Business sites

Business sites vormen het ideale opstapje voor ondernemingen die hun diensten voor het eerst een willen uitlichten op het web. De kracht van business sites zit ‘m dan ook in de eenvoud. De paginastructuur is op een logische manier opgebouwd, zodat de bezoekers maar weinig inspanning hoeven te leveren om hun weg te vinden.

Bij de ontwikkeling van business websites gebruiken de ontwikkelaars van Best4u een vast template, die naderhand wordt ingekleed aan de hand van jouw eigen foto’s, huisstijlelementen, lettertypes en andere zaken die aan jouw bedrijf gelinkt zijn. Best4u voegt om de twee weken een nieuw template toe, om het aanbod constant up to date te houden.

business-website-one

Business site 1

Deze business site is erg geschikt voor bedrijven die hun product of dienstverlening tekstueel of visueel willen uitlichten. Op de homepage is er ruimte om foto’s en beschrijvingen groots te bespreken, zodat de consumenten direct feeling bij jouw organisatie krijgen.

business-website-two

Business site 2

Eenvoudige navigatie is het speerpunt dat centraal staat bij dit ontwerp. De talrijke CTA-buttons op de website verschaffen de bezoeker direct duidelijkheid over de achterliggende pagina, waardoor de gebruikers altijd weten waar ze wat kunnen vinden.

business-website-three

Business site 3

Beslissen welk navigatieblok bovenaan de homepage staat, kan best ingewikkeld zijn. Bij deze business site krijg je een slideable blok, die om de paar seconden verandert. De belangrijkste pagina’s staan bij deze sites niet rechtsboven, maar gecentreerd links. Verfrissend!

business-website-four

Business site 4

Soms vertelt een verhaal zichzelf en heb je maar weinig pagina’s nodig om de strekking van je boodschap te verhelderen. Heeft dit betrekking op jouw onderneming, dan is dit ontwerp perfect voor jou. De oplichtende blokken en buttons maken deze site tot een echt interactief domein.

business-website-five

Business site 5

Brede fotoblokken, verhelderende icoontjes en grote informatievelden zijn karakteristiek voor deze optie. Voor ondernemingen die hun verhaal breed willen uitmeten hun website, is dit dan ook een perfecte optie.

business-website-six

Business site 6

Het overbrengen van de tendens en atmosfeer die voelbaar is bij jouw product, kan op fantastische wijze gerealiseerd worden bij dit ontwerp. Bezoekers worden direct verrast met een foto van het desbetreffende product en ook na de ‘vouw’ kunnen meerdere productfoto’s worden toegevoegd.

Business webshops

Business webshops bieden je de mogelijkheid om snel van start te gaan met e-commerce, zonder een lang voortraject te hoeven doorlopen. What you see, is what you get! Dat is wel zo makkelijk, want zo kunnen consumenten binnen de kortste keren kennismaken met jouw assortiment en hun huis zo verrijken.

Het voornaamste verschil tussen onze business sites en business webshops, zit ‘m in de indeling. Best4u’s webshops zijn meer conversie gedreven, terwijl de websites er meer op gericht zijn om informatie te verschaffen over een product of dienstverlening.

business-webshop-one

Business webshop 1

Deze webwinkel is erg rechttoe rechtaan. In één oogopslag zien potentiële klanten op wat voor aanbod ze kunnen rekenen, waardoor ze direct getriggerd worden om tot actie over te gaan.

business-webshop-two

Business webshop 2

Wil je meer inspelen op het gevoel van je klanten? Bij deze webshop heb je de ruimte om jouw product vanuit verschillende invalshoeken te belichten, waardoor de bezoeker een totaalbeeld krijgt van het aanbod dat bij jou centraal staat.

business-webshop-three

Business webshop 3

Zijn jouw producten in dusdanig veel categorieën in te delen, dat je jouw consumenten op overzichtelijke wijze wil laten inzien wat je te bieden hebt? Dan is deze webshop ideaal. Het uitvouwmenu is zo ingericht, dat je je bezoekers gemakkelijk wegwijs kan maken.

business-webshop-four

Business webshop 4

Vind je het prettiger om je aanbod meer te verspreiden over alle pagina’s? Overweeg dan om Best4u je webshop te laten maken volgens dit template. Bij deze webshop geef je op de homepage eerst wat meer informatie over je product, alvorens je het diverse productaanbod verder toelicht op de andere pagina’s.