Webshop laten maken

Een goede webshop laten maken doe je bij Best4u. Het E-commerce team van Best4u realiseert oplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen als ondernemer. Wij bieden E-commerce oplossingen aan in diverse (prijs)klassen, omdat wij als geen ander begrijpen dat iedere ondernemer zijn eigen wensen en verwachtingen heeft.

Jarenlange ervaring met WordPress

Al onze website zijn Google proof

Goed bereikbare supportdesk

Enkel WordPress kenners in dienst

Goede en professionele webshop laten maken

Een professionele webshop is responsive, up to date, maximaal ingericht voor conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijk voor je doelgroep. Als E-commerce ondernemer wil je opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen. Om te zorgen dat je webshop van al deze gemakken is voorzien is een kennispartner die met je meedenkt onmisbaar. Best4u is die kennispartner voor jou.

Het proces van webshopbouw

Laat je een razendsnelle webshop door ons bouwen? Er heerst veel onwetendheid over hoe het proces van het bouwen van een webshop er uit ziet. Het is immers een vrij technisch traject. Daarom maken we stap voor stap helder wat je kunt verwachten. Aan de hand van de volgende punten realiseren we in korte tijd een optimaal resultaat.

Razendsnelle offerte

Binnen 1 uur na de offerteaanvraag neemt een van onze binnendienstmedewerkers al contact met je op voor het maken van een afspraak.

Intakegesprek

Ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we binnen 1 uur contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen én vertellen we meer over de mogelijkheden.

Eerste ontwerp

Binnen 48 uur na het intakegesprek leggen we je het eerste ontwerp voor. Dit ontwerp is uiteraard compleet op basis van jouw wensen.

Binnen 1 week gebouwd

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke bouw van je nieuwe webshop. Hij wordt al binnen 1 week gebouwd. Om eventuele vertraging te voorkomen, is het echter wel van belang dat de teksten en afbeeldingen tijdig bij ons aangeleverd worden.

Oplevering

De oplevering is de volgende stap. We testen de webshop uitvoerig om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Vervolgens ontvangen we je graag op kantoor om de webshop door te nemen en eventuele feedback te verwerken. Ten slotte lanceren we hem binnen 1 dag.

De website is live

Gefeliciteerd, je razendsnelle nieuwe webshop is live!

WooCommerce webshop laten maken

Welk van onze oplossingen je het beste kunt kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Ga je net beginnen met je eigen webshop en heb je een niet al te groot aantal producten, dan zijn onze WooCommerce oplossingen geschikt voor jou. WooCommerce is de E-commerce plugin van WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS voor websites. Voor grotere webshops met een groot aantal productcategorieën en uitbreidingsplannen is Magento, het E-commerce platform dat zichzelf al jaren bewijst, een betere keus. Dit artikel kan je helpen bij je keus voor WooCommerce of Magento.

Natuurlijk staan onze E-commerce specialisten klaar om jou vrijblijvend te adviseren en informeren over de mogelijkheden voor jouw onderneming. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om je kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Het verschil tussen Best4u en doe-het-zelf-websites

Maatwerk webshop van Best4u Doe-het-zelf-website
Website design Uniek Standaard en simplistisch
Controle over het uiterlijk van de website Bijna oneindig Beperkt
SEO-proof Ja Nee
Laadsnelheid Hoog (score van 70/100) Gemiddeld langzamer
Content management systeem Eenvoudig en uitgebreid Beperkt
Mogelijkheid tot doorvoeren van aanpassingen Praktisch oneindig Beperkt
Aanwezige thema’s en plug-ins 1000+ Beperkt
Teksten Aangeleverd (optioneel) Zelf schrijven
Blog feature Uitgebreide module (inclusief comment sectie) Beperkt
Mobiele responsiviteit Ja Beperkt
Kosten Eenmalig Maandelijks
Oplevering Binnen 2 weken Eigen verantwoordelijkheid
Hosting Meer informatie Eigen verantwoordelijkheid

Meer dan 3000 trevreden klanten

Wij werken voor het MKB en dat zorgt ervoor dat onze klanten zeer gevarieerd zijn. De online oplossingen die wij hebben gerealiseerd variëren van online marketing campagnes voor de lokale ondernemer tot compleet geautomatiseerde bedrijfsprocessen in maatwerktrajecten en alles daar tussenin. Onze adviseurs stappen graag achter het stuur om ook jou (op locatie) te adviseren over de mogelijkheden!

