Business sites

Business sites vormen het ideale opstapje voor ondernemingen die hun diensten voor het eerst een willen uitlichten op het web. De kracht van business sites zit ‘m dan ook in de eenvoud. De paginastructuur is op een logische manier opgebouwd, zodat de bezoekers maar weinig inspanning hoeven te leveren om hun weg te vinden.

Bij de ontwikkeling van business websites gebruiken de ontwikkelaars van Best4u een vast template, die naderhand wordt ingekleed aan de hand van jouw eigen foto’s, huisstijlelementen, lettertypes en andere zaken die aan jouw bedrijf gelinkt zijn. Best4u voegt om de twee weken een nieuw template toe, om het aanbod constant up to date te houden.

screely-1655984468400

Elise

Eenvoudige navigatie is het speerpunt dat centraal staat bij dit ontwerp. De talrijke CTA-buttons op de website verschaffen de bezoeker direct duidelijkheid over de achterliggende pagina, waardoor de gebruikers altijd weten waar ze wat kunnen vinden.

screely-1655984571303

Challenger

Het is geen uitdaging meer om je producten uit te lichten zonder webshop met deze business site. Middels een aanbod pagina en filters wordt het makkelijk om jouw producten te tonen en aan te bieden.

screely-1655984609045

Mustang

Het overbrengen van de tendens en atmosfeer die voelbaar is bij jouw product, kan op fantastische wijze gerealiseerd worden bij dit ontwerp. Bezoekers worden direct verrast met een foto van het desbetreffende product en ook na de ‘vouw’ kunnen meerdere productfoto’s worden toegevoegd.

screely-1655984658717

Vanquish

Uw diensten afstemmen op bezoekers. Met Vanquish zorgt u ervoor dat uw potentiële bezoekers geïnspireerd worden. Duidelijke call to actions zorgen ervoor dat uw bezoekers direct met u in contact kunnen komen.

screely-1655984633169

Venom

Venom is volledig in lijn met de huidige trend van donkere websites. Door het gebruik van donkere kleuren is dit bedrijf zeer geschikt voor het tonen van uw portfolio. Venom is bovendien bliksemsnel.

screely-1671116273314

Nevera

Wil je een mooie, moderne en zakelijke website die klantgericht is, dan is Nevera het thema voor jou! Binnen dit thema kunnen klanten snel in contact komen met jouw bedrijf.

Business webshops

Business webshops bieden je de mogelijkheid om snel van start te gaan met e-commerce, zonder een lang voortraject te hoeven doorlopen. What you see, is what you get! Dat is wel zo makkelijk, want zo kunnen consumenten binnen de kortste keren kennismaken met jouw assortiment en hun huis zo verrijken.

Het voornaamste verschil tussen onze business sites en business webshops, zit ‘m in de indeling. Best4u’s webshops zijn meer conversie gedreven, terwijl de websites er meer op gericht zijn om informatie te verschaffen over een product of dienstverlening.

business-site-eleanor

Eleanor

Deze webwinkel is erg rechttoe rechtaan. In één oogopslag zien potentiële klanten op wat voor aanbod ze kunnen rekenen, waardoor ze direct getriggerd worden om tot actie over te gaan.

business-site-firebird

Firebird

Wil je meer inspelen op het gevoel van je klanten? Bij deze webshop heb je de ruimte om jouw product vanuit verschillende invalshoeken te belichten, waardoor de bezoeker een totaalbeeld krijgt van het aanbod dat bij jou centraal staat.

business-site-aventador

Aventador

Aventador is een webshop in een modern jasje. Functioneel maar ook eigentijds, dit alles aangevuld met handige filter opties en login mogelijkheden voor klanten. Om het af te maken worden er grote foto's gebruikt om te zorgen dat dit dé business webshop is van nu.

business-site-charger

Charger

Laat je verrassen door onze business webshop Charger. Toon met gemak al je producten op een overzichtelijk overzicht en geef je bezoekers net dat ene extra door middel van het plaats van blogs. Charger is een complete webshop voor jouw als bedrijf.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!