Nieuwe webshop laten bouwen? Best4u is de snelste van Nederland!

Wil jij snel een eigen webshop laten bouwen, maar heb je geen zin in ellenlange vergaderingen en trage opstartprocessen? Laat je webshop bouwen door Best4u! Je weet dan zeker dat jouw gloednieuwe online winkel binnen een handomdraai ‘live’ staat. Ons webshop ontwikkelproces is namelijk de snelste van Nederland, wat jou zeeën aan tijd bespaart. Iets wat je goed kunt gebruiken als ondernemer! Wij garanderen jou een WordPress of WooCommerce webshop van topkwaliteit, die volledig is ingericht volgens jouw wensen en die tevens geoptimaliseerd is door Google. Een webshop laten bouwen is minder moeilijk dan je denkt, dus let’s go!

Snelste webshop bouwer van NL

Al meer 3000 tevreden klanten gingen je voor

Binnen 10 dagen online

Efficiënt en krachtig intakegesprek

Webshop laten maken

Best4u heeft een webshop stappenplan gerealiseerd, zodat het proces om een webshop te laten bouwen nog eenvoudiger wordt. Wij hechten er veel waarde aan om jou als klant mee te nemen in het gehele productieproces. Samen nemen we plaats aan de tekentafel, om zo op zoek te gaan naar de juiste grondstoffen die nodig zijn voor een eigen webshop die het verschil maakt. Om jou duidelijk te maken hoe onze klanten hun webshop laten bouwen door Best4u, leggen we de punten van dit ontwikkelproces stap voor stap aan je uit. Bekijk hier het webshop stappenplan!

Webshop laten maken 1
Dag 1: Offerteaanvraag

Doe je een offerteaanvraag bij Best4u, dan kun jij je offerte binnen 15 minuten in je inbox verwachten. Deze offerte bestaat uit een kort, maar krachtig investeringsoverzicht. Ben je akkoord? Dan sturen wij je een unieke code toe, waarmee je kunt inloggen op onze website om ons zelf ontwikkelde 7-stappenplan formulier in te vullen. Hier bepaal je onder andere of je een standaard business webshop wilt of een maatwerk webshop. De eerste stap naar je eigen webshop is gezet!

Dag 2: Intakegesprek

Nadat jouw 7-stappenplan door ons in goede orde ontvangen is, maakt één van onze medewerkers een afspraak met jou voor een intakegesprek. Dit is het moment om van gedachten te wisselen over design, speerpunten en andere onmisbare elementen voor jouw webshop. Heb je nog geen idee? Geen punt! Onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring en beschikken daardoor over goede ideeën. Samen komen we tot een mooi resultaat!

Dag 3: Eerste versie binnen 5 werkdagen

Ben je verheugd met ons ontwerp? Dan gaan we snel door met de realisatie. Binnen 5 dagen nadat we alle plannen hebben doorgesproken in het intakegesprek, kun je de eerste versie van je webshop al inzien. Wij zorgen ervoor dat de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen erbij staan, zodat je eigen webshop al een beetje begint te leven!

Heb je voor een maatwerk webshop gekozen, dan heb je enkele dagen meer geduld nodig. Doordat onze programmeurs details moeten aanbrengen, is de gemiddelde doorlooptijd bij dit type webshop zo’n 10 werkdagen.

Dag 4: Oplevering van jouw webshop

Je webshop is bijna af! Om zeker te weten dat jouw webshop vrij is van bugs en andere kinderziektes, testen we de webshop uitvoerig. Bij deze stap vragen we jou ook om kritisch naar de webshop te kijken en eventuele feedback aan ons kenbaar te maken. Best4u doet dit, omdat we ons verantwoordelijk voelen voor het eindproduct dat we bij jou afleveren!

Dag 5: Livegang van je webshop

De laatste horde is direct de belangrijkste: de livegang. We mogen je feliciteren, want je bent erin geslaagd om razendsnel een eigen webshop te laten bouwen door Best4u.

Meer dan 3000 tevreden klanten

Met veel plezier hebben wij inmiddels talrijke webshops mogen ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Dit varieert van kleine webshops voor lokale ondernemers tot compleet geautomatiseerde bedrijfsprocessen in maatwerktrajecten en alles daar tussenin. Hieronder tref je een greep uit de webshops die Best4u heeft gemaakt, zodat je beter weet waar wij toe in staat zijn!

