De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

WooCommerce webshop laten maken

Ondernemers die de stap wagen van winkelstraat naar e-commerce, kunnen hun nieuwe avontuur het beste beginnen door een WooCommerce webshop te laten maken bij Best4u. Een WooCommerce webshop, dat toebehoort aan ’s werelds meest gebruikte CMS WordPress, is zeer eenvoudig in gebruik, laag in kosten en heeft met de duizenden plug-ins tal van uitbreidingsmogelijkheden. Daarmee is een WooCommerce webshop het ideale opstapje voor jou als ondernemer naar een bestaan online.

Voordat je een WooCommerce webshop laat maken door de ontwikkelaars van Best4u, dien je te bepalen wat voor soort website je wilt. Onze webdesigners kunnen een maatwerk website ontwikkelen, die precies is ingericht volgens jouw maatstaven. Hoef je niet al te poespas en ben je al snel content? Kies dan voor een business website, waarbij je de keuze hebt uit een zestal templates.

Wat is Woocommerce

WooCommerce is de webshopplugin van WordPress. Daarmee is het het eerste webshopplatform dat je tegelijkertijd de beschikking geeft over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Wanneer je een eigen WooCommerce webshop laat maken kun je daarna gemakkelijk je eigen webshop beheren, blogs plaatsen, foto’s aanpassen en nog veel meer.

WooCommerce wint sinds een aantal jaren steeds meer terrein. Was Magento voorheen nog de absolute nummer één als het om webshops ging; tegenwoordig wordt WooCommerce vooral onder kleine, startende webshops steeds populairder. Ter illustratie: in 2016 draaide 26,5% van alle webshops op WooCommerce, tegenover een Magento-percentage van 29,1%.

best4u-28
best4u-30

Webshop met gebruiksvriendelijk CMS

Het grote voordeel van een WooCommerce webshop laten maken is het bijbehorende CMS. Daarnaast heeft het platform nog veel meer positieve eigenschappen. Zo heeft WooCommerce zeer goede SEO opties dankzij de plugin Yoast en zijn er steeds meer koppelingen met administratiepakketten en service payment providers mogelijk. Ook is WooCommerce open source, wat inhoudt dat elke ontwikkelaar zijn of haar maatwerk kan toepassen.

Een WooCommerce webshop laten maken is uitermate geschikt als je net begint met je webshop en je op zoek bent naar een hanteerbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Met WooCommerce heb je je contentbeheer zelf in de hand en kun je dus gemakkelijk teksten wijzigen, foto’s plaatsen, bloggen en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden van een WooCommerce webshop laten maken of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

NikéCreatief_Best4u_16

WooCommerce webshop laten maken kosten

De kosten van een WooCommerce webshop laten maken zijn volledig afhankelijk van hetgeen dat je voor ogen hebt. Een webshop die gebouwd is volgens een vast template kent nu eenmaal lagere ontwikkelingskosten dan een WooCommerce webshop die volledig op maat gemaakt is voor jou. Indien je exact wilt weten wat de kosten zijn voor een WooCommerce webshop laten maken, dan raden we je aan om het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Hosting & support bij Best4u

Bij Best4u houdt onze service niet op nadat we je nieuwe WooCommerce webshop aan je hebben opgeleverd. We bieden je de mogelijkheid om je webshop op één van onze speciaal voor WordPress ingerichte servers te laten hosten. Je bent dan verzekerd van een uitstekende wereldwijde bereikbaarheid van jouw website en van optimale beveiliging tegen eventuele gevaren. Tevens staat onze proactieve supportafdeling voor je klaar om je op weg te helpen met het beheren van je webshop. Zij voorzien jou op werkdagen binnen kantooruren binnen 4 uur van respons en staan voor spoedmeldingen ook ‘s avonds en in het weekend voor je klaar.

Doordat het aantal gebruikers van WooCommerce toeneemt groeit ook de online community die elkaar van tips en adviezen voorziet. Voor de meeste vragen en toepassingen is er online wel een uitleg of toelichting beschikbaar. Ook biedt het officiële YouTube-kanaal van WooCommerce handige tutorials, bijvoorbeeld over de algemene instellingen van je webshop.

Kom je er niet uit of heb je behoefte aan een betrokken supportmedewerker die met je meekijkt? Dan staat de supportafdeling van Best4u voor je klaar. Ontdek wat onze support & hosting-pakketten voor jou kunnen betekenen!

best4u-31

Meer informatie

WooCommerce webshop laten maken door Best4u

Wanneer je een Woocommerce webshop laat maken door Best4u, stelt het je in staat om verschillende betaalmethodes toe te voegen, facturaties op orde te maken en retourlabels aan te maken. En dat allemaal binnen dezelfde omgeving! Doordat WooCommerce een open source is, hoef je geen dure licentiekosten te maken en ben je relatief weinig geld kwijt voor het onderhoud van je webshop. Daarnaast helpt de gratis tool Yoast je bij het op orde maken van je SEO. Yoast geeft je namelijk een seintje wanneer de content op je website indexeerbaar is voor zoekmachines.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!