw ingevulde formulier bij ons binnen is, plannen we een intakegesprek in. Bij ons, bij jou of online: dat is aan jou. Door het gesprek met jou aan te gaan, brengen we beter in kaart waar jij voor staat, wat de huisstijl van jouw onderneming is en welke vragen of wensen jij nog meer hebt ten aanzien van je nieuwe domein. Samen komen we tot het beste resultaat!

Dag 3: Website ontwikkeling

Ons team kan zich goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat. Gelukkig hoef je bij de snelste webbouwer van Nederland niet lang te wachten, want 5 dagen na de afronding van het intakeproces kun je de eerste versie al bekijken. Super toch? Samen met jou nemen we het eerste resultaat onder de loep, zodat onze vakkundige programmeurs de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Geef gerust te kennen wat jij nog mist. Dat vinden wij echt niet erg!

Dag 4: Oplevering

Het moment van oplevering is bijna daar, maar niet voordat wij de website uitvoerig getest hebben om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Na de verwerking van jouw laatste op- of aanmerking, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen 1 dag.

Dag 5: De website is live

Showtime! Nu alle stappen doorlopen zijn, beschik jij over je gloednieuwe website. En dat allemaal binnen 5 dagen!

Best4u: maatwerk websites voor iedereen

De ene klant is de andere niet. Om die reden wil Best4u ervoor zorgen dat jij wat te kiezen hebt en maken wij zowel maatwerk websites als business websites. Is jouw smaak erg specifiek en kunnen standaard templates jou niet bekoren? Ga dan met ons om tafel en kies één van onze maatwerk websites ontwerpen. Dan bedienen wij jou op je wenken door te verrassen met een uniek design op basis van de door jou gegeven input. Ga je voor een business website, dan kun je uit één van onze 6 ontworpen thema’s kiezen.

De kwalitatief goede business websites hebben zich in de praktijk al meermaals bewezen. Dit type website is ideaal voor de beginnend ondernemer, waarbij het design volledig is afgestemd op de componenten uit jouw brandbook. De mogelijkheden qua ontwerp mogen dan wellicht minder toereikend zijn dan bij een website op maat het geval is, de kosten liggen ook aanzienlijk lager!

Is jouw onderneming toe aan de volgende stap en wil je binnen een mum van tijd een nieuw online thuis ‘on air’ hebben? Kies dan voor een website op maat van Best4u. Zet al jouw wensen wat betreft design en functionaliteiten op een rijtje, dan doen wij de rest!

Zo ervaren klanten onze service

Een website laten maken door Best4u?

Zie je een gloednieuwe website van Best4u al helemaal zitten, maar wil je eerst nog wel wat advies voordat we van start gaan? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp! Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

Website laten bouwen met een maatwerk design

Wij maken zowel maatwerk websites met een uniek design, als websites op basis van een door ons ontworpen thema. Een uniek design biedt meer mogelijkheden en vrijheid. Een website laten maken bij Best4u: al jouw specifieke wensen kunnen geïmplementeerd worden.

Een standaard thema is een design dat zich al in de praktijk bewezen heeft. De opmaak wordt volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie. Hoewel er minder mogelijk is qua ontwerp ten opzichte van een maatwerk website, liggen de kosten ook lager.

Een website laten maken in WordPress

Ga je je website laten bouwen door Best4u, dan kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit content management systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets. De mogelijkheden met een WordPress website zijn namelijk eindeloos.

Tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen, blogs schrijven, content (teksten en foto’s) aanpassen en nog veel meer. Dat we bij Best4u gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze. We zijn al jaren trouw aan dit CMS. Onze supportafdeling is dan ook zeer ervaren in het leveren van service en support op het gebied van WordPress.

Professionele website laten maken

Een groot voordeel van een kennispartner die alle online services onder één dak aanbiedt is dat zo’n bedrijf meegaat in jouw groei. Stel, je begint als startende ondernemer met een design website en merkt geleidelijk dat je klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties om je website te laten maken. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar.

Bij Best4u kijken we met je mee en zorgen we ervoor dat jouw online product blijft passen bij je bedrijf. Wil je bijvoorbeeld naast je website laten maken ook een webshop laten maken, dan kan dat allemaal onder één dak.

Het meeste uit je website halen met online marketing

Door enkel een website laten maken ben je er nog niet. Je wilt met je nieuwe website goed vindbaar in Google zijn. Maak daarom ook gebruik van onze online marketing diensten. Wij zorgen er bij de bouw al voor dat je website geheel technisch geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Hierdoor wordt de content goed geïndexeerd en wordt je website gemakkelijk gevonden. Daarnaast verzorgen we de volgende zaken:

  • Het implementeren van Google Analytics, zodat je de statistieken van je website, bezoekers en conversie real-time kunt bekijken;
  • Het implementeren van de Google webmaster tool;
  • Het implementeren van de SEO Yoast plugin waarmee je al je pagina’s voor Google kunt optimaliseren.

Daarnaast kan ons online marketing team structureel je website verder optimaliseren op het gebied van content, gebruiksvriendelijkheid en linkbuilding.

Website laten maken met SEO

SEO staat voor search engine optimization, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is het optimaliseren van je website, zodat deze beter op relevante zoektermen scoort in Google. SEO bestaat in hoofdzaak uit drie onderdelen: de technische werking van de website, de content (zoals teksten en afbeeldingen) en linkbuilding.

