De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

Voorbeelden Magento webshops

Het krijgen van wat voorbeelden van Magento webshops voordat je er zelf daadwerkelijk één neemt, is geen overbodige luxe. Aangezien Best4u zich al sinds 2004 op de markt begeeft en sindsdien vele Magento webshops heeft opgeleverd, zijn we in staat om je wat voorbeelden te presenteren. Bij alle voorbeelden van Magento webshops op deze pagina, geven we je meer informatie over de bijzonderheden per webshop. Hiermee hopen we dat je een beter beeld krijgt bij de kansen die Magento webshops met zich mee kunnen brengen.

Gloudemans Koken en Kado

De Magento webshop van Gloudemans Koken en Kado is alweer een poosje in de lucht en presteert sindsdien naar behoren. Gloudemans Koken en Kado, dat allerlei producten verkoopt voor in de keuken, had de nadrukkelijke wens om specifieke producten uit te lichten op de homepage. Om keuzevrijheid te blijven houden, is er een slider geïntegreerd, zodat de shop een minder statisch karakter krijgt. Om het reusachtige aanbod overzichtelijk te houden, hebben we de zoekfunctie centraal gepositioneerd op de homepage met daaronder relevante USP's om het verhaal kracht bij te zetten. De hele webshop bekijk je hier: https://www.gloudemanskokenenkado.nl/.

screely-1651749975505 edited
screely-1651750038572 edited

Dutch Expat Shop

Oer-Hollandse producten verkopen in het buitenland: dat is het voornaamste doel van de Dutch Expat Shop. En daar mag een ontwerp van formaat niet bij ontbreken. Daarom mag deze klant ook niet ontbreken in het rijtje met voorbeelden van Magento webshops. Aangezien de Dutch Expat Shop verstuurt naar landen van over de hele wereld, hebben we een uitklapmenu ontworpen, waarbij direct duidelijk wordt wat de verzendkosten per land zijn. Bovendien hebben we een taalswitch ontworpen, zodat Engelstaligen de webwinkel eveneens begrijpen kunnen. Zelf de site bekijken? Roep hem hier op: https://www.dutchexpatshop.com/.

Oliehandel

Op zichzelf is de handel van olie misschien niet spraakmakend, maar met een eigentijdse uitstraling en opvallende kleuren, heeft Best4u voor Oliehandel een webshop ontworpen die van het beeldscherm spat. Met de handige 'license plate search', ziet de gebruiker in één oogopslag welke oliën bij zijn of haar voertuig passen. Daarnaast is er ook een gewone zoekfunctie aangebracht én een balk met productadvies, waarbij klanten met een paar simpele stappen hun ideale product kunnen vinden. Oliehandel.nl is hier te bewonderen: https://www.oliehandel.nl/.

screely-1651750088413 edited
screely-1651750104922 edited

Borgh

De laatste webshop die we willen uitlichten in dit rijtje voorbeelden Magento webshops, is die van Borgh. Borgh wilt graag aansturen op het inloggen van klanten, waardoor Best4u een simpel invulveld heeft ontwikkeld die direct zichtbaar is op de homepage. Om rust uit te stralen hebben we een site ontworpen, die weinig poespas bevat. Blokken met duidelijke foto's maken direct duidelijk waar de gebruiker wat kan vinden. Borgh.com bekijk je hier: https://borgh.com/.

Magento webshop templates: het vertrekpunt van jouw reis

Magento webshop templates vormen een ideale basis om te beginnen met e-commerce. Magento webshop templates bevatten goede elementen die zich bewezen hebben bij andere shops, waardoor je de garantie hebt dat je winkel op het web conversies gaan opleveren.

Meer Magento 2 webshop voorbeelden?

Best4u heeft meerdere Magento 2 webshop voorbeelden uitgelicht op deze pagina, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je behoefte hebt aan wat meer uitwerkingen. Indien je hier behoefte aan hebt, mag je ons gerust een mail sturen naar info@best4u.nl.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!