Best4u: het brein achter jouw nieuwe webshop

Het team achter Best4u is zowel in staat om een business als maatwerk webshop te ontwikkelen. We bieden bewust meerdere opties aan, zodat jij zelf kunt bepalen wat het beste bij jouw onderneming past. Besluit je voor een business website te gaan, dan kun je kiezen uit 6 door ons ontworpen thema’s. Voel je meer voor een maatwerk webshop? Best4u maakt dan een ontwerp op basis van jouw wensenlijstje!

Een maatwerk webshop biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is uitermate geschikt voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan en exact weten wat wel en niet bij hun huisstijl past. Bij een maatwerk webshop kunnen al jouw specifieke wensen dan ook geïmplementeerd worden!

Onze business webshops hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen. Deze webshop is vooral geschikt voor de beginnende ondernemer, waarbij de opmaak volledig aangepast wordt aan de huisstijl componenten (kleuren, logo en lettertype) van je organisatie. De mogelijkheden qua ontwerp zijn weliswaar beperkter ten opzichte van een maatwerk webshop, maar de kosten liggen dan ook aanzienlijk lager bij zo’n nieuwe webshop.

business-webshop-three
business-website-four
business-webshop-two
business-website-two

Zo ervaren klanten onze service

Ben je al enthousiast?

Zie je een gloednieuwe website van Best4u al helemaal zitten, maar wil je eerst nog wel wat advies voordat we van start gaan? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp! Onze ervaren experts helpen jou graag op weg.

WooCommerce webshop laten maken

Ga je net beginnen met je eigen webshop en heb je een niet al te groot aantal producten, dan is een WooCommerce webshop wel wat voor jou. Een WooCommerce webshop is de E-commerce plugin van WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS voor websites. Voor grotere webshops met een groot aantal productcategorieën en uitbreidingsplannen is Magento, het E-commerce platform dat zichzelf al jaren bewijst, een betere keus. Welk van onze oplossingen je het beste kunt kiezen is dus afhankelijk van verschillende factoren.

Natuurlijk staan onze E-commerce specialisten klaar om jou vrijblijvend te adviseren en informeren over de mogelijkheden voor jouw onderneming. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om jou kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Professionele website op maat laten maken

Een professionele website laten maken is niet meer dan logisch als je bedenkt dat de populariteit van online winkelen maar blijft toenemen. Meer en meer consumenten kiezen er namelijk voor om niet meer te shoppen in de winkelstraten, maar hun producten online te halen. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in de vorm van maatwerkoplossingen, die jouw webshop of E-commerce product helemaal compleet en persoonlijk kunnen maken. Maar waarom ben je nu precies bij Best4u aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

Webwinkel laten bouwen door een ervaren webshop designer

Ga je je webwinkel laten bouwen door Best4u, dan ga je in zee met een ervaren webshop designer. Het team van Best4u heeft ruim 19 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Alle klanten die een webwinkel laten bouwen door Best4u, krijgen een online winkel die voldoet aan alle moderne eisen en is tevens van alle gemakken voorzien.

Deze webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops, en in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je direct de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

Daarnaast werken we aan intensieve maatwerkprojecten. Denk daarbij aan compleet gedigitaliseerde bedrijfsprocessen of speciaal ontwikkelde applicaties. Onze E-commerce maatwerkafdeling vertaalt jouw plan naar een werkend(e) applicatie of systeem. Ook als je op dit moment nog ‘klein’ wilt beginnen met een WooCommerce shop, maar in de toekomst wilt toewerken naar een maatwerkoplossing, is Best4u de juiste partner om mee in zee te gaan. Wij ondersteunen ondernemers namelijk graag in hun groei. De samenwerking tussen onze maatwerk-, media- en internetmarketing afdeling stelt ons uitstekend in staat om E-commerce ondernemers vanaf het begin succesvol te begeleiden en uit te laten groeien tot grote namen.

Mobiel vriendelijke webwinkels

Mobile friendly webwinkels: het is iets waar je als ondernemer niet meer omheen kunt. Mobiele internetgebruikers worden alsmaar belangrijker, zowel voor webshops en websites als voor zoekmachines. Niet voor niets richt Google zich in 2022 primair op een aparte mobiele index, waardoor mobile friendly webwinkel hoger ranken. Het is dan ook van groot belang om optimaal te voldoen aan de behoeftes van de mobiele internetgebruiker.

