WordPress

Best4u kiest voor WordPress

WordPress is het populairste CMS in de huidige markt. In 2016 beschikte het contentmanagementsysteem over een marktaandeel van 60% en het aantal gebruikers neemt nog steeds toe. Best4u bouwt haar websites niet voor niets al jaren in WordPress. Kiezen voor dit betrouwbare, eenvoudig hanteerbare en veelzijdige beheersysteem brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

Voor elke functionaliteit een plugin beschikbaar

Met WordPress kies je voor heel veel mogelijkheden. Van kleine blogs tot websites van multinationals; het beheersysteem is in staat om aan de wensen en eisen van elke doelgroep te voldoen. Het CMS wordt daarnaast continu doorontwikkeld en verbeterd. En wist je dat Google en WordPress heel goed samengaan? Websites van WordPress zijn namelijk van zichzelf al SEO geoptimaliseerd en bieden daarmee de ideale basis voor een goede zoekmachinevriendelijkheid.

Bovendien beschikt WordPress over een zeer uitgebreide plugin store. Voor praktisch elke functionaliteit is er wel een geschikte plugin beschikbaar. Of het nu gaat om het versturen van nieuwsbrieven, het beginnen van een webshop, het controleren van ‘broken links’, het toevoegen van een aantrekkelijke slider, het beheren van meerdere websites vanuit één dashboard en ga zo maar door; in de plugin store vind je jouw oplossing. Het toevoegen van deze additionele functionaliteiten is dankzij deze vele plugins erg gemakkelijk.

Ben je benieuwd hoe jouw website scoort?

Als je online optimaal wil presteren, dan heb je een goede website nodig. Maar wat is nou eigenlijk ‘een goede website’? Ontwikkelingen op het internet verandert maar steeds en de eisen van Google zijn scherp. Wellicht ben jij wel blij met je website maar hoe kijken je bezoekers hier tegen aan? En zoekmachines zoals Google?

Doe dan nu onze websitescan! Deze scan is geheel gratis en vrijblijvend, scant jouw website op de belangrijkste punten én we maken een overzichtelijk rapport voor je met deze resultaten. Je ontvangt dit rapport samen met een begeleidende whitepaper met extra informatie over de scan. En dit allemaal één uur in je mailbox op werktijden, geheel gratis!

Scan direct gratis jouw website

en ontdek hoe jouw website presteert!

Zelf aan de slag

Het gemak waarmee je je WordPress website kunt updaten stelt je in staat om zelf eenvoudig wijzigingen door te voeren in je site. Ook zijn er dus veel gratis plugins beschikbaar en zijn de design mogelijkheden heel divers. Onze interactief vormgevers hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen van WordPress-websites en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Best4u laat je graag kennismaken met de mogelijkheden die voor jouw website van belang zijn. Als klant van Best4u kun je gratis deelnemen aan workshops en webinars en onze supportafdeling staat elke werkdag voor je klaar. Heb je hulp nodig bij het beheren van je website? Wij hebben ruime ervaring in het beheer van WordPress websites en voorzien jou proactief van de beste tips en adviezen. Kies je voor ons supportpakket, dan krijg je er bovendien gratis een aantal zeer handige plugins bij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!