• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webshop laten maken Copy

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 31 januari, 2018 in

Dat de populariteit van online winkelen al jaren sterk groeit is geen nieuws meer. Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. In 2016 deed meer dan 70% van de Nederlanders aan online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal. Een professionele webshop laten maken is dan ook een slimme zet!

Waarom door Best4u een webshop laten bouwen?

Als kennispartner van ondernemend Nederland denkt Best4u met je mee. Wij maken webshops die maximaal zijn ingericht voor conversie optimalisatie en optimaal gebruiksvriendelijk zijn voor je doelgroep, ook op een mobiele telefoon. Met een team van gedreven programmeurs, betrokken projectleiders en creatieve designers helpen we jou aan de E-commerce oplossing voor jouw onderneming. Wij begrijpen tevens dat je een oplossing verwacht die exact aansluit op jouw wensen en eisen op gebied van E-commerce.

Ons team heeft ruim 12 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Wekelijks leveren wij webshops op die voldoen aan alle moderne eisen en die van alle gemakken zijn voorzien. Deze responsive webshops bouwen wij in Magento, ‘s werelds meest gebruikte platform voor webshops. Ook bouwen we webshops in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. En is jouw bestaande webshop toe aan een redesign? Ook dan kun je bij ons terecht.

webshop laten maken

Of je beter kunt kiezen voor WooCommerce of voor Magento is afhankelijk van verschillende factoren. Heb je een beginnende webshop met een niet al te groot aantal producten, dan is WooCommerce een prima oplossing. Als je uitbreidingsplannen hebt met je eigen webshop en je wilt gebruik kunnen maken van een groot aantal productcategorieën, dan kun je beter kiezen voor een webshop in Magento. Dit artikel kan je helpen bij je keus voor WooCommerce of Magento.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden in maatwerk. Onze E-commerce afdeling is ervaren in het ontwerpen, ontwikkelen en combineren van maatwerkoplossingen met WooCommerce of Magento webshops en tilt ook jouw onderneming graag naar een hoger niveau. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het digitaliseren van bedrijfsprocessen of aan het ontwikkelen van een app. Lees meer over maatwerk en applicatieontwikkeling door Best4u.

Uiteraard kun je ook een vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Dagelijks staan zij voor dergelijke cases en voorzien zij klanten van persoonlijk advies. Zij komen dan ook graag bij je langs om je kennis te laten maken met de verschillende functionaliteiten en je te voorzien van een offerte op maat. Maak direct een afspraak!

Webshop Scan

Ook weten hoe jouw webshop er voor staat? Doe nu direct de scan!