De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

Magento webshop laten maken

Wil je een Magento webshop laten maken? Dan is Best4u de geschikte E-commerce kennispartner voor jou!

Wat is Magento?

Een Magento webshop is het ideale middel om jouw producten online te presteren en te verkopen. Magento is het meest gebruikte webwinkel platform in Nederland. Het platform is zeer zoekmachine- en conversie vriendelijk ingericht en heeft honderden plug-ins en templates beschikbaar. Zowel kleine als grote bedrijven zijn gebaat bij Magento als platform. Door een Magento webshop te laten maken kies je voor een zee van mogelijkheden voor jou als E-commerce ondernemer. Magento is zo uitgebreid, dat er maar weinig opties niet mogelijk zijn. Indien gewenst kun je betaalkoppelingen maken, meerdere talen instellen of diverse valuta’s kiezen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het laten maken van een Magento webshop voor jouw onderneming? Onze E-commerce adviseurs laten je graag zien wat een Magento shop voor jou kan betekenen.

Waarom een Magento webshop laten maken?

Magento behoort tot ‘s wereld populairste E-commerce platformen en dat is niet voor niets. De mogelijkheden bij een Magento webshop zijn eindeloos. Het platform wordt continu doorontwikkeld, er zijn enorm uitgebreide categoriestructuren mogelijk en het managen van je voorraad is erg handig. Het is bovendien mogelijk om meerdere webshops te beheren in één backend.

Kort gezegd is het laten maken van een Magento webshop de ideale keuze als je veel verschillende producten wilt verkopen of als je van plan bent flink te gaan groeien met je shop. Met veel specifieke functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en een uitgebreid scala aan btw-instellingen is Magento geschikt voor de meest uiteenlopende ondernemers.

best4u-15
bench-accounting-MGaFENpDCsw-unsplash (2)

Nog meer mogelijkheden van een Magento webshop

Bied je je klanten een uitgebreide keuze in productcategorieën en -soorten, dan ben je absoluut gebaat bij de uitgebreide opzet van een Magento webshop. Het platform biedt je de mogelijkheid om verschillende product templates (attribute sets) per productgroep in te richten en de categoriestructuur goed te beheren. Ook voor het managen van je voorraad is deze webshop ideaal. Je kunt het systeem koppelen aan meerdere kassasystemen. Zo behoud je het overzicht als je dezelfde voorraad wilt gebruiken voor zowel je webshop als je fysieke winkel. Het platform kan bovendien gekoppeld worden aan allerlei administratiepakketten en service and payment providers.

Kortom: met een Magento webshop beschik je over een webshop platform voor grotere webshops of voor webshop eigenaren met groeiambities. Het is zelfs mogelijk om meerdere webshops te beheren in een backend.

Naast een Magento webshop laten maken is er nog een grote speler waarin Best4u webshops creëert: WooCommerce. Deze plug-in van WordPress is nu al een aantal jaar met een flinke opmars bezig: steeds meer E-commerce ondernemers kiezen ervoor een WooCommerce webshop te starten.

Maatwerk

Bij het maken van een Magento webshop, kunnen wij zowel bestaande modules als modules op maat koppelen. Onze developers kennen het platform door en door en weten precies hoe onze maatwerkkoppelingen gelegd kunnen worden. Niet alleen de bouw van een module op maat nemen wij op ons; we denken ook graag met je mee en zorgen voor een vlekkeloze implementatie.

Daarnaast kun je in de appstore talloze plug-ins vinden die jouw webshop echt kunnen verrijken. Zo kun je de checkout pagina terugbrengen van zes stappen naar één met One Step Checkout. Ook kun je de standaard statistiekmodule vervangen in Advanced Reports, die voor elk rapport up-to-date data toont en de mogelijkheid biedt om verschillende soorten relevante rapporten in te zien. En zo zijn er nog talloze andere plug-ins die je kunt installeren voor jouw webshop.

Niet alleen voor de functionaliteiten passen wij maatwerk toe. Ook het ontwerp van jouw Magento webshop maken wij volledig op maat. Onze interactieve vormgevers beschikken over ruime ervaring en weten wat werkt voor jouw webshop als het gaat om call-to-actions, conversiemogelijkheden en een aantrekkelijke lay-out.

