Webshop partner

Welke doelen heb jij voor ogen met e-commerce? Dat is één van de vele vragen die wij als webshop partner aan jou stellen zodra we van start gaan. Best4u is een webshop partner die graag onderzoekt wat er volgens jou nodig is om de targets te behalen. Dit doen we met de gepersonaliseerde aanpak die zo kenmerkend is voor ons als webshop partner, waarbij we altijd naar je persoonlijke situatie kijken.

Als webshop partner nemen we graag het werk over van jouw IT-bedrijf met ondercapaciteit. Daarnaast bedienen we ook bedrijven die hun offline verkoop willen uitbreiden naar het web. Wil jij ook een webshop partner waar je op kunt bouwen? Start dan nu je traject bij Best4u!

best4u-30

Wat kun je verwachten van ons als webshop ontwikkelaar?

Heb jij of hebben jouw klanten weinig geld om een volledig nieuwe webshop te starten? Als webshop ontwikkelaar beheersen we redesign ook tot in de puntjes. Bij een redesign gebruiken we je bestaande webshop als input voor ons nieuwe design, wat een tijdbesparende oplossing is. Daarmee blijft jouw huidige webshop in grote lijnen hetzelfde, maar dan met een frisse ‘look and feel’.

Indien je liever voor een andere budgettaire optie gaat, bieden we je ook de mogelijkheid om een business site uit te zoeken. Dit is een webshop waarbij we gebruikmaken van vaste patronen. Dit kost in tegenstelling tot een maatwerk webshop minder tijd, waardoor je alsnog voorzien kan worden van een nieuwe webshop.

Waar is Best4u goed in als webshop developer?

Als webshop developer excelleren wij in het werken met diverse platforms. Magento is het CMS waar we webshops in bouwen voor bedrijven die de volgende stap willen zetten. WooCommerce is gangbaarder voor ondernemingen die zich in de opstartfase bevinden.

Als webshop partner fungeren we niet alleen als ontwikkelaar, maar ook als vraagbaak. Nadat jouw nieuwe webshop live is gegaan, kun je nog steeds een beroep doen op onze hosting & support afdeling. Zij zullen je bijstaan op momenten dat je vragen hebt over je webshop of als er een bug optreedt binnen je webshop.

best4u-10

Samenwerken met ons als website partner?

Klinkt je bovenstaand verhaal over ons als webpartner goed in de oren? Kom dan gerust bij ons langs voor een kop koffie om de mogelijkheden door te spreken. Indien een online kennismaking jou beter past, behoort dat eveneens tot de opties. Vul onderstaand contactformulier in, zodat we een afspraak met je in kunnen plannen!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!