De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Experts in WordPress

Zelf je website beheren

Custom made ontwerp

Websites ontwikkelen

Websites ontwikkelen is wat we bij Best4u al ruim 15 jaar tot in de puntjes beheersen. In het gros van de gevallen doen we dit voor ondernemers die op zoek zijn naar een snelle manier om een website of webshop live te krijgen, maar sinds kort hebben we een nieuwe service aan onze dienstverlening toegevoegd. Websites ontwikkelen voor andere IT-bureaus, die hun klanten willen voorzien van een nieuwe site, behoort namelijk ook tot ons servicepakket.

Om deze klanten in hun behoefte te kunnen voorzien, laten ze deze websites ontwikkelen tegen een gereduceerd tarief bij Best4u. Zo hebben deze IT-bureaus er zelf geen omkijken naar, terwijl ze zeker weten dat de webdevelopment in goede handen is bij Best4u. Wil je meer weten over deze dienstverlening? Meer uitleg hierover verschaffen we je op deze pagina.

Hoe werken wij als website ontwikkelaar?

Als website ontwikkelaar vinden we het belangrijk dat je een site tot je beschikking krijgt waar je echt achter staat. Voordat we beginnen met het ontwikkelen van websites, inventariseren we altijd waar jouw wensen precies liggen. Voordat onze intake plaatsvindt sturen we een vragenlijst op, zodat je ideeën in grote lijnen op papier komen te staan.

Tijdens het intakegesprek (fysiek of online) zoomen we dieper in op de wensen. Naderhand draagt de projectmanager de ideeën over aan de developer, die een eerste ontwerp aanlevert. Is het ontwerp naar tevredenheid? Dan begint de daadwerkelijke realisatiefase voor ons als website ontwikkelaar. Na een laatste feedbackronde zetten we de puntjes op de ‘i’ en maken we ons gereed voor de livegang.

Meer dan 2000 klanten hebben een website laten maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op. Twijfel je tussen een website of een webshop? Of wil je meer weten over online marketing of over onze diensten? Onze adviseurs staan voor je klaar om onze diensten aan te laten sluiten op jouw wensen. Je ontvangt van ons altijd een offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En we hanteren duidelijke prijzen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Maak snel vrijblijvend een adviesgesprek aan, zodat je al je vragen aan ons kunt stellen en zodat we onze diensten en jouw wensen op elkaar kunnen aansluiten. Doe meer inspiratie op uit onze voorbeelden pagina van WordPress.

NikéCreatief_Best4u_16

Het belang van goede web development

Web development op topniveau is een must voor iedereen die zijn onderneming online net zo goed op de kaart wilt zetten als offline. Door te investeren in web development, slaag je erin om meer leads binnen te halen. Daarnaast biedt het je de ruimte om je verhaal te vertellen en optimaliseer je de vindbaarheid ermee. Bovendien zorgen we met onze web development ervoor dat je site goed vertoond wordt op mobiel, dat je website snel is en dat je website voldoet aan de privacyregels die tegenwoordig gesteld worden.

Ontwikkeling website

Voor de ontwikkeling van een website, heeft jouw klant de keuze uit verschillende business sites. Dit aanbod wordt iedere maand geüpdatet, waarbij Best4u het First in, First Out-principe hanteert. De nieuwste business sites die we toevoegen aan ons aanbod, worden altijd vervangen door de business sites die het langst gebruikt worden. Hiermee zorgen we voor een verfrissend aanbod aan keuzes, waardoor jouw klanten altijd verrast worden met een uniek design dat voldoet aan de laatste eisen die zoekmachines stellen aan websites.

Besluit je de ontwikkeling van een website voor één van je klanten uit te besteden bij Best4u, dan ontvang je binnen 4 uur een gepersonaliseerde offerte. 2 dagen nadat dit voorstel aan je verstuurd is, kunnen we al van start gaan. Best4u kan dit waarmaken, omdat de capaciteit bij ons te allen tijde goed op orde is.

Meer informatie

Webdevelopment bureau

Ben je op zoek naar een webdevelopment bureau dat in staat is om snel en vakkundig websites voor jouw klanten te ontwikkelen? Neem dan contact op met Best4u. Een van onze business developers zet jouw vragen maar wat graag om in antwoorden, zodat jij je een beter beeld kunt vormen bij onze dienstverlening.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!