Supersnel een nieuwe website laten maken?

Een nieuwe website laten maken laat je niet over aan amateurs, daar heb je professionals voor nodig. Als snelste webbouwer van Nederland kennen we het proces door en door – van design tot Google-maatstaven - en gebruiken we onze ervaring om razendsnel een topkwaliteit website neer te zetten. Jouw website ook laten maken door Best4u? Informeer naar de mogelijkheden.

De snelste van Nederland

Geoptimaliseerd voor Google

WordPress CMS-systeem

Servicegerichte helpdesk

Website laten maken werkwijze

Wie bij ons een website laat maken kan rekenen op korte communicatielijnen, deadlines die worden gehaald en daadkracht. Dit vinden we belangrijk in ons werk en deze werkwijze hanteren we dan ook voor onze klanten. Om jouw website zo snel mogelijk live te zetten, hebben we een stappenplan ontwikkeld die de basis vormt voor een gestroomlijnde samenwerking.

Websites 1
Dag 1: Razendsnelle offerte

Zodra je via onze website een offerteaanvraag hebt ingediend, ontvang je binnen 15 minuten een gepersonaliseerd exemplaar in je inbox. Deze offerte bevat een duidelijk investeringsoverzicht zodat je precies weet waar je je geld aan uitgeeft. Ga je akkoord? Dan kunnen we van start.

Dag 2: Intakegesprek

We plannen een intakegesprek om je wensen in kaart te brengen. Bij ons op kantoor, bij jou of online – dat is aan jou. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en eisen, de huisstijl van je onderneming en wat je verwacht van je nieuwe domein.

Dag 3: Website ontwikkeling

We zijn niet voor niets de snelste webbouwer van Nederland; nadat we alles in kaart hebben gebracht gaan we direct aan de slag. Al na een paar dagen kunnen we je de eerste versie van je website laten zien, waarna we op basis van jouw feedback de laatste hand leggen aan het design en de functionaliteiten.

Dag 4: Oplevering

Na een uitvoerige testronde en jouw laatste feedback te hebben verwerkt, kunnen we je gloednieuwe website binnen 1 dag live zetten.

Dag 5: Je website is live

Nu we alle stappen hebben doorlopen, beschik jij over een nieuwe website die aan al je eisen voldoet. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) WordPress kun je bovendien vanaf nu zelf je website bijhouden – met ondersteuning van ons als je dat nodig hebt natuurlijk.

Zij lieten hun website maken door Best4u

Een snelle business website

Voor ondernemers die liever gisteren dan vandaag een nieuwe website hebben, bieden we de mogelijkheid om voor een business website te kiezen. Dit zijn websites op basis van standaardtemplates die met enkele aanpassingen in jouw huisstijl gemaakt kunnen worden.

Onze business websites hebben zich in de praktijk al meermaals bewezen en zijn ideaal voor de beginnende ondernemer. Bekijk vooral eens de cases die we voor onze klanten hebben opgeleverd en laat je inspireren. De mogelijkheden qua ontwerp mogen dan iets minder toereikend zijn dan bij een website op maat, de kosten liggen wel aanzienlijk lager! Al vanaf €599,- kun jij beschikken over je nieuwe bedrijfswebsite.

business-website-four
business-webshop-three
business-webshop-two
business-website-two

Jouw website met gebruiksvriendelijk CMS

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Best4u, kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit systeem is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld; de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos.

Bovendien is het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk. Je kunt eenvoudig zelf nieuwe pagina’s toevoegen, foto’s plaatsen, teksten schrijven en aanpassen en nog veel meer. Kom je er even niet uit? Onze supportafdeling is zeer ervaren met WordPress en helpt je uit de brand.

best4u-05

De kracht van een professionele website

Door een nieuwe website te laten maken, zorg je voor een online boost van je onderneming. Met een website creëer je namelijk bekendheid onder een breed publiek, kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat als onderneming en kun je de uiteindelijke verkoop van je product of dienst versterken. Het is dan wel noodzakelijk om een professionele website te laten maken die jouw kernwaarden belicht en inspeelt op de verschillende mogelijkheden van jouw online bereik.

Kies je voor Best4u om je website te laten maken, dan kun je rekenen op een website die jouw onderneming centraal zet, en verder:

 • Een aantrekkelijk en mobielvriendelijk webdesign op basis van je huisstijl
 • Razendsnelle oplevering van de eerste tot de definitieve versie van je website
 • Een eigen supportafdeling voor het onderhoud en de verbetering van je website
 • Een gebruiksvriendelijk CMS
 • De implementatie van Google Analytics, de Google webmaster tool en de SEO Yoast plugin voor statistieken en optimalisatie
 • Een technisch- en SEO-geoptimaliseerde website
 • Keuze uit een maatwerk website of business website

Zo ervaren klanten onze service

Een maatwerk website laten maken

Naast de business websites bieden we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een uniek webdesign op maat. Op basis van een door ons ontworpen thema passen we je website aan op jouw huisstijl, kernwaarden en meer. Het voordeel van een maatwerk website is dat echt al je wensen en eisen doorgevoerd kunnen worden.