Wij bouwen je website zodat deze technisch optimaal werkt. Met SEO kan de content verder geoptimaliseerd worden, zodat deze beter door Google herkent wordt. Linkbuilding is het laten stijgen van de autoriteit van je website door het plaatsen van externe links naar jouw domein. Door deze werkzaamheden structureel uit te voeren word je beter vindbaar in de zoekmachines.

Een snelle website met een responsive website

Onze website bouwers snappen de eisen die nodig zijn voor het laten maken van een website. Een goede website moet aan een aantal belangrijke basiseisen voldoen. Eén daarvan is een ‘responsive webdesign’, dat voor mobielvriendelijkheid zorgt. Schaalt je website niet mee met het apparaat dat je gebruikt (bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet), dan verlies je al gauw een groot deel van je bezoekers. Mobiele gebruikers hebben namelijk geen tijd voor een langzame website. Ook Google straft websites die niet ingericht zijn voor mobiel gebruik af in hun zoekresultaten middels de ‘mobile first’ index.

Website laten maken die technisch top in elkaar zit

Het feit dat 76% van de Nederlanders in 2017 gebruik maakte van een smartphone om te internetten maakt het belang van een responsive website meer dan duidelijk. Binnen ons ontwikkeltraject spelen snelheid en mobielvriendelijkheid een belangrijke rol. Wij voeren daarom altijd een mobielvriendelijkheidstest van Google en de Page Speed Insights snelheidstest uit. Bovendien ontwikkelen wij altijd volgens de universele universele W3C normen. Zo ben je verzekerd van een website laten maken met een snelle laadtijd die goed te indexeren is.

Goedkope website laten maken

Zoals de pakketten bovenaan deze pagina al aangeven kunnen de kosten voor een nieuwe website erg verschillen. Bij Best4u werken we voor zowel de kleinere ondernemer als voor het hogere MKB segment en daar passen we de kosten op aan. Zo kun je bij ons een goedkope design website laten maken, maar ook voor een maatwerkoplossing kiezen.

De rode draad in onze online producten is de kwaliteit die je kunt verwachten. Ons team van betrokken adviseurs, gespecialiseerde designers, developers en projectleiders pakt ieder project met hetzelfde enthousiasme aan. Zo weten we voor elk online vraagstuk een passende oplossing te creëren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Een eigen support afdeling

Nadat je een nieuwe website hebt laten maken komen er verschillende zaken bij kijken, zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het onderhoud van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen.

Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan. Onze supportmedewerkers verzorgen het onderhoud, houden websites up-to-date en voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website. Ook helpen we onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom een website laten maken bij Best4u: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren.

Binnen 4 uur een reactie op vragen

Best4u is gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en verzorgt de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak om een nieuwe website laten maken. De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Advies nodig?

Twijfel je tussen een website of webshop? Of heb je andere vragen over het laten maken van een website of online marketing? In een vrijblijvend adviesgesprek op de door jou gewenste locatie staan onze experts je graag te woord. Zij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van online oplossingen voor het MKB en zorgen er dagelijks voor dat ondernemers zoals jij voorzien worden van een online oplossing op maat.

Veelgestelde vragen over websites

De prijzen van het maken van een website variëren tussen de 499 en 3999 euro bij Best4u. Dit is sterk afhankelijk hoeveel maatwerk je verwacht en welke eisen je hebt omtrent functionaliteit en design. Echter voor 499 heb je echt al een heel complete website om mee te starten. Voor advies wat het beste bij jouw bedrijf/idee of instelling past kun je het best vrijblijvend sparren met 1 van onze accountmanagers.

Momenteel is de belangrijkste reden om een nieuwe website te nemen de mobielvriendelijkheid en de snelheid van de site. Wanneer dit niet op orde is zul je er in de verschillende zoekmachines echt nadelige gevolgen van hebben. Tevens gaat in de huidige tijd een groot deel van je website verkeer via mobiele apparaten. Een snelle en mobielvriendelijke site is dan essentieel. Wil je meer informatie over hoe snel en mobielvriendelijk je huidige site is, neem dan gerust even contact met 1 van onze adviseurs op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een technische scan doen van jouw website en je voorzien van goed advies.

Een nieuwe site ontwikkelen hoeft geen langslepend traject te zijn. Ons snelste ontwikkelproces van Nederland stelt je in staat om binnen 5 tot 10 werkdagen online te zijn met je nieuwe site. We vragen je na overeenstemming over de prijs van de site eenmalig al je input aan te leveren. Vervolgens bouwen wij je website binnen 5 tot 10 werkdagen!

De belangrijkste elementen waar rekening mee gehouden dienen te worden bij het ontwikkelen van een nieuwe website:

  1. Zorg voor een goed responsive werkende site. Gezien het feit dat een groot deel van het verkeer via mobiele apparaten komt is het extreem belangrijk dat de site op verschillende devices altijd goed werkt.
  2. Zorg ervoor dat je site snel is. Niet alleen voor je gebruikers belangrijk, ook de zoekmachines vinden dit steeds belangrijker.
  3. Zorg voor voldoende en duidelijke conversie mogelijkheden. Je bezoekers moeten simpel en snel een aanvraag of aankoop kunnen doen.
  4. Heb een duidelijk doel voor ogen met je site. Wat wil je bereiken en hoe meet je of je site succesvol is. Het is goed dat je dit vooraf bedenkt zodat je de website hierop kan inrichten.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor. Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.