King of WordPress

Showcase van de maand

Januari

Music Mates

Dit zegt de klant over het traject:

“In mijn zoektocht naar een geschikte webdesigner kwam ik met Best4u in contact. Zij kwamen met twee man sterk bij mij op locatie en wisten meteen wat ik bedoelde met mijn ideeën. Dat gaf me een goed gevoel. Ik had in mijn hoofd namelijk al precies uitgedacht hoe de nieuwe website eruit moest komen te zien en welke functionaliteiten belangrijk waren. Dit alles heb ik uitgetekend en bij Best4u aangeleverd, waarna de webdesigners er een werkende website van hebben gemaakt. De website is precies geworden zoals ik voor ogen had. Heel fijn!

Doordat de communicatie soepel verliep is de ontwikkeling van de website erg vlot gegaan. Op een bepaald moment liepen we echter wel tegen wat problemen aan. Ik heb me toen zelf erg in WordPress moeten verdiepen, terwijl dat niet helemaal mijn verwachting was. Na overleg is deze miscommunicatie gelukkig op een vriendelijke manier opgelost.

Over het algemeen verliep alles soepel en vlot: iedereen was vriendelijk en open. Alles kon. Ik zit zelf in de creatieve sector, dus ik weet hoe lastig het kan zijn om iets wat je in je hoofd hebt daadwerkelijk uit te werken tot iets concreets. Dat hebben ze bij Best4u heel goed gedaan.”
Luc Weegels, Music Mates

SEO Maatwerk website

Music Mates koos voor een SEO Maatwerk website. De website is compleet op maat ontworpen binnen de mogelijkheden van ons unieke WordPress framework. Music Mates heeft hiermee gekozen voor de ideale combinatie van persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress. Én natuurlijk voor een ideale basis wat Google indexatie betreft.

Bekijk de website

Zo ervaren klanten onze service

“Zeer snel en adequaat antwoord.”
Klein Rouweler Coaching
9
" Snel en goeds "
50+ Wetenschappelijk instituut
9
" Goede en verzorgde service! "
Obeau
9
" Geweldig ontwerp de snel voor elkaar , en vooral juist begrepen wat de bedoeling is. BLIJ MEE. "
Trouwauto.nl
9
" Goed snel opgelost "
Migron
10
"Altijd prettig contact met Jordi! Top."
Drukkerij Willems
10
" Sofar so goed! "
Koch Auto
8
“Gewoon TOP! Snel, goed, duidelijk #geenpoespas”
Kinderdagverblijf Pi
10
" Goede service, echt prima in orde "
Peter Rijpstra
9
" Tot nu toe zijn de beste ff wachten nog op het eindproduct maar de communicate is top "
Ferry Palsgraaf
10
" Super snelle follow up "
Acupunctuur Mierlo
9
“Lekker snel geholpen, daar houd ik van!”
Exitum
9