Een maatwerk website laten maken is ideaal wanneer je een volgende stap zet met je bedrijf. Hiermee ben je namelijk verzekerd van een website die nog jarenlang meegaat, eenvoudig up-to-date te houden is en is aangepast aan alle online standaarden.

Een website voor ieder budget

Een professionele website laten maken hoeft niet veel te kosten. Onze business websites zijn al vanaf €599,- te realiseren en zijn van hoge kwaliteit! Omdat we hierbij gebruikmaken van templates die we in een handomdraai omtoveren tot website in jouw huisstijl, kunnen we de kosten drukken en betaal je dus nooit te veel voor jouw nieuwe website.

Dankzij onze werkwijze is Best4u een professionele en betaalbare partner voor iedere ondernemer. Kies een oplossing die past bij jouw wensen en budget, dan leveren wij razendsnel een website die je verwachtingen overtreft!

Veelgestelde vragen

De prijzen van het maken van een website variëren tussen de 599 en 3999 euro bij Best4u. Dit is sterk afhankelijk hoeveel maatwerk je verwacht en welke eisen je hebt omtrent functionaliteit en design. Echter voor 599 heb je echt al een heel complete website om mee te starten. Voor advies wat het beste bij jouw bedrijf/idee of instelling past kun je het best vrijblijvend sparren met 1 van onze accountmanagers.

Momenteel is de belangrijkste reden om een nieuwe website te nemen de mobielvriendelijkheid en de snelheid van de site. Wanneer dit niet op orde is zul je er in de verschillende zoekmachines echt nadelige gevolgen van hebben. Tevens gaat in de huidige tijd een groot deel van je website verkeer via mobiele apparaten. Een snelle en mobielvriendelijke site is dan essentieel. Wil je meer informatie over hoe snel en mobielvriendelijk je huidige site is, neem dan gerust even contact met 1 van onze adviseurs op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een technische scan doen van jouw website en je voorzien van goed advies.

Een nieuwe site ontwikkelen hoeft geen langslepend traject te zijn. Ons snelste ontwikkelproces van Nederland stelt je in staat om binnen 5 tot 10 werkdagen online te zijn met je nieuwe site. We vragen je na overeenstemming over de prijs van de site eenmalig al je input aan te leveren. Vervolgens bouwen wij je website binnen 5 tot 10 werkdagen!

De belangrijkste elementen waar rekening mee gehouden dienen te worden bij het ontwikkelen van een nieuwe website:

 1. Zorg voor een goed responsive werkende site. Gezien het feit dat een groot deel van het verkeer via mobiele apparaten komt is het extreem belangrijk dat de site op verschillende devices altijd goed werkt.
 2. Zorg ervoor dat je site snel is. Niet alleen voor je gebruikers belangrijk, ook de zoekmachines vinden dit steeds belangrijker.
 3. Zorg voor voldoende en duidelijke conversie mogelijkheden. Je bezoekers moeten simpel en snel een aanvraag of aankoop kunnen doen.
 4. Heb een duidelijk doel voor ogen met je site. Wat wil je bereiken en hoe meet je of je site succesvol is. Het is goed dat je dit vooraf bedenkt zodat je de website hierop kan inrichten.

Wij zijn de snelste webbouwer van Nederland. Onze business website kunnen wij binnen 5 werkdagen live hebben staan. Hiervoor zou uiteraard de content wel gereed moeten zijn!

Tijdens het laten bouwen van een website zijn er meerdere facetten waar jij als ondernemer op moet letten. In welk CMS systeem wordt er gebouwd? Wordt jouw doelgroep goed aangesproken door de website? Welke budget heb jij als ondernemen voor ogen?

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging updates. Het doen van updates voorkomt lekken en gebreken aan de website. Zelf geen tijd om dit regelmatig uit te voeren? Bekijk onze support pakketten voor de mogelijkheden.

Zeker! Goede teksten zijn van groot belang voor iedere website. Omdat het schrijven van goede teksten een vak apart is, werken wij hiervoor samen met gespecialiseerde SEO tekstschrijvers..

Je website laten maken door Best4u?

Wil je snel een nieuwe website laten maken?
Kies dan voor een samenwerking met Best4u en reken op:

 • De snelste webbouwer van Nederland
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Binnen 15 min een reactie

Zitten we binnenkort met jou aan tafel om jouw nieuwe website te bespreken? Al meer dan 3.000 klanten gingen je voor. Vraag snel een offerte aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe website.

Wist je dat we ook je webshop kunnen maken? Bekijk snel alle mogelijkheden.