Meer informatie

Magento 2

Jarenlang deden gebruikers een beroep op de eerste versie van Magento, maar sinds de lancering van Magento 2 gaan meer en meer webshops over op de nieuwe variant. Deze versie voldoet meer aan de eigentijdse normen, waardoor Magento 2 een stuk veiliger is om te gebruiken dan de eerste variant. Met grote partners van over de hele wereld, zoals Nike, KLM en HP, zijn Magento webshops dan ook moeilijk weg te denken uit de e-commercewereld.

Een greep uit onze klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

Magento 2 thema webshops

Naast een Magento webshop laten maken, is het ook mogelijk om een themawebshop te kiezen. Met een Magento 2 themawebshop van Best4u heb je gemakkelijk en snel een nieuwe webshop online. Wij hebben drie verschillende designs opgesteld. Zo kan je het best passende thema voor je Magento webshop laten maken.

Voor een Magento 2 themawebsite van Best4u betaal je slechts € 3000,-. Het design wordt aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Teksten, foto’s, huisstijlkleuren en het logo worden verwerkt zoals hoe jij het wilt

De voordelen van Magento

Niet voor niets is bijna 30% van de webshops gebouwd in Magento. Het platform brengt vele voordelen met zich mee die voor elke webshop van belang zijn:

Veelzijdig
Of je shop nu groot of klein is, nationaal of internationaal opereert, eenvoudig is ingericht of gebruik maakt van een uitgebreide categoriestructuur; er kan in alle gevallen voldoen aan jouw wensen.

Schaalbaar
Je kan er eenvoudig mee beginnen, ongeacht de grootte van je shop. Het platform groeit namelijk gewoon met je mee.

Zoekmachinevriendelijk
De opbouw van de shops zijn ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kun je de URL’s, content en meta descriptions van je webshop zelf beheren.

Plugins
Magento staat bekend om de vele plugins die jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze plugins maken het mogelijk om je webshop in te richten op basis van specifieke behoeftes. Denk aan koppelingen met je logistieke dienstverlener, uitbreiding van je statistieken, het optimaliseren van je nieuwsbrief en het optimaliseren van je afrekensysteem.

Community
De miljoenen gebruikers van Magento helpen elkaar graag om alles uit hun shops te halen. Er zijn online vele fora te vinden waarop vragen gesteld worden en tips uitgewisseld worden. Ook Magento zelf is actief. Zo zijn er op hun YouTube-kanaal vele tutorials te vinden die je op weg helpen, bijvoorbeeld bij het werken in de backend. Bekijk de video over de backend van Magento.

Een Magento webshop laten maken door Best4u?

In een wereld waarin ruim 80% van de consumenten online shopt, is een webshop een onmisbaar afzetkanaal. Wij helpen je graag om je wensen om te zetten naar een concrete webshop. Vervolgens kun je de shop volledig zelf beheren, uiteraard met de zekerheid van een supportafdeling die ervoor zorgt dat jouw shop up-to-date en optimaal beveiligd blijft.

Een aantal voordelen van een Magento webshop laten maken op een rij:

  • Je kunt je webshop zelf beheren
  • Wij zijn zeer ervaren in het werken met Magento én WooCommerce
  • Ook de functionaliteiten kunnen volledig op maat gemaakt worden
  • Alle content (teksten, pagina’s en producten) kun je zelf beheren en aanpassen
  • we geven binnen 4 uur antwoord op je vraag

Een Magento webshop laten maken bij Best4u? De gemiddelde prijs van een webshop laten maken ligt zo rond de € 3000,-, waarmee we ons tot één van Nederlands meest betaalbare webdesign bureaus mogen rekenen. Een Magento webshop laten maken doe je bij Best4u!

Host je webshop bij Best4u

Host je webshop bij Best4u

Bij Best4u kunnen we jouw webshop hosten op een speciaal voor Magento ingerichte server. Met deze uitgebreide Magento hostingservice verzekeren wij jou van een optimale bereikbaarheid van je webshop wereld en een goede bescherming tegen eventuele aanvallen. Wij verkopen onze hosting altijd in combinatie met een default Service Level Agreement (SLA). Dat houdt in dat we maandelijks onderhoudswerkzaamheden en updates uitvoeren die nodig zijn aan de server en software. Denk hierbij ook aan het verhelpen van eventuele veiligheidslekken die kunnen ontstaan in het framework, met behulp van zogeheten security patches.

Wij hebben al vele klanten voorzien van mooie online oplossingen en daar zijn we trots op. Ook voor jou gaan wij graag aan de slag. Meer weten over de mogelijkheden van Magento of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over deze dienstverlening? Ga dan naar onze pagina over Hosting & Support.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!