Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

Zelf aan de slag met internet marketing? 5 handige tips!

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

>> Gepost op: 18 december, 2017 in Algemeen, Blog, Google, Kennisbank, Kenniscentrum, SEO, Social Media

Wie een website, webshop of app heeft, wil natuurlijk dat eigen producten of diensten zo goed mogelijk gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Een internet marketing campagne helpt hier absoluut bij en dat kun je goed uitbesteden, maar dat betekent niet dat je zelf stil hoeft te zitten. Wil jij graag weten hoe je zelf aan online marketing kunt werken naast de werkzaamheden die Best4u Internet Marketing voor jou als klant verricht? Dan kun je vast en zeker iets met de tips in dit artikel. Hierin vind je tips waarmee jij zelf aan de slag kunt om je website, webshop of app zo goed mogelijk vindbaar te krijgen in zoekmachines, waardoor potentiële klanten jou beter kunnen vinden.

In een eerder artikel over de online marketing trends voor 2018 heeft content marketeer Pamela al op een rij gezet wat volgens online marketeer Stefan de online marketing trends voor 2018 zijn. Dit zijn de tips die Stefan naar aanleiding van die trends mee wil geven aan onze klanten.

“De beste online marketingcampagnes zijn gebaseerd op een goede samenwerking tussen klant en internet marketeer”

5 snelle online marketing tips

De beste online marketingcampagnes zijn gebaseerd op een goede samenwerking tussen klant en internet marketeer. Als beide partijen tijd en moeite investeren in de internet marketing campagne, zal de campagne altijd succesvoller zijn dan wanneer dit niet gebeurt. Hieronder vind je 5 tips die je kunt meenemen als jij wilt bijdragen aan een betere vindbaarheid van jouw website, webshop of app.

Tip #1 Check of alles mobiel goed werkt

Om nooit klanten mis te lopen door een niet goed functionerende website is het sterk aan te raden om altijd te checken of alles via je mobiel goed werkt en inlaadt. Het aantal mobiele zoekopdrachten via Google is inmiddels namelijk groter dan het aantal zoekopdrachten via de desktop. Wel zo belangrijk dat dit goed staat dus.

Tip #2 Zorg voor een FAQ

FAQ staat voor Frequently Asked Questions, in het Nederlands ook wel bekend als ‘veel gestelde vragen’. Door een FAQ pagina op te stellen met veel gestelde vragen over jouw diensten en/of producten kun je meer verkeer naar jouw website generen. Stel een aantal vragen op die klanten zouden kunnen stellen en schrijf hier een helder antwoord voor. Waarom je dit moet doen? Mensen die een vraag hebben als ze op jouw website zijn, kunnen vrijwel direct een passend antwoord vinden én mensen die een antwoord op deze vraag googelen of voice search gebruiken, komen op jouw website terecht. Win-win.

Zorg er echter wel voor dat je een goede vraag met een duidelijk antwoord opstelt. Wil je zeker weten dat je zowel de vraag als het antwoord zo goed mogelijk hebt geformuleerd om goed gevonden te worden in Google (met voice search)? Vraag dan gerust jouw projectmanager of de afdeling support om advies en laat je vragen/antwoorden controleren.

Tegenwoordig zijn er heel veel featured snippets: dit zijn de snelle antwoorden die direct uitvergroot zijn bovenaan in de zoekresultaten. Voer maar eens de zoekopdracht ‘Wat is Google shopping?’ in, dan zie je bovenaan in de zoekresultaten direct een kort antwoord staan.

Als jij op zoekwoorden of vragen die worden ingevoerd in Google ook in de zoekresultaten naar boven wilt komen met een featured snippet (snel antwoord), dan kun je daar zeker zelf mee aan de slag gaan. Daar hoef je geen online marketeer voor te zijn. Het is echter wel handig om te weten hoe je een featured snippet moet inrichten en daarvoor kun je natuurlijk altijd voor advies terecht bij een internet marketeer. Om je alvast op weg te helpen met het schrijven van een passende featured snippet: schrijf een alinea van drie regels met daarin zeker één of twee keer het zoekwoord waarop je gevonden wilt worden. Als jouw beschrijving volgens Google het beste resultaat is voor de zoekopdracht, krijg jij de featured snippet.

Tip #4 Wees aanwezig op social media

Gevonden worden op social media wordt steeds belangrijker. Zorg er daarom voor dat je in ieder geval op Facebook een bedrijfsaccount hebt dat mensen kunnen volgen en liken. Als je hier zelf ook nog actief berichten op deelt, draagt dit bij aan jouw online aanwezigheid.

Via social media kun je het beste je engagement met je klanten verbeteren. Of jouw doelgroep zich nu lokaal, landelijk of internationaal bevindt, Facebook is het ideale kanaal om interactie met jouw doelgroep te bevorderen. Met Facebook, Instagram of andere social media kun je een hele beleving van een merk uiten naar de doelgroep. Het zijn mooie kanalen om te laten zien wie je bent als bedrijf en wat je klanten te bieden hebt.

