Hosting, security & support

Altijd verzekerd van een veilige, bereikbare en
up-to-date website of webshop.

De snelste van Nederland

Geoptimaliseerd voor Google

WordPress CMS-systeem

Servicegerichte helpdesk

Hosting, security en support

Het beheren van een website of webshop draait niet alleen om het uiterlijk van de website of welke content er op de pagina staat. Drie cruciale elementen vormen de ruggengraat van een succesvolle en veilige online aanwezigheid: goede hosting, effectieve security en betrouwbare support. Zonder deze pijlers loopt je online platform het risico op downtime, veiligheidsinbreuken en technische problemen die je bedrijf kunnen schaden. Betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid zijn dus van groot belang.

Het belang van goede hosting

Snelheid en beschikbaarheid

Hosting is de fundering van elke succesvolle website. Bij Best4u begrijpen we dat een snelle laadtijd niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook je SEO-ranking in zoekmachines zoals Google verhoogt. Een betrouwbare hosting zorgt ervoor dat je website altijd beschikbaar is voor je bezoekers, wat belangrijk is voor het opbouwen van vertrouwen en het verhogen van conversies.

Uptime garanties

Bij Best4u bieden we uptime garanties die ervoor zorgen dat je website vrijwel altijd operationeel is. Met onze state of the art servers minimaliseren we het risico op downtime, zodat je bedrijf continu bereikbaar is voor klanten. Deze uptime garantie is een belangrijke factor die bijdraagt aan een sterke online aanwezigheid.

Back-up faciliteiten

Daarnaast bieden we uitgebreide back-up faciliteiten. Dit betekent dat je gegevens regelmatig worden opgeslagen en beveiligd, zodat je in geval van een onverwachte storing of verlies van data snel kunt herstellen. Dit geeft je de gemoedsrust dat je belangrijke informatie altijd veilig is en snel kan worden hersteld.

NikéCreatief_Best4u_28

Het belang van security

Bescherming tegen online bedreigingen

De online wereld zit vol met potentiële gevaren zoals hackers en malware. Beveiliging van je website is daarom enorm belangrijk. Bij Best4u implementeren we een uitgebreid beveiligingsprotocol om je website te beschermen tegen diverse online bedreigingen. Onze beveiligingsdiensten omvatten onder andere firewall bescherming, mallware scanning en het regelmatig updaten van software om kwetsbaarheden te minimaliseren.

SSL-certificaten

Een belangrijk aspect van websitebeveiliging is het gebruik van SSL-certificaten. Dit certificaat zorgt ervoor dat al het verkeer tussen je website en je bezoekers wordt versleuteld, wat de veiligheid en betrouwbaarheid aanzienlijk vergroot. Het gebruik van een SSL-certificaat heeft niet alleen een positief effect op de veiligheid, maar verbetert ook je positie in zoekmachines.

Proactieve beveiligingsmaatregelen

Bij Best4u nemen we proactieve beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je website altijd beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen. Onze experts monitoren continu de veiligheid van onze servers en passen waar nodig updates en patches toe om te voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot je gegevens.

Het belang van betrouwbare support

Directe ondersteuning

Een ander belangrijk element van een succesvolle online aanwezigheid is betrouwbare support. Technische problemen kunnen op elk moment optreden en kunnen een grote impact hebben op je bedrijfsvoering. Bij Best4u bieden we directe ondersteuning aan onze klanten, zodat je snel hulp krijgt wanneer je het nodig hebt. Ons supportteam staat klaar om je te helpen met allerlei technische problemen.

Proactieve monitoring en onderhoud

Wij geloven in een proactieve benadering van support. Dit betekent dat we niet alleen reageren op problemen, maar ook actief je website monitoren en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. We bieden proactieve adviezen en tips om je website te verbeteren en eventuele problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

Communicatiekanalen

Onze support is beschikbaar via meerdere kanalen, waaronder e-mail, telefoon en WhatsApp. Dit zorgt ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk contact met ons kunt opnemen. Tijdens kantooruren garanderen we een reactie binnen 4 uur, zodat je nooit lang hoeft te wachten op hulp.

 • Onbeperkte service en proactieve support van onze supportmedewerkers
 • Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie op je e-mail
 • Ook via WhatsApp contact met onze supportafdeling
 • Proactieve monitoring en verbetering van je website/webshoop
 • Proactieve adviezen en tips
 • Technisch up-to-date houden van je website
 • Extra snelle hosting op een voor WordPress geoptimaliseerde server
 • Domeinregistratie van één domeinnaam
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen met je domeinnaam
 • Gratis doorvoering van kleine aanpassingen
 • SSL-certificaat voor meer veiligheid en een betrouwbare uitstraling
 • Lees hieronder meer over de beveiliging van jouw website/webshop
authentication

De voordelen van Best4u’s diensten

 • Extra snelle hosting: onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress, wat betekent dat je website sneller laadt en beter presteert. Snellere laadtijden verbeteren de gebruikerservaring en dragen bij aan hogere conversieratio’s.
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen: Met Best4u kun je een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken met je domeinnaam. Dit geeft je bedrijf een professionele uitstraling en maakt communicatie met klanten en partners eenvoudiger.
 • Gratis kleine aanpassingen: kleine aanpassingen aan je website kunnen gratis worden doorgevoerd door ons supportteam. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten voor kleine wijzigingen en updates aan je website.
 • Domeinregistratie: bij Best4u krijg je de registratie van één domeinnaam inbegrepen in ons pakket. Dit bespaart je de extra kosten en moeite van het afzonderlijk registreren van een domeinnaam.

Begin vandaag nog met jouw website

Bij Best4u bieden we een compleet pakket van hosting, security en support om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen snel en betrouwbaar is, maar ook veilig en goed ondersteund. Ons doel is om je volledig te ontzorgen, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact op met Best4u voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen je online aanwezigheid te optimaliseren.

Advies nodig?

Wil je advies? Neem dan nu telefonisch contact of via WhatsApp
Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!