Best4u volgt de ontwikkelingen op gebied van mobiel internetgebruik op de voet. Dit stelt ons in staat om te zorgen dat jouw webshop compleet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Bovendien beschikt Best4u over een complete afdeling van online marketeers die weten hoe een online product optimaal vindbaar is op het internet, zowel voor de desktop- als de mobiele gebruiker.

Supportafdeling die je snel van dienst is

Naast optimalisatie voor mobiel gebruik is het van belang dat jouw webshop up-to-date blijft. Onze supportafdeling is gespecialiseerd in WooCommerce en Magento en zorgt er proactief voor dat belangrijke updates op tijd worden doorgevoerd. Dit komt de bereikbaarheid en veiligheid van jouw webshop enorm ten goede. Kom je er even niet uit met het beheren van je eigen webshop? Ook dan staat onze supportafdeling voor je klaar. Je vragen worden op werkdagen altijd binnen 4 uur beantwoord en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt.

Een hosted webshop vor jou

Ga je met Best4u in zee, dan regelen we een hosted webshop voor je. Simpel gezegd houdt dit in dat jouw webwinkel op een geoptimaliseerde server draait. Best4u bekijkt altijd goed welke server het beste past bij je hosted webshop. Daardoor heb je altijd voldoende ruimte voor het toevoegen van afbeeldingen, landingspagina’s en ga zo maar door. Een ander aspect wat we voor je regelen bij het laten maken van je webshop, is de beveiliging van je webwinkel. Onze servers zijn speciaal ingericht voor Magento en WordPress en zijn op die manier in staat om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien. Daarnaast dragen we zorg voor branded e-mailadressen, zodat klanten altijd antwoord krijgen met een mailadres dat aan jouw bedrijf te koppelen is.

Technisch goede online webshop

Met een team van gespecialiseerde designers, developers en projectleiders zorgt Best4u’s E-commerce afdeling ervoor dat je een technisch goede online webshop in handen krijgt. Wij bouwen kwalitatieve webshops en voeren altijd de volgende handelingen uit om te kunnen garanderen dat jouw webwinkel over uitstekende kwaliteit beschikt:

Mobielvriendelijkheidstest van Google;
Snelheidstest middels de Page Speed Insights tool.

Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor het plaatsen van categorieën, producten, contentpagina’s, betaal- en verzendmethodes en meer. Doordat we onze producten ontwikkelen volgens de universele W3C-normen kunnen we jou verzekeren van een goed te indexeren webshop met een snelle laadtijd.

We leveren dus kwaliteit en vragen daar een eerlijke prijs voor. Omdat we voor zowel de kleinere MKB’er als de ondernemer in het hogere segment passende oplossingen bieden variëren ook onze prijzen sterk. Een offerte wordt daarom altijd op maat gemaakt voor je.

Een eigen webwinkel starten die goed online vindbaar is

Bij E-commerce is niets zo belangrijk als een eigen webwinkel starten die goed online vindbaar is. Het aantal webshops dat wordt opgestart groeit namelijk nog steeds en goed gevonden worden tussen de vele concurrenten is dan ook belangrijker dan ooit. Bij het starten van een eigen webwinkel, is het dus van belang om een domein op te leveren die technisch geoptimaliseerd is voor Google.

Hier zetten wij verschillende tools voor in. Met Google Analytics kunnen we real-time de statistieken, bezoekers en conversie van jouw webwinkel bekijken. Met de Google webmaster tool (of de Yoast plugin bij WooCommerce shops) kun je elke pagina in je shop optimaliseren voor Google. Beide tools implementeren wij in je webshop voor een optimale analyse.

Website met webshop: de gouden combinatie

Het hebben van een website met webshop wordt steeds gangbaarder in de e-commerce en dat is niet zonder reden. Moordende online concurrentie zorgt ervoor dat consumenten meer gebaat zijn bij vertrouwen en daardoor willen sommige ondernemers niet alleen hun producten tonen. Door een website met een webshop te combineren, krijg je de gelegenheid om het verhaal van je ‘business’ beter uit te dragen. Jouw case over duurzaamheid, ambacht of het familiebedrijf kun je zo kwijt op diverse landingspagina’s, waardoor je ineens niet meer één van de honderd bedrijven bent die dezelfde afzetmarkt bedient. En dat is precies waar sommige klanten bij gebaat zijn!

