Onze klanten

Online succes, nu en in de toekomst

Naast het feit dat wij de snelste bouwer van Nederland zijn, vinden wij een goed design, optimale gebruiksvriendelijkheid, de nieuwste technologieën en pakkende content – ook erg belangrijke ingrediënten. De mix van deze eigenschappen heeft al vele mooie resultaten opgeleverd die we graag met jou delen. Wij zijn namelijk trots op wat wij samen met onze ruim 3.000 klanten bereiken.

Het is voor ons belangrijk dat jouw nieuwe website of webshop niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijft bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

Cases

Hieronder een aantal cases waarin we laten zien hoe wij SUPER SNEL onze klanten tevreden maken!

Een kleine greep uit onze klanten

Zo ervaren klanten Best4U

Best4u Media B.V.
Na een geschil te hebben gehad, toch een goede oplossing aangedragen door Best4you waar ik heel content mee ben..
Best4u Media B.V.
Onze samenwerking met Best4u stelt ons in staat om met beperkt budget en snel Dutch Media week de online presence te geven die past bij deze event week. We hebben nu voor 2 edities samen gebouwd aan de site. In 2019 vond het event nog vooral fysiek plaats en was de site vooral promotievehikel en programmaboekje. In de herfst van 2020 zag de wereld er anders uit en hebben we de site omgebouwd tot de plek waar bezoekers een week lang tientallen events virtueel konden bezoeken. Een groot project waarin we de samenwerking aangingen met een bouwer van een virtual venue en een specialist voor de streaming van live video. Waarbij Best4u tot het uiterste is gegaan om dit snel en op een zo goed mogelijke manier te integreren in de website. Bezoekers kregen eenvoudig te zien welke events wanneer 'live' waren, deze online zalen waren drempelloos te bezoeken en ze konden van het ene programmaonderdeel naar het andere hoppen. Pim Hutjens Product owner bij het Instituut voor Beeld en Geluid voor www.dutchmediaweek.nl
Best4u Media B.V.
Best4u was mijn steun en toeverlaat tijdens het bouwen van mijn webshop. Ik had dagelijks contact met Edwin en geen één vraag was te veel. Best4u was altijd super vriendelijk en beleefd en heeft een enorme vakkennis. Edwin mijn projectleider kwam zelf met suggesties hoe iets beter “staat” of wat de functionaliteit van de website verbeterd. De webshop was na aanvraag binnen 10 dagen “live” en dat was mede door het snelle schakelen en de hulp die wij kregen van Edwin. De website is prachtig. Super bedankt Best4u!
Best4u Media B.V.
Een super vriendelijk, jong en enthousiast team dat nog steeds altijd klaarstaat voor mij.
Best4u Media B.V.
Top marketing buro
Best4u Media B.V.
Goed en snel!