Professionele website op maat laten maken

Dat de populariteit van online winkelen al jaren sterk groeit is geen nieuws meer. Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in de vorm van maatwerkoplossingen, die jouw webshop of E-commerce product helemaal compleet en persoonlijk kunnen maken. Maar waarom ben je nu precies bij Best4u aan het juiste adres om een webshop te laten bouwen? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

Webshop laten bouwen door een ervaren webshop designer

Het team van Best4u heeft ruim 13 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Wij maken webshops die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops, en in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. En is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

Daarnaast werken we aan intensieve maatwerkprojecten. Daarbij kun je denken aan compleet gedigitaliseerde bedrijfsprocessen of speciaal ontwikkelde applicaties. Onze E-commerce maatwerkafdeling vertaalt jouw plan naar een werkend(e) applicatie of systeem. Ook als je op dit moment nog ‘klein’ wilt beginnen met een WooCommerce shop, maar wellicht in de toekomst wel wilt toewerken naar een maatwerkoplossing, is Best4u de juiste partner om mee in zee te gaan. Wij ondersteunen ondernemers namelijk graag in hun groei. De samenwerking tussen onze maatwerkafdeling, media-afdeling en onze internet marketing afdeling stelt ons uitstekend in staat om E-commerce ondernemers vanaf het begin succesvol te begeleiden en uit te laten groeien tot grote namen.

Webwinkel die goed op mobiel werkt

Mobiele internetgebruikers worden alsmaar belangrijker, zowel voor webshops en websites als voor zoekmachines. Niet voor niets richt Google zich in 2018 primair op een aparte mobiele index. Het is dan ook van groot belang om optimaal te voldoen aan de behoeftes van de mobiele internetgebruiker.

Best4u volgt de ontwikkelingen op gebied van mobiel internetgebruik op de voet. Dit stelt ons in staat om te zorgen dat jouw webshop compleet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Bovendien beschikt Best4u over een complete afdeling van online marketeers die weten hoe een online product optimaal vindbaar is op het internet, zowel voor de desktop- als de mobiele zoeker.

Zo ervaren klanten onze service

Best4u Media B.V.
Ik werk al enige tijd samen met Best4u en ik ben erg tevreden over de resultaten en de samenwerking. De mensen die er werken zijn leuk en behulpzaam en ze denken echt met je mee om het uiterste eruit te halen. Samen zorgen we voor meer omzet.
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Zeer tevreden over mijn website gemaakt door Best4U. Ook de reacties van mijn klanten zijn altijd zeer positief en zeggen vaak dat de uitstraling van de website de doorslag heeft gegeven om een afspraak te maken bij mijn Nagelstudio.
★ 5
Best4u Media B.V.
Goed bereikbaar, snel reactie op mail, adequate uitleg, telefonisch erg behulpzaam. Kortom hebben wij een fijne ervaring bij Best4U met het ontwerpen van onze website.
★ 5
Best4u Media B.V.
Erg mooie website opgeleverd gekregen, helemaal naar mijn wens!
★ 5
Best4u Media B.V.
We hebben gekregen waar we op hoopten... nl. : "een moderne, professionele en goedwerkende website !". Dank voor jullie uitstekende service !
★ 5
Best4u Media B.V.
Op jaarbasis verzorgen wij veelvuldig (event)websites voor onze relaties. Best4U is daarin uitgegroeid tot onze vaste partner. Als één van de weinigen binnen hun branche kunnen zij voldoen aan de vaak korte doorlooptijden. Uiteraard op basis van een gedegen briefing. Ze werken accuraat en efficiënt. Ik kan Best4U van harte aanbevelen!
★ 5

“Best4u is de online kennispartner voor het MKB. Met alle online diensten onder één dak kunnen we je bij alles van dienst zijn.”