Andersom kan een website met webshop ook een verstandige keuze zijn als de ‘winkel’ een beperkte rol van betekenis speelt. Misschien speel je wel in een kleinschalige band, die wat merchandise wil verkopen aan de beperkte groep fans. Het tourschema of het ontstaan van de band speelt dan een prominentere rol, waardoor de shop minder aandacht behoeft.

Waarom een webshop opzetten?

Mogelijk zie je er als een blok tegenop om te starten met online ondernemen, maar na het opzetten van een webshop heb je de belangrijkste stap al gezet. Het opzetten van een webshop zorgt er namelijk voor dat je jouw bestaande (offline) doelgroep beter kan bedienen. Het geeft je de kans om een ‘showreel’ op te zetten, waardoor je het oriëntatieproces van je ideale klant vergemakkelijkt. Het aanboren van nieuwe klantgroepen is een andere reden om te kiezen voor het laten bouwen van een webshop. Heb je namelijk je online marketing goed op orde straks, dan kun je in feite iedereen bereiken die je maar wilt. En dat is wel zo lekker als je grootste plannen hebt met je webshop! Goede dienstverlening zal tevens bijdragen aan de hoeveelheid mond-tot-mondreclame!

Benieuwd naar de WordPress webshop kosten?

Wil je een webshop laten bouwen in ’s werelds beste en meest gebruikte CMS? We nodigen je graag uit om de vele mogelijkheden van onze E-commerce oplossingen voor jouw onderneming te ontdekken! Neem contact met ons op ( 0575 512 125 of sales@best4u.nl) voor een offerte op maat of het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek over jouw gewenste webdesign. Ook voor een nieuwe website kun je uiteraard bij ons terecht. We gaan graag met je in gesprek!

Veelgestelde vragen

De kosten voor een goede webshop zijn opgebouwd uit meerdere posten. Naast een eenmalig bedrag voor de bouw van een webshop, heb je te maken met terugkerende kosten voor de hosting van jouw webshop, registratie van een domeinnaam en eventuele kosten voor het onderhoud van jouw webshop.

Naast een eenmalige investering voor een webshop laten maken, zijn er ook terugkerende kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hosting en het up to date houden van jouw webshop. Je wilt natuurlijk niet dat jouw webshop niet goed beveiligd online staat. Dit kunnen wij allemaal voor jou uit handen nemen vanaf €14,99 per maand.

Naast een technisch geoptimaliseerde webshop, zijn er meerdere factoren die het succes van jouw webshop bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoekwoordenanalyse en schrijf aan de hand van deze analyse goede SEO-proof teksten, maar vergeet uiteraard ook niet jouw socials. Wie is er tegenwoordig niet actief op een van de social kanalen?

De prijs voor een Magento webshop is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan er gekozen worden voor ons zelf ontwikkelde design webshop of voor een volledig maatwerk ontwerp. Naast het ontwerp en bouw van de magento webshop zouden er waarschijnlijk ook modules nodig zijn om de magento webshop af te ronden, denk aan koppeling met bezorgdiensten of boekhoudprogramma’s. Benieuwd naar jouw prijs voor een magento webshop? Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan.

De prijs van een WordPress webshop is sterk afhankelijk van jouw ideeën en wensen. Wil jij gebruik maken van een van onze business webshops? Of wil jij liever zelf tot een ontwerp komen samen met onze grafische vormgevers? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en kom erachter wat bij jou aansluit.

Het juiste antwoord hiervoor hebben wij niet. De keuze voor een bepaald software ligt namelijk aan de wensen en ideeën die jij hebt voor de webshop. Zo heeft ieder stukje software zijn eigen opties en prijsstellingen. Ben jij een startende ondernemer en wil jij de boekhouding handmatig bijhouden of wil jij als MKB’er zoveel mogelijk geautomatiseerd hebben. Voor iedere ondernemer zijn er mogelijkheden en denken wij graag mee in welke software jouw webshop gebouwd kan worden.

Webshops moeten niet alleen volledig technisch geoptimaliseerd zijn voor de online zoekmachines, maar ook aan de laatste wet en regelgeving. Zo ben je als webshop verplicht om de naam en adresgegevens van de onderneming te vermelden, inclusief het KVK nummer. Door middel van onze handige checklist zorgen wij ervoor dat een opgeleverde webshop voldoet aan de wet en regelgeving en hoef jij als ondernemer zich daar niet druk om te maken!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!