Hosting, security & support

Altijd verzekerd van een veilige, bereikbare en
up-to-date website of webshop.

De snelste van Nederland

Geoptimaliseerd voor Google

WordPress CMS-systeem

Servicegerichte helpdesk

Best4u is niet alleen de SNELste,
maar ontzorgt ook volledig!

Bij een nieuwe website of webshop komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en Magento en het bijhouden van jouw content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen. Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan in een overzichtelijk pakket.

NikéCreatief_Best4u_28

Onze supportmedewerkers houden websites en webshops up-to-date, voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website of webshop én helpen onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van jouw website of webshop kunt profiteren. Zij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en webshops en verzorgen de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites en webshops.

Best4u biedt jou dus een compleet pakket met alle benodigde services onder één dak, dus! Je kunt onze supportafdeling bereiken door te bellen, Whatsappen of e-mailen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Zutphen voor een  persoonlijke WordPress of Magento uitleg.

De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op jouw vraag.

WordPress totaalpakket : veilig & proactief

Bij Best4u zijn we al jaren trouw aan WordPress, ‘s werelds meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke CMS. Dit open source systeem stelt jou in staat om je content zelf gemakkelijk te beheren en jouw WordPress website en WordPress webshop uit te breiden met plugins. Onze supportafdeling beschikt over ruime ervaring met WordPress en staat klaar om jou proactief van de beste tips en adviezen te voorzien. Ook de hosting van je WordPress website kun je bij Best4u onderbrengen. Onze servers zijn speciaal ingericht volgens de richtlijnen van WordPress en laten jouw website optimaal draaien.

WordPress hosting en support bij Best4u bestaat uit:

 • Onbeperkte service en proactieve support van onze supportmedewerkers
 • Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie op je e-mail
 • Ook via WhatsApp contact met onze supportafdeling
 • Proactieve monitoring en verbetering van je website/webshoop
 • Proactieve adviezen en tips
 • Technisch up-to-date houden van je website
 • Extra snelle hosting op een voor WordPress geoptimaliseerde server
 • Domeinregistratie van één domeinnaam
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen met je domeinnaam
 • Gratis doorvoering van kleine aanpassingen
 • SSL-certificaat voor meer veiligheid en een betrouwbare uitstraling
 • Lees hieronder meer over de beveiliging van jouw website/webshop
authentication

Veiligheid

Kies je voor een support- en onderhoudspakket, dan installeren we ook een SSL-certificaat op jouw website of webshop. Dit certificaat zorgt ervoor dat al het verkeer op jouw website via een versleutelde verbinding gaat, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid vergroot. Het certificaat beïnvloedt bovendien jouw positie in Google op een positieve manier. Omdat veiligheid voorop staat bij Best4u, zijn wij dagelijks bezig met het beveiligen van al onze servers. Een veilige server in combinatie met een SSL-certificaat maakt jouw website of website zeer betrouwbaar.

Magento totaalpakket : professionele zekerheid

Voor geoptimaliseerde Magento hosting en support ben je bij Best4u aan het juiste adres! Wij hosten onze Magento stores op cloud servers die volledig zijn ingericht volgens de richtlijnen van Magento. Jouw Magento webshop is zo altijd optimaal bereikbaar en heeft een zeer snelle laadtijd.

Met een default Service Level Agreement (SLA) garanderen wij de veiligheid van onze Magento stores. Wij zorgen er maandelijks voor dat de onderhoudswerkzaamheden en updates die nodig zijn aan de server en software proactief worden uitgevoerd. Denk hierbij aan updates van de server, security updates, PHP versie updates, Magento Security patches en noodzakelijke updates van de Magento-versie.

Daarnaast bieden wij voor al onze klanten die graag wat extra hulp gebruiken, of altijd verzekerd willen zijn van snelle en professionele hulp, onze extra SLA-pakketten. Heb je een supportvraag, problemen met een functionaliteit of een bug in Magento ontdekt, dan staat onze supportafdeling voor je klaar om jou optimaal te helpen.

Magento hosting & support bij Best4u bestaat uit

 • Iedere 24 uur een back-up die tot 7 dagen terug te halen is
 • Periodieke opschoning van de database
 • Bugs en kleine aanpassingen worden zonder meerkosten opgepakt
 • Uptime indicatie van 99,8%
 • Mogelijkheid om tussentijds trainingen te krijgen
 • Halfjaarlijks een technisch rapport met resultaten van de hostingomgeving
 • Halfjaarlijks een functioneel rapport met aanbeveling voor de shop of applicatie

Advies nodig?

Wil je advies? Neem dan nu telefonisch contact of via WhatsApp
Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!