Support service die je snel van dienst is

Naast optimalisatie voor mobiel gebruik is het van belang dat jouw webshop up-to-date blijft. Onze supportafdeling is gespecialiseerd in Magento en WooCommerce en zorgt er proactief voor dat belangrijke updates op tijd worden doorgevoerd. Dit komt de bereikbaarheid en veiligheid van jouw webshop enorm ten goede. En kom je er even niet uit met het beheren van je eigen webshop? Ook dan staat onze supportafdeling voor je klaar. Je vragen worden op werkdagen altijd binnen 4 uur beantwoord en spoedmeldingen worden ook buiten kantoortijden opgepakt.

Tenslotte kun je ook de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van jouw webwinkel aan ons overlaten. Onze servers zijn speciaal ingericht voor Magento en WordPress en zijn op die manier in staat om jouw webshop optimaal en veilig te laten draaien.

Webshop laten maken die technisch perfect werkt

Met een team van gespecialiseerde designers, developers en projectleiders zorgt Best4u’s E-commerce afdeling ervoor dat jouw webshop volledig voldoet aan de eisen en wensen van jou als klant. Wij bouwen kwalitatieve webshops en voeren altijd de volgende handelingen uit om te kunnen garanderen dat jouw webwinkel over uitstekende kwaliteit beschikt:

  • Mobielvriendelijkheidstest van Google;
  • Snelheidstest middels de Page Speed Insights tool.

Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor het plaatsen van categorieën, producten, contentpagina’s, betaal- en verzendmethodes en meer. Doordat we onze producten ontwikkelen volgens de universele W3C-normen kunnen we jou verzekeren van een goed te indexeren webshop met een snelle laadtijd.

We leveren dus kwaliteit en vragen daar een eerlijke prijs voor. Omdat we voor zowel de kleinere MKB’er als de ondernemer in het hogere segment passende oplossingen bieden variëren ook onze prijzen sterk. Een offerte wordt daarom altijd op maat voor je gemaakt.

Je eigen webwinkel die goed online vindbaar is

Het aantal webshops dat wordt opgestart is enorm en groeit nog steeds. Goed gevonden worden tussen de vele concurrenten – of je nu in Groningen, Maastricht, Enschede of Den Haag gevestigd bent – is dan ook belangrijker dan ooit. Wij zorgen ervoor dat de webshops die wij ontwikkelen geheel technisch geoptimaliseerd zijn voor Google. Met Google Analytics kun je real-time de statistieken van je webwinkel, bezoekers en conversie bekijken. Met de Google webmaster tool (of de Yoast plugin bij WooCommerce shops) kun je elke pagina in je shop optimaliseren voor Google. Beide tools implementeren wij in je webshop.

Bij Best4u beschikken we over een complete internet marketing afdeling die jouw webshop optimaal kan laten scoren in Google. Een webwinkel zonder gedegen online marketing campagne heeft amper kans van slagen. Daarom bundelen we bij Best4u graag onze krachten en talenten. Benieuwd wat onze internet marketeers voor jou kunnen betekenen? Bekijk alvast de online marketing diensten die we aanbieden.

Benieuwd naar de WordPress webshop kosten?

Wil je een webshop laten bouwen in ’s werelds beste en meest gebruikte cms? We nodigen je graag uit om de vele mogelijkheden van onze E-commerce oplossingen voor jouw onderneming te ontdekken! Neem contact met ons op ( 0575 512 125 of sales@best4u.nl) voor een offerte op maat of het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek over jouw gewenste webdesign. Ook voor een nieuwe website kun je uiteraard bij ons terecht. We gaan graag met je in gesprek!