De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

WordPress webshop

Nieuwelingen in de wereld van e-commerce kiezen in het merendeel van alle gevallen voor een WordPress webshop en dat is niet zomaar. WooCommerce, zoals een WordPress webshop officieel heet, is namelijk één van ’s wereld meest gebruiksvriendelijke platformen. Om deze reden is het erg eenvoudig om in te stappen en heb je geen grote hoeveelheid kennis nodig om van start te gaan.

Bij Best4u kunnen we binnen 5 dagen al een WordPress webshop voor je realiseren. Dat betekent dat we snel van start gaan met het versturen van een offerteaanvraag, het inplannen van een intakegesprek en het opleveren van de begin-, proef- en eindversie. Door de vaart erin te houden, kan de verkoop van jouw producten binnen enkele weken in jouw WordPress webshop plaatsvinden.

Webwinkel in WordPress

Een webwinkel in WordPress vergemakkelijkt het leven van iedere ondernemer. Binnen de omgeving van jouw WordPress webshop kun je zelf e-mailberichten instellen die verstuurd worden naar je klanten, de naam van je URL ingeven of betaalopties toevoegen. En dat zonder al te veel moeite.

Een ander voordeel van een webwinkel in WordPress, is het gemak waarmee je afbeeldingen en landingspagina’s kunt wijzigen. WordPress heeft haar interface zo ingericht, dat het voor iedere gebruiker kraakhelder is waar de desbetreffende aanpassingen gedaan kunnen worden.

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

best4u-25

WordPress webshop laten maken

Besluit je een WordPress webshop te laten maken door Best4u, dan verzeker je jezelf van een webwinkel waarover wij veel kennis in huis hebben. Onze hosting & support afdeling is ervoor opgeleid om jou te voorzien van een webshop, die beschermd is van invloeden van buitenaf. Zo stellen ze een SSL-certificaat in, houden ze je webshop technisch up-to-date en geven ze je advies hoe je nog meer uit je WordPress webshop kunt halen.

Meer informatie

WordPress webshop van Best4u

Indien je voor een WordPress webshop van Best4u gaat, heb je de keuze uit twee opties: een business webshop en een maatwerk webshop. Bij een business webshop kun je kiezen uit 6 vooraf bepaalde thema’s, die wij inkleden met behulp van jouw huisstijlelementen en bedrijfskleuren. Een ideale optie als je gewoon lekker snel van start wilt gaan!

Offerte aanvragen