Supersnel een nieuwe website laten maken?

Een nieuwe website laten maken laat je niet over aan amateurs, daar heb je professionals voor nodig. Als snelste webbouwer van Nederland kennen we het proces door en door – van design tot Google-maatstaven - en gebruiken we onze ervaring om razendsnel een topkwaliteit website neer te zetten. Jouw website ook laten maken door Best4u? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer dan 6.500 klanten gingen je voor

Altijd goed geoptimaliseerd voor Google

Bereikbaar tot 21:00 uur 's avonds

Spoedlijn voor onze klanten

Website laten maken

Wat levert een website laten maken door Best4u jou op? Je kan rekenen op korte communicatielijnen, deadlines die worden gehaald en daadkracht. Dit vinden we belangrijk in ons werk en deze werkwijze hanteren we dan ook voor onze klanten. Om jouw website zo snel mogelijk live te zetten, hebben we een stappenplan ontwikkeld die de basis vormt voor een gestroomlijnde samenwerking.

Website laten maken 1
Dag 1: Razendsnelle offerte

Zodra je via onze website een offerteaanvraag hebt ingediend, ontvang je binnen 15 minuten een gepersonaliseerd exemplaar in je inbox. Deze offerte bevat een duidelijk investeringsoverzicht zodat je precies weet waar je je geld aan uitgeeft. Ga je akkoord? Dan kunnen we van start.

Dag 2: Intakegesprek

We plannen een intakegesprek om je wensen in kaart te brengen. Bij ons op kantoor, bij jou of online – dat is aan jou. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en eisen, de huisstijl van je onderneming en wat je verwacht van je nieuwe domein.

Dag 3: Website ontwikkeling

We zijn niet voor niets de snelste webbouwer van Nederland; nadat we alles in kaart hebben gebracht gaan we direct aan de slag. Al na een paar dagen kunnen we je de eerste versie van je website laten zien, waarna we op basis van jouw feedback de laatste hand leggen aan het design en de functionaliteiten.

Dag 4: Oplevering

Na een uitvoerige testronde en jouw laatste feedback te hebben verwerkt, kunnen we je gloednieuwe website binnen 1 dag live zetten.

Dag 5: Je website is live

Nu we alle stappen hebben doorlopen, beschik jij over een nieuwe website die aan al je eisen voldoet. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) WordPress kun je bovendien vanaf nu zelf je website bijhouden – met ondersteuning van ons als je dat nodig hebt natuurlijk.

stephen-phillips-hostreviews-co-uk-zs98a0DtKL4-unsplash (1)

Het belang van een nieuwe website

Een nieuwe website zorgt voor een online boost van je onderneming. Met een professionele website creëer je bekendheid onder een breed publiek, laat je zien wie je bent en waar je voor staat en versterk je de verkoop van je product of dienst. Belangrijke redenen voor een nieuwe website zijn:

 • Een goede eerste indruk
 • Professionele uitstraling
 • Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
 • Betere online zichtbaarheid
 • Versterkte beveiliging
 • Nieuwe functionaliteiten
 • Voorlopen op concurrenten

Business website

Voor ondernemers die liever gisteren dan vandaag een nieuwe website hebben, bieden we business websites. Dit zijn websites op basis van standaardtemplates die met enkele aanpassingen in jouw huisstijl gemaakt kunnen worden. Ideaal voor de beginnende ondernemer. De kosten liggen aanzienlijk lager, al vanaf € 699,- beschik je over een nieuwe bedrijfswebsite.

Website op maat

Naast business websites bieden we ook unieke webdesigns op maat. Op basis van een door ons ontworpen thema passen we je website aan op jouw huisstijl, kernwaarden en meer. Een maatwerk website is ideaal voor bedrijven die een volgende stap willen zetten. Je bent verzekerd van een website die jarenlang meegaat, eenvoudig up-to-date te houden is en voldoet aan alle online standaarden.

best4u-01

Zij lieten hun website maken door Best4u

Gebruiksvriendelijkheid en responsive design

Bij Best4u begrijpen we het belang van een gebruiksvriendelijke en responsive website. Onze websites zijn ontworpen om optimaal te functioneren op verschillende apparaten, van desktops tot mobiele telefoons en tablets. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en helpt je om een breder publiek te bereiken.

business-website-four
business-webshop-three
business-webshop-two
business-website-two

De voordelen van WordPress als jouw CMS

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Best4u, kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit systeem is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld; de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos.

Bovendien is het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk. Je kunt eenvoudig zelf nieuwe pagina’s toevoegen, foto’s plaatsen, teksten schrijven en aanpassen en nog veel meer. Kom je er even niet uit? Onze supportafdeling is zeer ervaren met WordPress en helpt je uit de brand!

best4u-05

Waarom Best4u de beste keuze is

Vernieuwing is ontzettend belangrijk op het web. Websites worden steeds moderner, waardoor je er alles aan moet doen bij te blijven met je concurrenten. Door een nieuwe website te laten maken bij Best4u loop je nooit achter de feiten aan en heb je bijtijds een modern online thuis. Daarnaast kun je bij ons relatief goedkoop een nieuwe website laten maken. Ons snelle ontwikkelproces voorkomt dat er veel manuren gerekend worden op je eindfactuur.

