Magento webshop laten maken

Magento webshop laten maken door Best4u

Magento is het meest gebruikte open source webwinkel platform in Nederland. Het platform is zeer zoekmachine- en conversie vriendelijk ingericht en heeft honderden plugins en templates beschikbaar. Zowel kleine als grote bedrijven zijn gebaat bij Magento als platform, want de duizenden gratis en betaalde extensies bieden voor elk probleem een oplossing.

Breid je webshop gemakkelijk uit met Magento

Bied je je klanten een uitgebreide keuze in productcategorieën en -soorten, dan ben je absoluut gebaat bij de uitgebreide opzet van Magento. Het platform biedt je de mogelijkheid om verschillende product templates (attributensets) per productgroep in te richten en de categoriestructuur is goed te beheren.
Ook voor het managen van je voorraad is Magento ideaal. Je kunt het systeem koppelen aan meerdere kassasystemen. Zo behoud je het overzicht als je dezelfde voorraad wilt gebruiken voor zowel je webshop als je fysieke winkel. Het platform kan bovendien gekoppeld worden aan allerlei administratiepakketten en service and payment providers. Kortom: Magento is hét webshopplatform voor grotere webshops of voor webshopeigenaren met groeiambities. Het is zelfs mogelijk om meerdere webshops te beheren in één backend.

Magento 2 thema webshops

Naast dat we een webshop geheel op maat kunnen maken, is het ook mogelijk om een Magento themawebshop te kiezen. Met een Magento 2 themawebshop van Best4u heb je gemakkelijk en snel een nieuwe webshop online. Wij hebben drie verschillende designs opgesteld. Zo kan je het best passende thema voor je webshop kiezen.

Voor een Magento 2 themawebsite van Best4u maar je slechts € 3000,-. Het design wat wordt gekozen, wordt natuurlijk aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Teksten, foto’s huisstijlkleuren en het logo worden verwerkt zoals hoe jij het wil

Voor welk design ga jij? Ontdek de mogelijkheden hieronder!

Maatwerk

Wij kunnen zowel bestaande modules als modules op maat koppelen aan Magento. Onze developers kennen het platform door en door en weten precies hoe maatwerkkoppelingen gelegd kunnen worden. Niet alleen de bouw van een module op maat nemen nemen wij op ons, we denken ook graag met je mee en zorgen voor een vlekkeloze implementatie.

Daarnaast kun je in de Magento app store talloze plugins vinden die jouw webshop echt kunnen verrijken. Zo kun je de checkout pagina van Magento terugbrengen van zes stappen naar één met One Step Checkout en kun je de standaard statistiekmodule van Magento vervangen in Advanced Reports, die voor elk rapport up-to-date data toont en de mogelijkheid biedt om verschillende soorten relevante rapporten in te zien. En zo zijn er nog talloze andere plugins die je kunt installeren voor jouw Magento webshop.

Niet alleen voor de functionaliteiten van Magento passen wij maatwerk toe. Ook het ontwerp van je webshop maken we volledig op maat. Onze interactief vormgevers beschikken over ruime ervaring en weten wat werkt voor jouw webshop als het gaat om call-to-actions, conversiemogelijkheden en een aantrekkelijke lay-out. Onze adviseurs vertellen jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

De voordelen van Magento

Niet voor niets is bijna 30% van de webshops gebouwd in Magento. Het platform brengt vele voordelen met zich mee die voor elke webshop van belang zijn:

 • Veelzijdig
  Of je shop nu groot of klein is, nationaal of internationaal opereert, eenvoudig is ingericht of gebruik maakt van een uitgebreide categoriestructuur; Magento kan in alle gevallen voldoen aan jouw wensen.
 • Schaalbaar
  Met Magento kun je eenvoudig beginnen, ongeacht de grootte van je shop. Het platform groeit namelijk gewoon met je mee.
 • Zoekmachinevriendelijk
  De opbouw van Magento shops is ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kun je de URL’s, content en meta descriptions van je webshop zelf beheren.
 • Plugins
  Magento staat bekend om de vele plugins die jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze plugins maken het mogelijk om je webshop in te richten op basis van specifieke behoeftes. Denk aan koppelingen met je logistieke dienstverlener, uitbreiding van je statistieken, het optimaliseren van je nieuwsbrief en het optimaliseren van je afrekensysteem.
 • Community
  De miljoenen gebruikers van Magento helpen elkaar graag om alles uit hun shops te halen. Er zijn online vele fora te vinden waarop vragen gesteld worden en tips uitgewisseld worden. Ook Magento zelf is actief. Zo zijn er op hun YouTube-kanaal vele tutorials te vinden die je op weg helpen, bijvoorbeeld bij het werken in de backend. Bekijk de video over de backend van Magento.

Host je webshop bij Best4u

Bij Best4u kunnen we jouw webshop hosten op een speciaal voor Magento ingerichte server. Met deze uitgebreide hostingservice verzekeren wij jou van een optimale bereikbaarheid van je webshop wereldwijd en een goede bescherming tegen eventuele aanvallen. Wij verkopen onze hosting altijd in combinatie met een default Service Level Agreement (SLA). Dat houdt in dat we maandelijks onderhoudswerkzaamheden en updates uitvoeren die nodig zijn aan de server en software. Denk hierbij ook aan het verhelpen van eventuele veiligheidslekken die kunnen ontstaan in het framework, met behulp van zogeheten security patches.

Wij hebben al meer dan 3200 klanten voorzien van mooie online oplossingen en daar zijn we trots op. Ook voor jou gaan wij graag aan de slag. Meer weten over de mogelijkheden van Magento of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Onze adviseurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!