Business sites

Business sites vormen het ideale opstapje voor ondernemingen die hun diensten voor het eerst een willen uitlichten op het web. De kracht van business sites zit ‘m dan ook in de eenvoud. De paginastructuur is op een logische manier opgebouwd, zodat de bezoekers maar weinig inspanning hoeven te leveren om hun weg te vinden.

Bij de ontwikkeling van business websites gebruiken de ontwikkelaars van Best4u een vast template, die naderhand wordt ingekleed aan de hand van jouw eigen foto’s, huisstijlelementen, lettertypes en andere zaken die aan jouw bedrijf gelinkt zijn. Best4u voegt om de twee weken een nieuw template toe, om het aanbod constant up to date te houden.

business-site-nitro

Nitro

Deze business site is erg geschikt voor bedrijven die hun product of dienstverlening tekstueel of visueel willen uitlichten. Op de homepage is er ruimte om foto’s en beschrijvingen groots te bespreken, zodat de consumenten direct feeling bij jouw organisatie krijgen.

business-site-elise

Elise

Eenvoudige navigatie is het speerpunt dat centraal staat bij dit ontwerp. De talrijke CTA-buttons op de website verschaffen de bezoeker direct duidelijkheid over de achterliggende pagina, waardoor de gebruikers altijd weten waar ze wat kunnen vinden.

business-site-panamera

Panamera

Beslissen welk navigatieblok bovenaan de homepage staat, kan best ingewikkeld zijn. Bij deze business site krijg je een slideable blok, die om de paar seconden verandert. De belangrijkste pagina’s staan bij deze sites niet rechtsboven, maar gecentreerd links. Verfrissend!

business-site-veyron

Veyron

Soms vertelt een verhaal zichzelf en heb je maar weinig pagina’s nodig om de strekking van je boodschap te verhelderen. Heeft dit betrekking op jouw onderneming, dan is dit ontwerp perfect voor jou. De oplichtende blokken en buttons maken deze site tot een echt interactief domein.

business-site-speedster

Speedster

Brede fotoblokken, verhelderende icoontjes en grote informatievelden zijn karakteristiek voor deze optie. Voor ondernemingen die hun verhaal breed willen uitmeten hun website, is dit dan ook een perfecte optie.

business-site-mustang

Mustang

Het overbrengen van de tendens en atmosfeer die voelbaar is bij jouw product, kan op fantastische wijze gerealiseerd worden bij dit ontwerp. Bezoekers worden direct verrast met een foto van het desbetreffende product en ook na de ‘vouw’ kunnen meerdere productfoto’s worden toegevoegd.

business-site-challenger

Challenger

Het is geen uitdaging meer om je producten uit te lichten zonder webshop met deze business site. Middels een aanbod pagina en filters wordt het makkelijk om jouw producten te tonen en aan te bieden.

business-site-spitfire

Spitfire

Een rustige, overzichtelijke business site om jouw diensten en projecten uit te lichten. Spitfire is gemaakt voor de Zzp'er die een streepje voor wilt hebben op de concurrentie.

business-site-shelby

Shelby

Ben je op zoek naar een business site dat de mogelijkheid biedt om je lessen en tarieven duidelijk te tonen? Maak dan kennis met onze business site Shelby. Je houdt meer tijd over voor datgene wat jij doet, laat de rest maar aan ons over!

screenshot-venom

Venom

Venom is volledig in lijn met de huidige trend van donkere websites. Door het gebruik van donkere kleuren is dit bedrijf zeer geschikt voor het tonen van uw portfolio. Venom is bovendien bliksemsnel.

screenshot-vanquish

Vanquish

Uw diensten afstemmen op bezoekers. Met Vanquish zorgt u ervoor dat uw potentiële bezoekers geïnspireerd worden. Duidelijke call to actions zorgen ervoor dat uw bezoekers direct met u in contact kunnen komen.

Business webshops

Business webshops bieden je de mogelijkheid om snel van start te gaan met e-commerce, zonder een lang voortraject te hoeven doorlopen. What you see, is what you get! Dat is wel zo makkelijk, want zo kunnen consumenten binnen de kortste keren kennismaken met jouw assortiment en hun huis zo verrijken.

Het voornaamste verschil tussen onze business sites en business webshops, zit ‘m in de indeling. Best4u’s webshops zijn meer conversie gedreven, terwijl de websites er meer op gericht zijn om informatie te verschaffen over een product of dienstverlening.

business-site-eleanor

Eleanor

Deze webwinkel is erg rechttoe rechtaan. In één oogopslag zien potentiële klanten op wat voor aanbod ze kunnen rekenen, waardoor ze direct getriggerd worden om tot actie over te gaan.

business-site-firebird

Firebird

Wil je meer inspelen op het gevoel van je klanten? Bij deze webshop heb je de ruimte om jouw product vanuit verschillende invalshoeken te belichten, waardoor de bezoeker een totaalbeeld krijgt van het aanbod dat bij jou centraal staat.

business-site-turbo

Turbo

Zijn jouw producten in dusdanig veel categorieën in te delen, dat je jouw consumenten op overzichtelijke wijze wil laten inzien wat je te bieden hebt? Dan is deze webshop ideaal. Het uitvouwmenu is zo ingericht, dat je je bezoekers gemakkelijk wegwijs kan maken.

business-site-phantom

Phantom

Vind je het prettiger om je aanbod meer te verspreiden over alle pagina’s? Overweeg dan om Best4u je webshop te laten maken volgens dit template. Bij deze webshop geef je op de homepage eerst wat meer informatie over je product, alvorens je het diverse productaanbod verder toelicht op de andere pagina’s.

business-site-aventador

Aventador

Aventador is een webshop in een modern jasje. Functioneel maar ook eigentijds, dit alles aangevuld met handige filter opties en login mogelijkheden voor klanten. Om het af te maken worden er grote foto's gebruikt om te zorgen dat dit dé business webshop is van nu.

business-site-charger

Charger

Laat je verrassen door onze business webshop Charger. Toon met gemak al je producten op een overzichtelijk overzicht en geef je bezoekers net dat ene extra door middel van het plaats van blogs. Charger is een complete webshop voor jouw als bedrijf.