Wat zijn de kosten voor een Magento webshop bouwen?

Het laten ontwerpen van een nieuwe webwinkel maakt enthousiast, maar uiteraard hangt er ook een prijskaartje aan een virtuele etalage. Prettig is het dan wel om te weten wat de kosten zijn van een Magento webshop bouwen, om aan het einde van de rit niet voor vervelende verrassingen te staan. Om je een totaalbeeld te geven van de kosten van het bouwen van een Magento webshop, licht Best4u op deze pagina uit hoe het kostenplaatje is opgebouwd.

Prijs van een Magento webshop

Uiteraard kan Magento specialist Best4u niet spreken voor andere partijen, maar de prijs van een Magento webshop ligt zo rond de €3000,00 als je het bij ons laat doen. Houd er bij dit bedrag wel rekening mee dat dit een richtprijs is en hier geen rechten aan ontleend kunnen worden. Marktontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat de prijzen wat hoger liggen dan anders, maar tegelijkertijd hebben we ook periodes waarin we actieprijzen hanteren. Indien je zeker van je zaak wilt zijn, adviseren we je om een offerte aan te vragen bij ons. Kosten voor een Magento webshop bouwen blijven zo altijd transparant.

Voorbesprekingen

Zoals beloofd, zouden we stapsgewijs uitleggen waar de kosten voor een Magento webshop bouwen uit zijn opgebouwd. Voorbesprekingen met jou als klant is één van de aspecten waar een deel van de kosten naartoe gaat. Om een goede Magento webshop neer te zetten, hechten we waarde aan de input die jij aan ons levert. Voordat we elkaar ontmoeten, vragen we je al om wat schetsen, logo's en andere uitingen met ons te delen, zodat onze hersenspinsels op voorhand al tot ideeën kunnen leiden.

Eerste ontwerp

Zit onze afspraak erop? Dan instrueren we onze designers aan de hand van jouw input. Bij het ontwerpen laten zij jouw wensen centraal staan, zodat het echt een webshop wordt die opgebouwd is uit je eigen gedachtes.

Tweede versie na feedback

Een ander deel van de kosten gaat naar de tweede versie, waar we mee aan de slag gaan nadat jouw feedback bij ons binnen is. We nemen je opmerkingen en kritische noten mee en zetten daar de puntjes op de 'i' waar jij dat nodig vindt. Best4u bouwt deze ruimte bewust in, omdat we er heilig in geloven dat dit zorgt voor een beter eindresultaat.

Oplevering

We zijn alweer aanbeland bij het slotstuk van de kosten voor het bouwen van een Magento webshop. Om jou te verzekeren van een goede 'release', lopen we alles goed na. We bekijken de instellingen nogmaals, checken de site op functionaliteiten en controleren de migratielijst nog eens. Als alle seinen op groen staan, kunnen we je feliciteren met je Magento webshop! Er is ook de mogelijkheid om een Magento hosting pakket bij ons af te sluiten. Ontdek de mogelijkheden. Doe inspiratie op uit onze voorbeelden pagina van Magento webshops.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!