Redesign webshop

Redesign webshop: voldoe aan de actuele eisen

Met de razendsnelle veranderingen die het internet doormaakt zijn de eisen van webshopbezoekers, zoekmachines en browsers ook continu aan verandering onderhevig. Is jouw webshop al een paar jaar oud, dan is de kans groot dat de gebruiksvriendelijkheid, snelheid, content, lay-out en functionaliteiten van je webshop toe zijn aan een redesign. Zeker gezien het veranderende karakter van zoekmachines als Google en het algoritme dat steeds meer gericht is op kwaliteit.

Naast de vindbaarheid is de mobielvriendelijkheid van je webshop van groot belang. Het aantal zoekopdrachten dat via mobiel wordt gedaan ligt inmiddels ruimschoots boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dit verschil zal de komende jaren alleen maar groter worden. Met een redesign van je webshop zorgen wij ervoor dat jouw webshop weer aan alle actuele eisen voldoet.

Jouw webshop in een nieuw jasje

Ons gemotiveerde team pakt de grafische, technische en contentgerelateerde zaken van jouw webshop graag aan. Daarbij wordt uiteraard zorgvuldig rekening gehouden met reeds behaalde resultaten en goed scorende elementen. Daarom werken we samen met collega’s van de afdeling Internet Marketing, zodat redirects juist worden aangelegd en de reeds opgebouwde waarde van je website behouden blijft.

Niet alleen voor Google is het voordelig als je webshop optimaal is ingericht voor de zoekmachine. Goede online marketing heeft ook gevolgen voor de conversie en uiteindelijk voor het aantal leads van je bedrijf. En doordat Google steeds meer waarde hecht aan kwaliteit, zal je webshop in alle opzichten beter worden als je hem voor Google optimaliseert.

Wanneer je je webshop door ons laat redesignen zorgt onze supportafdeling er graag voor dat jouw webshop daarna ook up-to-date blijft. Onze supportmedewerkers voorzien jou van proactief advies en helpen je op weg als je er even niet uitkomt. Tijdens werkdagen op kantoortijden heb je binnen 4 uur antwoord op je e-mail en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt. Daarnaast kun je de hosting, je domeinnaam, je e-mailadressen en de beveiliging van jouw webshop bij ons onderbrengen. Wij plaatsen jouw webshop dan op een voor Magento of WooCommerce (WordPress) geoptimaliseerde server die volledig is ingericht om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!