Website laten maken in Zwolle

Nieuwe WordPress website laten maken in Zwolle? Een goede website is heel belangrijk. Wij van Best4u zorgen ervoor dat jouw website goed is vormgegeven. Maar ook dat hij goed online zichtbaar, vindbaar in Google én gebruiksvriendelijk is voor klanten. Daardoor beleven klanten namelijk plezier aan het bezoeken van jouw website.

Wanneer klanten tevreden zijn over een website, zullen zij immers eerder om informatie vragen of een product bestellen. Doordat wij alle diensten onder één dak aanbieden, kunnen wij flexibel blijven. Zo kunnen we bijvoorbeeld altijd een webshop toevoegen of extra producten en diensten toevoegen.

Professionele nieuwe website laten maken te Zwolle

Waarom kiezen voor Best4u als jouw website bouwer in Zwolle voor het laten maken van een website? De voordelen op een rij:

  • Een uniek webdesign, niemand heeft hetzelfde ontwerp
  • We gaan door met het webdesign totdat jij tevreden bent
  • Je kunt je eigen website onderhouden zonder kennis van code
  • We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt
  • Makkelijk systeembeheer, waardoor je altijd je eigen website kunt onderhouden zonder vakkennis te hebben
  • Er zijn geen onverwachte kosten en we hanteren duidelijke prijzen
  • Hosting, security of support pakket is ook mogelijk
  • Alle diensten onder één dak. Wil je ook een webshop laten maken in Zwolle? Dat is voor ons geen probleem
  • Heldere communicatie zodat we beiden weten waar het over gaat

Interesse in een nieuwe website?

Unieke website naar wens

Bij het laten maken van een nieuwe professionele website in Zwolle staan jouw wensen te alle tijde centraal. Zo richten we jouw website precies naar wens in. Niets is ons te gek. Wij weten namelijk net zo goed als jij dat een website het moderne online visitekaartje van elk bedrijf en iedere organisatie is.

Daarom zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website, die er precies zo uitziet en werkt zoals jij voor ogen had. Jouw online huisstijl komt op elke pagina naar voren, en ook op technisch gebied is er niets te klagen. Zodoende lanceer je uiteindelijk een uniek onderscheidend product dat jij en klanten gemakkelijk kunnen gebruiken.

WordPress website

Wij bouwen alle professionele websites die we ontwikkelen in WordPress. Dit doen we omdat het een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk CMS heeft. Zodoende kun jij je website zelf gemakkelijk onderhouden. Bovendien is een WordPress in Zwolle uitbreidbaar met vele functionaliteiten en kunnen websites vrij gemakkelijk geoptimaliseerd worden voor Google.

Verschillende pakketten

We bieden verschillende pakketten voor het laten maken van een WordPress website in Zwolle. Zo zit er altijd iets bij wat aansluit op jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘design website’, zodat jouw website binnen twee weken online staat.

Of je kunt kiezen voor de ‘custom+ website’, waarbij we een maatwerkoplossing aanbieden en waarbij jij helemaal zelf kunt bepalen hoe je website eruit komt te zien. Bekijk de 6 onderstaande designs voor websites en maak een keuze, dan nemen wij de rest voor onze rekening.

Vraag SNEL een offerte aan bij de SNELSTE bouwer van Nederland

Een nieuwe website of webshop laten maken door Best4u Media? Vraag dan SNEL een offerte aan wij nemen super snel contact met je op!

Stap voor stap

Hoe gaan we gedurende website bouwen in Zwolle precies te werk? Wij werken stapsgewijs aan de hand van de volgende stappen:

Razendsnelle offerte

Binnen 1 uur na de offerteaanvraag neemt een van onze binnendienstmedewerkers al contact met je op voor het maken van een afspraak.

Intakegesprek

Ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we binnen 1 uur contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen én vertellen we meer over de mogelijkheden.

Eerste ontwerp

Binnen 48 uur na het intakegesprek leggen we je het eerste ontwerp voor. Dit ontwerp is uiteraard compleet op basis van jouw wensen.

Binnen 1 week gebouwd

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke bouw van je nieuwe website. Hij wordt al binnen 1 week gebouwd. Om eventuele vertraging te voorkomen, is het echter wel van belang dat de teksten en afbeeldingen tijdig bij ons aangeleverd worden.

Oplevering

De oplevering is de volgende stap. We testen de website uitvoerig om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Vervolgens ontvangen we je graag op kantoor om de website door te nemen en eventuele feedback te verwerken. Ten slotte lanceren we hem binnen 1 dag.

De website is live

Gefeliciteerd, je razendsnelle nieuwe website is live!

Optimale structuur en flitsende vormgeving

Samen met jou bepalen we eerst het gewenste website ontwerp in Zwolle. De structuur is allereerst van belang. Jouw bezoekers moeten zonder moeite door de website kunnen navigeren. Daarmee houd je de aandacht vast en vergroot je de kans dat een bezoeker ook daadwerkelijk tot actie overgaat. Daarbij is natuurlijk ook de opmaak belangrijk.

Wij zorgen bijvoorbeeld voor een consistent gebruik van lettertypes en vormen. Dat zorgt voor een prettige bezoekerservaring. Duidelijkheid en overzichtelijkheid, dat is waar wij met elk online design naar streven.

Perfect werkende techniek

Voor een website die gevonden wordt in Google is meer nodig dan een optimale structuur en flitsend webdesign in Zwolle. Een site kan er nog zo flitsend uitzien, maar dat betekent niet dat hij vindbaar is in Google. Wanneer de techniek aan de achterkant niet in orde is, is de website niets waard. Gelukkig hebben wij zowel front-end specialisten als back-end techneuten in huis.

Front-end omvat alles wat aan de voorkant gebeurt. Met name de vormgeving van de website. Alle technische werkzaamheden, aan de “achterkant” van een website, vallen onder de noemer back-end development.

Goedkope website laten maken

Je kunt zoals je aan de designs voor websites bovenaan de pagina ziet kiezen voor een goedkope website in Zwolle of voor een maatwerk oplossing. Bovendien vertelden we je ook al dat niets ons als jouw webbouwer in regio Zwolle te gek is. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wij werken zowel voor kleine ondernemers als voor MKB’ers uit een hoger segment. Hier passen we de kosten te allen tijde op aan. Of je nou voor een goedkope website of een maatwerk oplossing kiest: je bent altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.

Speciale support service

Wij begrijpen dat er bij het laten maken van een nieuwe website veel komt kijken. Ook wanneer de website opgeleverd is. Denk hierbij aan e-mails, hosting, content en allerlei updates. Daarnaast begrijpen we het ook als je geen tijd hebt om deze zaken zelf voor je rekening te nemen. Daarom doen wij dat gewoon voor je in de vorm van speciale support service.

Zodoende verzorgen onze supportmedewerkers allerlei werkzaamheden, waaronder het onderhoud en het up-to-date houden van je website. Daarnaast houden ze zich bezig met de beveiligings- en snelheids-updates van je WordPress website. Wanneer je vragen hebt ontvang je op werkdagen al binnen 4 uur reactie.

Website op maat laten maken?

Een WordPress website laten bouwen in Zwolle door de specialisten van Best4u brengt dus een hoop voordelen mee. Overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Je ontvangt al binnen 24 uur een reactie op je aanvraag. Vragen over de websites die wij bouwen of over de vindbaarheid in Google?

Neem contact op. Je kunt contact opnemen via de telefoon, WhatsApp en de mail. Ze streven ernaar om op werkdagen binnen 4 uur contact op te nemen en je vraag te beantwoorden. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Interesse in een nieuwe website?