Onze aanpak

De snelste van Nederland. Dat is wat wij van Best4u zijn! Voor ons is een simpele intake met jou al voldoende om te achterhalen wat jouw wensen zijn. Zo gaan wij super efficiënt om met jouw tijd zodat je je als ondernemer kan focussen op je onderneming. Dat doen wij namelijk ook! Best4u werkt met ’s werelds populairste CMS-systeem WordPress en garanderen jou een website van topkwaliteit die aan de huidige maatstaven van Google voldoet en dit allemaal in het snelste ontwikkelproces van Nederland.

Het snelste ontwikkelproces van Nederland met een unieke aanpak!

Snelheid en efficiëntie: daar is het Best4u allemaal om te doen. Uitgestelde opleverdata en onduidelijke communicatievormen zijn dan ook termen waar wij jeuk van krijgen. Om die reden heeft Best4u een uniek stappenplan ontwikkeld, zodat het proces voor een nieuwe website gestroomlijnd en in sneltreinvaart zal verlopen. We beloven je zo nu en dan een update te geven, zodat je weet in welke fase we zitten.

Om alvast inzichtelijk te maken hoe het volledige proces straks van A tot Z zal verlopen, proberen we het stappenplan kraakhelder aan je uit te leggen. Dit unieke proces is speciaal voor ondernemers gemaakt die niet uren en dagen bezig willen zijn maar efficiënt en snel willen schakelen.

Dag 1: Intake en aanlevering

Op de eerste dag, de dag van het akkoord op de offerte heb jij binnen een uur na akkoord een projectleider aan de telefoon. Deze voorziet je van alle informatie en de login voor ons intake systeem. Dit unieke systeem leidt je in 7 stappen door het proces van de aanlevering van alle benodigde gegevens die wij nodig hebben voor het bouwen van je website. We zijn stiekem echt een beetje trots op dit systeem aangezien dit eigenlijk de enige keer is dat wij echt iets qua input van jouw kant vragen. Hierna kun je rustig achterover leunen en ons het werk laten doen!

Dag 2: Design en uitwerking

Op dag 2 gaan wij aan de slag met je aangeleverde gegevens. Zo verwerken we je huisstijl in onze designs en gaan we aan de slag met je menustructuur. We zorgen op dag 2 voor een goede en uitgebreide briefing zodat de ontwikkelaars een foutloos product kunnen bouwen. Zij kunnen na dag 2 dus direct aan de slag met de ontwikkeling van jouw website.

Dag 3: De ontwikkeling van de website

Op dag 3 bouwen wij de website en implementeren we alle aangeleverde content. We gaan met je huisstijl, menustructuur en alle andere input aan de slag. Deze verwerken we zo goed en strak mogelijk op de website en maken hier een unieke site van! Vervolgens testen we zelf de hele site door om te zorgen dat je een kwalitatief super straks product opgeleverd krijgt.

Dag 4: De dag dat jij het eerste resultaat te zien krijgt

In de loop van dag 4 krijg je de website opgeleverd in concept en is het aan jou te beoordelen of alles naar wens op de website is verwerkt. Je krijgt op dag 4 kans om de laatste wijzigingen / details etc. aan ons door te geven. Wij verwerken deze feedback vervolgens razendsnel op je site zodat deze gereed is om op de 5e dag live te gaan!

Dag 5: Klaar om online te gaan!

Op dag 5 zorgen we voor de laatste technische details waarna we je website live gaan zetten! Hierna mag het grote publiek gaan genieten van jouw website en kun je hem gaan delen in je netwerk. Uiteraard helpen we je met WordPress en kun je van ons uitgelegd krijgen hoe je straks zelf elk onderdeel op de site zelf kan aanpassen!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!