Kies je voor Best4u om je website te laten maken, dan kun je rekenen op een website die jouw onderneming centraal zet, en verder:

 • Een aantrekkelijk en mobielvriendelijk webdesign op basis van je huisstijl
 • Razendsnelle oplevering van de eerste tot de definitieve versie van je website
 • Een eigen supportafdeling voor het onderhoud en de verbetering van je website
 • Een gebruiksvriendelijk CMS
 • De implementatie van Google Analytics, de Google webmaster tool en de SEO Yoast plugin voor statistieken en optimalisatie
 • Een technisch- en SEO-geoptimaliseerde website
 • Keuze uit een maatwerk website of business website

Zo ervaren klanten onze service

Een maatwerk website laten maken

Naast de business websites bieden we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een uniek webdesign op maat. Op basis van een door ons ontworpen thema passen we je website aan op jouw huisstijl, kernwaarden en meer. Het voordeel van een maatwerk website is dat echt al je wensen en eisen doorgevoerd kunnen worden.

Een maatwerk website laten maken is ideaal wanneer je een volgende stap zet met je bedrijf. Hiermee ben je namelijk verzekerd van een website die nog jarenlang meegaat, eenvoudig up-to-date te houden is en is aangepast aan alle online standaarden.

Veelgestelde vragen

De prijzen van het maken van een website variëren tussen de 699 en 3999 euro bij Best4u. Dit is sterk afhankelijk hoeveel maatwerk je verwacht en welke eisen je hebt omtrent functionaliteit en design. Echter voor 699 heb je echt al een heel complete website om mee te starten. Voor advies wat het beste bij jouw bedrijf/idee of instelling past kun je het best vrijblijvend sparren met 1 van onze accountmanagers.

Momenteel is de belangrijkste reden om een nieuwe website te nemen de mobielvriendelijkheid en de snelheid van de site. Wanneer dit niet op orde is zul je er in de verschillende zoekmachines echt nadelige gevolgen van hebben. Tevens gaat in de huidige tijd een groot deel van je website verkeer via mobiele apparaten. Een snelle en mobielvriendelijke site is dan essentieel. Wil je meer informatie over hoe snel en mobielvriendelijk je huidige site is, neem dan gerust even contact met 1 van onze adviseurs op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een technische scan doen van jouw website en je voorzien van goed advies.

Een nieuwe site ontwikkelen hoeft geen langslepend traject te zijn. Ons snelste ontwikkelproces van Nederland stelt je in staat om binnen 5 tot 10 werkdagen online te zijn met je nieuwe site. We vragen je na overeenstemming over de prijs van de site eenmalig al je input aan te leveren. Vervolgens bouwen wij je website binnen 5 tot 10 werkdagen!

De belangrijkste elementen waar rekening mee gehouden dienen te worden bij het ontwikkelen van een nieuwe website:

 1. Zorg voor een goed responsive werkende site. Gezien het feit dat een groot deel van het verkeer via mobiele apparaten komt is het extreem belangrijk dat de site op verschillende devices altijd goed werkt.
 2. Zorg ervoor dat je site snel is. Niet alleen voor je gebruikers belangrijk, ook de zoekmachines vinden dit steeds belangrijker.
 3. Zorg voor voldoende en duidelijke conversie mogelijkheden. Je bezoekers moeten simpel en snel een aanvraag of aankoop kunnen doen.
 4. Heb een duidelijk doel voor ogen met je site. Wat wil je bereiken en hoe meet je of je site succesvol is. Het is goed dat je dit vooraf bedenkt zodat je de website hierop kan inrichten.

Wij zijn de snelste webbouwer van Nederland. Onze business website kunnen wij binnen 5 á 10 werkdagen live hebben staan. Hiervoor zou uiteraard de content wel gereed moeten zijn!

Tijdens het laten bouwen van een website zijn er meerdere facetten waar jij als ondernemer op moet letten. In welk CMS systeem wordt er gebouwd? Wordt jouw doelgroep goed aangesproken door de website? Welke budget heb jij als ondernemen voor ogen?

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging updates. Het doen van updates voorkomt lekken en gebreken aan de website. Zelf geen tijd om dit regelmatig uit te voeren? Bekijk onze support pakketten voor de mogelijkheden.

Zeker! Goede teksten zijn van groot belang voor iedere website. Omdat het schrijven van goede teksten een vak apart is, werken wij hiervoor samen met gespecialiseerde SEO tekstschrijvers..

Kosten voor een nieuwe website

Bij Best4u kun je goedkoop een website laten maken. Onze business websites zijn al vanaf €699,- te realiseren en zijn van hoge kwaliteit! Omdat we hierbij gebruikmaken van templates die we in een handomdraai omtoveren tot website in jouw huisstijl, kunnen we de kosten drukken en betaal je dus nooit te veel voor jouw nieuwe website. Hiermee wil Best4u jouw professionele en betaalbare partner zijn.

 • De snelste webbouwer van Nederland
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Binnen 15 min een reactie

Start jouw website-avontuur: Vraag een offerte aan!

Zitten we binnenkort met jou aan tafel om jouw nieuwe website te bespreken? Al meer dan 6.500 klanten gingen je voor. Vraag snel een offerte aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe website.

Wist je dat we ook je webshop kunnen maken? Bekijk snel alle mogelijkheden.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!