Magento hosting & support

Jouw Magento-webshop moet natuurlijk altijd goed bereikbaar zijn en een zeer snelle laadtijd hebben. Daarom vind je bij Best4u geoptimaliseerde Magento hosting en support die je in staat stelt om het proces voor jou én je bezoekers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij hosten onze Magento stores op cloud servers die volledig zijn ingericht volgens de richtlijnen van Magento.

Magento hosting en support: professionele zekerheid

Magento en Magento 2 zijn de meest gebruikte e-commerceplatformen in Europa. Talloze websites draaien erop en het mag geen verrassing heten dat elke webshop anders is. Daarom bieden wij geoptimaliseerde Magento hosting, afgestemd op jouw wensen en eisen. Zo kun jij je webshop laten draaien zoals jij wil en zoals je klanten het prettig vinden. Dus met de beste opties voor jouw type product of dienst, gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en gemakkelijk te beheren voor jou als webshopbeheerder.

Service Level Agreement (SLA)

Met een default Service Level Agreement (SLA) garanderen wij de veiligheid van onze Magento stores. Wij zorgen er maandelijks voor dat de onderhoudswerkzaamheden en updates die nodig zijn aan de server en software proactief worden uitgevoerd. Denk hierbij aan updates van de server, security updates, PHP versie updates, Magento Security patches en noodzakelijke updates van de Magento-versie.

Extra SLA-pakketten

Daarnaast bieden wij voor al onze klanten die graag wat extra hulp gebruiken, of altijd verzekerd willen zijn van snelle en professionele hulp, onze extra SLA-pakketten. Heb je een supportvraag, problemen met een functionaliteit of een bug in Magento ontdekt, dan staat onze supportafdeling voor je klaar om jou optimaal te helpen.

Magento hosting & support bij Best4u bestaat uit:

  • Iedere 24 uur een back-up die tot 7 dagen terug te halen is
  • Periodieke opschoning van de database
  • Bugs en kleine aanpassingen worden zonder meerkosten opgepakt
  • Uptime indicatie van 99,8%
  • Mogelijkheid om tussentijds trainingen te krijgen
  • Halfjaarlijks een technisch rapport met resultaten van de hostingomgeving
  • Halfjaarlijks een functioneel rapport met aanbeveling voor de shop of applicatie

We houden dus continu vinger aan de pols met back-ups en opschoningen en bieden je hulp wanneer je dat nodig hebt. En zoals je van ons gewend bent gaat dit razendsnel! We houden je daarnaast periodiek op de hoogte van de resultaten, zodat je weet wat het je oplevert.

Bespaar tijd

Met onze hosting en support besparen we jou de tijd en moeite die het kost om je te verdiepen in Magento of Magento 2. Met name als je hier nog niet eerder mee gewerkt hebt, zul je niet alles direct onder de knie hebben. Gelukkig hebben wij die kennis en ervaring in huis en kun jij je richten op andere belangrijke zaken voor jouw webshop.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden of benieuwd naar de pakketten? Wij vertellen je graag meer over Magento hosting en support. Neem gerust contact op en laat je adviseren door onze Magento specialisten. Hier kun je ook terecht als je meer wil weten over Magento-trainingen of andere producten en diensten van Best4u.

Wil je direct aan de slag met je Magento hosting & support bij Best4u? Vraag dan een offerte aan door het formulier rechts op de pagina in te vullen. Bekijk ook voorbeelden van Magento webshops of lees meer over de kosten van een Magento webshop bouwen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!