• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website laten maken

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Waarom door Best4u een website laten maken?

Jouw website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is je digitale gezicht en het helpt jou, met de juiste aanpak, klanten te maken van bezoekers. Best4u helpt je te voldoen aan de specifieke behoefte van jouw websitebezoekers. Met meer offerteaanvragen, contactaanvragen of online aankopen als resultaat!

Ons team kent hét recept van een goede website die is ingericht voor gebruiker, mobiel en zoekmachine. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring in het bouwen van websites, webshops, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Met ons team van gespecialiseerde designers, developers en online marketeers hebben we al ruim 3200 ondernemers voorzien van online oplossingen.

Online succes begint bij een gebruiksvriendelijke, conversiegerichte en responsive website. Mobiel internetgebruik groeit wereldwijd nog steeds razendsnel. Het aantal mobiele zoekopdrachten ligt inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop. Google heeft zelfs een ‘mobile first’ aanpak aangekondigd voor begin 2017, wat inhoudt dat de zoekmachine zich primair gaat richten op een aparte mobiele index. Bij Best4u zorgen we ervoor dat jouw website compleet is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Ook het creëren van aantrekkelijke en unieke content voor je website verzorgen wij graag.

Wekelijks leveren we websites op die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze websites bouwen wij in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk en ‘s werelds meest gebruikte CMS. Of het nu gaat om een website op maat, een design website of een redesign.

Website Laten Maken

Wanneer je bij ons een website laat ontwikkelen en onderhouden kun je ook direct kiezen voor sensationele support van onze supportafdeling. Zij houden jouw website up-to-date, voorzien jou proactief van advies voor een nog betere website én helpen je op weg als je er even niet uitkomt. Onze supportmedewerkers zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites. Ook de hosting, je domeinnaam, je e-mailadressen en de beveiliging van jouw website kun je bij ons onderbrengen. Zo kies je voor een complete dienstverlening van betrokken specialisten. Alles onder één dak!

Een responsive website laten maken

Een responsive website

Is de website van jouw concurrent beter en mooier, dan ben je jouw potentiële klant gauw kwijt. Bovendien wordt een website met een slecht design sneller verlaten. De designers, developers en projectleiders van Best4u zorgen er daarom voor dat jij 100% tevreden kunt zijn met jouw nieuwe website. Met de volgende stappen realiseren wij een kwalitatieve website:

  • Snelheid en mobielvriendelijkheid spelen een essentiële rol binnen ons ontwikkeltraject. Daarom voeren wij altijd een mobielvriendelijkheidstest uit van Google en een snelheidstest middels de Page Speed Insights tool;
  • Wij bieden altijd een onbeperkt aantal pagina’s en kennen geen limiet met betrekking tot het toevoegen van foto’s;
  • Wij ontwikkelen altijd volgens de universele W3C normen. Dit verzekert jou van een website met een snelle laadtijd die goed te indexeren is;
  • Wij bouwen onze websites in WordPress, een zeer hanteerbaar CMS waarmee jij jouw content gemakkelijk kunt beheren.
Een vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Een zoekmachinevriendelijke website

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk ook dat die goed gevonden wordt in Google. Daarom zijn de websites die wij opleveren geheel technisch geoptimaliseerd voor Google. De content van de site wordt goed geïndexeerd en de website wordt gemakkelijk gevonden. Wij verzorgen de volgende zaken voor een zoekmachinevriendelijke website:

  • Wij implementeren Google Analytics waarmee je real-time statistieken kunt bekijken van jouw website, bezoekers en conversie;
  • Wij implementeren de Google webmaster tool;
  • Wij implementeren de Yoast plugin die helpt bij het optimaliseren van elke pagina in Google.

Wil je meer weten over internet marketing? Ontdek wat onze online marketeers voor jou kunnen betekenen.

Website zoekmachinevriendelijk maken

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor een website laten maken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten of je op zoek bent naar een website of webshop. Een webshop is uitgebreid met meerdere functionaliteiten en is daarmee complexer dan een website. Ook de afweging tussen een uniek maatwerkontwerp of een standaard design website is bepalend voor de kosten.

Onze prijzen voor een maatwerkwebsite liggen tussen de €1199 en € 3000, afhankelijk van de functionaliteiten. Een design website heb je al voor slechts € 599. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je teksten te laten schrijven door een contentspecialist.

De adviseurs van Best4u stellen graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je op. Neem gerust contact op!

Meer dan 3200 tevreden klanten!

Wij als Best4u zijn ontzettend trots op wat wij al voor meer dan 3200 blije klanten hebben bereikt. Onze klantenkring is zeer divers. Zo hebben uitzendbureaus, advocatenkantoren en bouwbedrijven maar ook schoonheidssalons, schilders en internetbedrijven uit alle hoeken van Nederland al een website laten maken bij ons. Afstand speelt geen rol; onze accountmanagers komen graag op locatie bij je langs om je te adviseren over de mogelijkheden.

Ja, ik wil een website laten maken!

Heb je interesse in een website laten maken door Best4u of wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Dan willen wij graag kennis met je maken! Neem contact met ons op via bovenstaand formulier en ontvang een gratis vrijblijvende offerte voor je nieuwe website.