• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webshop laten maken

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Dat de populariteit van online winkelen al jaren sterk groeit is geen nieuws meer. Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet!

Waarom door Best4u een webshop laten bouwen?

Als kennispartner van ondernemend Nederland denkt Best4u met je mee. Wij maken webshops die maximaal zijn ingericht voor conversie optimalisatie en optimaal gebruiksvriendelijk zijn voor je doelgroep, ook op een mobiele telefoon. Met een team van gedreven programmeurs, betrokken projectleiders en creatieve designers helpen we jou aan de E-commerce oplossing voor jouw onderneming. Wij begrijpen tevens dat je een oplossing verwacht die exact aansluit op jouw wensen en eisen op gebied van E-commerce.

Ons team heeft ruim 12 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Wekelijks leveren wij webshops op die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze responsive webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops. Ook bouwen we webshops in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. En is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

webshop laten maken

Of je beter kunt kiezen voor WooCommerce of voor Magento is afhankelijk van verschillende factoren. Heb je een beginnende webshop met een niet al te groot aantal producten, dan is WooCommerce een prima oplossing. Als je uitbreidingsplannen hebt met je eigen webshop en je wilt gebruik kunnen maken van een groot aantal productcategorieën, dan kun je beter kiezen voor een webshop in Magento. Dit artikel kan je helpen bij je keus voor WooCommerce of Magento.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in maatwerk. Onze E-commerce afdeling is ervaren in het ontwerpen, ontwikkelen en combineren van maatwerkoplossingen met WooCommerce of Magento webshops en tilt ook jouw onderneming graag naar een hoger niveau. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het digitaliseren van bedrijfsprocessen of aan het ontwikkelen van een app. Lees meer over maatwerk en applicatieontwikkeling door Best4u.

Uiteraard kun je ook een vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om je kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Webshop Scan

Ook weten hoe jouw webshop er voor staat? Doe nu direct de scan!

Jouw webshop optimaal ingericht voor mobiel gebruik

Mobiel internetgebruik groeit wereldwijd nog steeds razendsnel. Wist je dat het aantal mobiele zoekopdrachten inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop ligt? Google gaat zich zelfs voor het eerst primair richten op een aparte mobiele index. Best4u volgt deze online ontwikkelingen op de voet en zorgt ervoor dat jouw webshop compleet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

Wanneer je bij ons een webshop laat ontwikkelen zorgt onze supportafdeling er graag voor dat jouw webshop up-to-date blijft. Onze supportmedewerkers zijn gespecialiseerd in Magento en WooCommerce webshops en voorzien jou van proactief advies. Ook helpen zij je op weg als je er even niet uitkomt. Tijdens werkdagen op kantoortijden heb je binnen 4 uur antwoord op je e-mail en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt. Daarnaast kun je de hosting, je domeinnaam, je e-mailadressen en de beveiliging van jouw webshop bij ons onderbrengen. Wij plaatsen jouw webshop dan op een voor Magento of WooCommerce (WordPress) geoptimaliseerde server die volledig is ingericht om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien.

Een kwalitatieve webshop

De designers, developers en projectleiders van Best4u zorgen er graag voor dat jouw nieuwe webshop volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Met de volgende stappen realiseren wij een webshop van uitstekende kwaliteit:

  • Wij voeren altijd een mobielvriendelijkheidstest uit van Google en een snelheidstest middels de Page Speed Insights tool, zodat de snelheid en mobielvriendelijkheid van jouw webshop gewaarborgd zijn;
  • Wij bieden vele mogelijkheden voor het plaatsen van zaken als categorieën, producten, contentpagina’s en betaal- en verzendmethodes;
  • Wij ontwikkelen volgens de universele W3C normen, wat jou verzekert van een webshop met een snelle laadtijd die goed te indexeren is;
  • Wij bouwen onze webshops in Magento of in WooCommerce, de twee grootste webshopplatformen van de wereld.
Een vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Een zoekmachinevriendelijke webshop

Met jouw nieuwe webshop wil je natuurlijk goed gevonden worden in Google. De webshops die wij opleveren zijn daarom geheel technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Zo implementeren wij Google Analytics waarmee je real-time de statistieken kunt bekijken van je webshop, bezoekers en conversie. Ook implementeren we de Google webmaster tool en (bij WooCommerce shops) de Yoast plugin die jou helpt bij het optimaliseren van elke pagina in Google.

E-commerce heeft goede online marketing nodig om optimaal te scoren. Een webshop zonder goede landingspagina’s en geoptimaliseerde categorieën bestaat niet. Wil je hier meer over weten, dan staan de internet marketeers van Best4u voor je klaar om je te helpen bij het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw webshop. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met de afdeling Internet Marketing.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Wat kost een webshop laten maken?

Bij het bepalen van de kosten van een webshop spelen veel factoren mee. Allereerst is de keus tussen WooCommerce of Magento bepalend. WooCommerce wordt vooral gebruikt voor de wat kleinere shops, Magento is juist beter geschikt voor grotere webshops met een uitgebreide categoriestructuur en groeiambities. En natuurlijk zijn er binnen de kaders van WooCommerce en Magento nog weer allerlei mogelijkheden. In dit artikel lichten we de verschillen tussen beide platformen nader toe.

Bij Best4u ontwikkelen we zowel design webshops als maatwerk webshops. Daarnaast zijn er allerlei maatwerkoplossingen mogelijk. De offerte is afhankelijk van het gekozen platform, de gewenste functionaliteiten en van de vele andere mogelijkheden die een professionele webwinkel met zich meebrengt. Onze adviseurs zijn ervaren in deze kwestie en helpen jou graag bij het maken van de juiste keus. Ook kunnen zij geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je opstellen, zodat je direct weet wat je van ons kunt verwachten. Voor advies op maat ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer dan 3000 tevreden klanten!

De klantenkring van Best4u is zeer divers. Van uitzendbureau tot advocatenkantoor en van schoonheidssalon tot internetbedrijf; wij werken voor meer dan 3000 klanten die we stuk voor stuk voorzien van mooie online oplossingen en daar zijn we trots op. Onze klanten komen uit alle hoeken van Nederland. Afstand speelt geen rol; van Den Haag tot Groningen en van Maastricht tot Enschede; onze accountmanagers komen graag op locatie om jou te adviseren over de mogelijkheden.

Ja, ik wil een webshop starten!

Heb je interesse in het laten maken van een webshop door Best4u of wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Dan willen wij graag kennis met je maken! Neem contact met ons op via de button aan de linkerkant en ontvang een gratis vrijblijvende offerte voor je nieuwe webshop.