WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken door Best4u

WooCommerce is de webshopplugin van WordPress. Daarmee is het het eerste webshopplatform dat je tegelijkertijd de beschikking geeft over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Met WooCommerce kun je dus je eigen webshop beheren én gemakkelijk blogs plaatsen, foto’s aanpassen en nog veel meer.

Webshop met gebruiksvriendelijk CMS

WooCommerce wint sinds een aantal jaren steeds meer terrein. Was Magento voorheen nog de absolute nummer één als het om webshops ging; tegenwoordig wordt WooCommerce vooral onder kleine, startende webshops steeds populairder. Ter illustratie: in 2016 draaide 26,5% van alle webshops op WooCommerce, tegenover een Magento-percentage van 29,1%.

Het grote voordeel van WooCommerce is het bijbehorende CMS. Daarnaast heeft het platform nog veel meer positieve eigenschappen. Zo heeft WooCommerce zeer goede SEO opties dankzij de plugin Yoast en zijn er steeds meer koppelingen met administratiepakketten en service payment providers mogelijk. Ook is WooCommerce open source, wat inhoudt dat elke ontwikkelaar zijn of haar maatwerk kan toepassen.
WooCommerce is uitermate geschikt als je net begint met je webshop en je op zoek bent naar een hanteerbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Met WooCommerce heb je je contentbeheer zelf in de hand en kun je dus gemakkelijk teksten wijzigen, foto’s plaatsen, bloggen en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden van WooCommerce of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

WordPress hosting & support bij Best4u

Bij Best4u houdt onze service niet op nadat we je nieuwe WooCommerce webshop aan je hebben opgeleverd. We bieden je de mogelijkheid om je webshop op één van onze speciaal voor WordPress ingerichte servers te laten hosten. Je bent dan verzekerd van een uitstekende wereldwijde bereikbaarheid van jouw website en van optimale beveiliging tegen eventuele gevaren. Tevens staat onze proactieve supportafdeling voor je klaar om je op weg te helpen met het beheren van je webshop. Zij voorzien jou op werkdagen binnen kantooruren binnen 4 uur van respons en staan voor spoedmeldingen ook ‘s avonds en in het weekend voor je klaar.

Doordat het aantal gebruikers van WooCommerce toeneemt groeit ook de online community die elkaar van tips en adviezen voorziet. Voor de meeste vragen en toepassingen is er online wel een uitleg of toelichting beschikbaar. Ook biedt het officiële YouTube-kanaal van WooCommerce handige tutorials, bijvoorbeeld over de algemene instellingen van je webshop.

Bekijk hier de tutorial over de algemene instellingen van WooCommerce.

Kom je er niet uit of heb je behoefte aan een betrokken supportmedewerker die met je meekijkt? Dan staat de supportafdeling van Best4u voor je klaar. Ontdek wat onze support & hosting-pakketten voor jou kunnen betekenen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!