De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

Magento specialist

Zoek jij een Magento specialist die je een nieuwe webshop kan verschaffen of jou begeleidt bij een ingewikkelde migratie? Zoek dan de samenwerking op met Best4u. Magento is een CMS dat toebehoort aan Adobe en opent deuren waarvan je het bestaan niet eens wist. Magento specialist Best4u beschikt over de expertise om een webshop stapsgewijs 'from scratch' op te bouwen, zodat er een gedetailleerde online winkel ontstaat die naadloos op jouw wensen aansluit.

Hierbij besteden we zorg aan het leggen van koppelingen met jouw kassasysteem, zodat online en offline voorraden met elkaar in overeenstemming zijn. Bovendien heb je zo een totaal overzicht van je klantenbestand en maak je je omzetgroei inzichtelijk in dashboards. Inschatten hoe je onderneming ervoor staat wordt zo gemakkelijker dan ooit. Maak nu kennis met Best4u als jouw Magento specialist!

Visie op Magento

Als Magento specialist kunnen we ons voorstellen dat bovenstaand verhaal je aanlokkelijk in de oren klinkt. Echter adviseert Best4u je pas in bepaalde situaties om jouw omzet de komende jaren voort te duwen met dit CMS. In onderstaande opsomming vertalen we onze visie door op dit platform:

  • Jouw omzetdoel moet gericht zijn op grote getallen
  • Het assortiment moet een redelijke omvang hebben
  • De helft van je totale omzet (on- én offline) komt voort uit je webshop
  • Internationale bestellingen zijn je onderneming niet vreemd
  • Meerdere webshops met verschillende namen run je onder één dak
best4u-57

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

Onze focus als Magento specialist

In je zoektocht naar een passende Magento specialist, vraag je je vast af waar we de aandacht op vestigen tijdens ons proces. Allereerst leggen onze productspecialisten de basis. Dit doen ze samen met jou, door te kijken waar jouw behoefte als klant ligt op het gebied van design en functionaliteiten. Aan de hand van deze informatie ontwerpen we als Magento specialist een converterend webdesign, waarmee jij je e-commerce omzet binnen gaat harken. Voor de release testen we de webshop door op snelheid, onderzoeken we de gebruiksvriendelijkheid en houden we de coding standards nogmaals tegen het licht.

Lees meer over een Magento webshop laten maken.

Van Magento 1 naar Magento 2

Lang gold Magento 1 als het CMS waar men op bouwde, maar sinds 2020 heeft Adobe de updates voor deze versie stopgezet. Daarmee kwam er ook voor Best4u een definitief einde aan de ontwikkeling van webshops in Magento 1. Daarmee verschoven we de focus van ontwikkeling naar migratie. Tot op de dag van vandaag hebben we al tal van klanten geholpen met een succesvolle overgang naar Magento 2. Verbeterde schaalbaarheid, betere interface en een veiligere werkmethode zijn kenmerken die Magento 2 typeren.

Meer informatie

No posts to show. Check posts query.

Waarom Best4u als Magento specialist?

In de periode dat e-commerce nog in de kinderschoenen stond, opereerde Best4u al als gedreven web developer. Vanwege de beperkte kennis die destijds omhanden was, hebben we al pionierend geleerd van succesvolle en minder succesvolle projecten. Schakel je de hulp van Best4u in, dan profiteer je dus van een grote hoeveelheid kennis die we opgedaan hebben in de praktijk.

Uitgebreide kennis over UX design, hosting, support, koppelingen en de juiste plug-ins, vormen een andere reden waarom we ons nadrukkelijk profileren als Magento specialist. Doordat we deze knowhow allemaal onder één dak hebben, schakelen we gemakkelijk door en blijft de vaart in het proces bewaard. Op de achtergrond houden we een oogje in het zeil ten aanzien van de techniek, zodat jouw shop blijft doen wat hij moet doen.

Kennismaken?

Best4u hoopt je voldoende informatie verschaft te hebben over ons als Magento Specialist. Heb je interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. We plannen graag een afsprak met je in, om alles verder te specificeren.

Bekijk alvast de geschatte kosten voor een Magento webshop laten maken.

Offerte aanvragen

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!