De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

WordPress webshop

Ben je nieuw in de wereld van e-commerce? Dan is de kans groot dat je kiest voor een WordPress webshop. En niet voor niets natuurlijk! WooCommerce, zoals de WordPress webshop officieel heet, is namelijk één van ’s werelds meest gebruiksvriendelijke platformen. Dit maakt het erg eenvoudig om de eerste stappen in de e-commerce te zetten. Je hebt namelijk ook geen grote hoeveelheid technische kennis te hebben om ermee overweg te kunnen.

Bij Best4u kunnen we al binnen 5 dagen een WordPress webshop voor je realiseren. Dat betekent dat we snel van start gaan met het versturen van een offerteaanvraag, het inplannen van een intakegesprek en het opleveren van de begin-, proef- en eindversie. Door de vaart erin te houden, kun je binnen afzienbare tijd al producten verkopen met je eigen WordPress webshop!

Je eigen webwinkel via WordPress

Een webshop in WordPress vergemakkelijkt het leven van iedere ondernemer. Binnen de omgeving van jouw WordPress webshop kun je zelf e-mailberichten instellen die verstuurd worden naar je klanten, de naam van je URL ingeven of betaalopties toevoegen. En dat zonder al teveel moeite.

Een ander voordeel van een webwinkel in WordPress, is het gemak waarmee je afbeeldingen en landingspagina’s kunt wijzigen. WordPress heeft haar interface zo ingericht, dat het voor iedere gebruiker kraakhelder is waar de desbetreffende aanpassingen gedaan kunnen worden.

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

best4u-25

Wordpress webshop laten maken

Als je je WordPress webshop laat maken door Best4u kun je rekenen op een professioneel proces. Onze experts hebben veel kennis in huis over WooCommerce en weten exact wat ze moeten doen om de webshop voor jou in te richten. De hosting & support-afdeling zorgt er daarnaast voor dat jouw webshop optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zo stellen ze een SSL-certificaat in, houden ze je webshop technisch up-to-date en geven ze je advies hoe je nog meer uit je WordPress webshop kunt halen.

Meer informatie

Webshop op maat

Als je je WordPress webshop laat maken door Best4u kun je kiezen uit een business webshop of een webshop op maat. Bij een business webshop heb je de keuze uit zes thema’s die wij inkleden op basis van jouw huisstijl en bedrijfskleuren. De ideale optie voor als je lekker snel aan de slag wil met je webshop! Wil je maatwerk? Dan kan dat ook natuurlijk, vraag hiervoor een offerte aan en laat alvast weten wat je wensen zijn. Dan maken wij een WooCommerce shop op maat voor je, zodat het precies past bij wat jij in gedachten hebt.

Ben jij niet benieuwd naar een webshop, maar naar een website laten maken bij Best4u? Neem dan een kijkje op onze pagina over WordPress website laten maken of bekijk alvast de WordPress website voorbeelden.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!