Heb je al een Facebookpagina van jouw bedrijf en wil je Facebook Marketing naar een hoger niveau tillen? Best4u Internet Marketing kan dan helpen door een Facebookcampagne voor jou op te zetten. Bij interesse kun je altijd vragen naar meer informatie.

Tip #5 Werk actief aan je eigen website

Tot slot is de moraal van dit artikel natuurlijk vooral ook een tip: werk aan je eigen website om er zoveel mogelijk uit te halen. Wacht niet af tot jouw projectmanager je iets vraagt, maar werk echt samen. Wanneer jij ook actief je steentje bijdraagt aan het onderhouden en up-to-date houden van de inhoud van jouw website of app, dan kun je hier veel meer uithalen. Vraag ook gerust aan je projectmanager wat jij zelf zou kunnen doen, zij weten precies hoe het ervoor staat. Je vormt een team dat gezamenlijk streeft naar het best haalbare resultaat! Waarom? “Omdat de beste projecten samenwerkingen zijn”, aldus online marketeer Stefan.

Kom je er niet zelf uit? Vraag gerust om hulp!

Wil jij heel graag zelf iets aan je website doen, maar twijfel je of je goed bezig bent? De internet marketingexperts van Best4u Internet Marketing helpen je graag. Online marketing is een vak waar je je mannetje voor hebt. “Vergelijk ons met een automonteur, daar heb je ook je mannetje voor die je precies kan vertellen wat er aan de hand is met jouw auto (website) en het ook zo voor je oplost,” voegt Stefan hieraan toe. Online marketeer Stefan heeft tot slot nog een laatste tip voor iedereen die graag zelf iets met internet marketing wil doen: “Verdiep je om te beginnen in de basis van SEO en kijk wat je zelf kan oppakken. Als je hierna iets niet snapt, vraag het en schiet het door. Wij zijn er om onze klanten verder te helpen en de goede richting op te sturen.” En zo is dat!

Nuttige tips?

Waren dit nuttige tips waar jij iets mee kunt? Laat het ons weten via social media of via jouw projectmanager. Wil jij DIY tips op andere vlakken rondom jouw website? Laat het ons weten en wie weet schrijven we een artikel met tips waarmee jij aan de slag kunt!

Houd ondertussen We Are Best4u goed in de gaten, want mijn collega’s en ik blijven altijd interessante, belangrijke of gewoon grappige artikelen plaatsen!

Eline

Eline

Teksten en woorden inspireren mij enorm. Dagelijks ben ik bezig met het zoeken naar de juiste woorden om de boodschap van ons - als jouw online wegwijzer - optimaal aan jou over te brengen.
Wat zijn de gemiddelde kosten van een maatwerk website?

Gemiddeld kost een maatwerk site tussen de 1500 en 3500 euro. Dit is op basis van maatwerk ontwerp voor minimaal 2 pagina’s. Meestal wordt de home en een vervolgpagina ontworpen waarmee de rest van de site kan worden ingericht. Bereken hier de prijs van een nieuwe website.

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

Een website kan al binnen een week ontwikkeld worden. Normaal gesproken zijn de gemiddelde oplevertermijnen tussen de 2 en 4 weken voor een maatwerk website. Een thema site kan vaak al binnen 1 tot 2 weken worden ontwikkeld.

Passen de websites van Best4u binnen mijn huisstijl?

In principe kunnen wij elke site bouwen binnen jouw huisstijl. Of je nou kiest voor een design product of voor volledig maatwerk gaat, we kunnen jou huisstijl altijd op een goede en professionele manier verwerken. Meer informatie over onze websites en webshops vindt u hier.

Welk cms moet ik willen gebruiken voor mijn website?

Bij Best4u adviseren wij het gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is gratis, eenvoudig in gebruik en scoort erg goed in de zoekmachines. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Hoe belangrijk is mobiel vriendelijkheid / Responsive lay-out?

Extreem belangrijk. Niet alleen omdat het meeste verkeer via mobiel op je site komt, ook voor de scores in de zoekmachines is deze werking erg belangrijk. Bij Best4u is iedere site standaard volledig responsive opgebouwd.

Wordt mijn website goed gevonden in Google als deze bij jullie is gemaakt?

Jazeker, de website en het CMS zijn technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Tevens leveren we je binnen WordPress verschillende tools die je verder op weg helpen hiermee.

Als ik vragen heb of hulp wil bij het aanpassen van mijn site na de tijd?

Wanneer je bij ons een support en security pakket afneemt helpen we je geheel gratis met het  doen van aanpassingen in je site. We houden hem daarbij ook nog up to date en zorgen dat deze altijd veilig gehost wordt.

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Heb je al een bestaande website of webshop of wil je een compleet nieuwe site laten bouwen?

Wil je een uniek design of gebruik maken van 1 van onze designs?

Nieuwsgierig naar reeds ontwikkelde unieke design of naar onze designs? Ga dan naar onze showcases of bekijk de designs.

Wil je een website of webshop?

Wil je een website of webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 0 tot 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 10 tot 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.999

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 20 tot 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 0 - 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €599
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 10 - 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €699
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 20 - 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €899
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf €999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €3.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.