Website laten maken

Door een website te laten maken bij Best4u is het helder wat je krijgt: een WordPress website van topkwaliteit, specifiek ingericht volgens jouw wensen én volledig geoptimaliseerd voor Google. Maak een keuze uit de zes onderstaande opties, dan regelen wij de rest.

Jarenlange ervaring met WordPress

Al onze website zijn Google proof

Goed bereikbare supportdesk

Enkel WordPress kenners in dienst

Waarom door Best4u een website laten maken?

Bij een nieuwe website komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het bijhouden van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen. Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan.

Onze supportmedewerkers houden websites up-to-date, voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website én helpen onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren. Zij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en verzorgen de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak, dus! Je kunt onze supportafdeling bereiken door te bellen, WhatsAppen of e mailen. Ook is het mogelijk om op kantoor te komen voor een persoonlijke WordPress uitleg.

De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Het proces van websitebouw

Laat je een razendsnelle website door ons bouwen? Er heerst veel onwetendheid over hoe het proces van het bouwen van een website er uit ziet. Het is immers een vrij technisch traject. Daarom maken we stap voor stap helder wat je kunt verwachten. Aan de hand van de volgende punten realiseren we in korte tijd een optimaal resultaat.

Razendsnelle offerte

Binnen 1 uur na de offerteaanvraag neemt een van onze binnendienstmedewerkers al contact met je op voor het maken van een afspraak.

Intakegesprek

Ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we binnen 1 uur contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen én vertellen we meer over de mogelijkheden.

Eerste ontwerp

Binnen 48 uur na het intakegesprek leggen we je het eerste ontwerp voor. Dit ontwerp is uiteraard compleet op basis van jouw wensen.

Binnen 1 week gebouwd

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke bouw van je nieuwe website. Hij wordt al binnen 1 week gebouwd. Om eventuele vertraging te voorkomen, is het echter wel van belang dat de teksten en afbeeldingen tijdig bij ons aangeleverd worden.

Oplevering

De oplevering is de volgende stap. We testen de website uitvoerig om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Vervolgens ontvangen we je graag op kantoor om de website door te nemen en eventuele feedback te verwerken. Ten slotte lanceren we hem binnen 1 dag.

De website is live

Gefeliciteerd, je razendsnelle nieuwe website is live!

Website laten bouwen met een maatwerk design

Wij maken zowel maatwerk websites met een uniek design, als websites op basis van een door ons ontworpen thema. Een uniek design biedt meer mogelijkheden en vrijheid. Al jouw specifieke wensen kunnen daarbij geïmplementeerd worden.

Een standaard thema is een design dat zich al in de praktijk bewezen heeft. De opmaak wordt volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie. Hoewel er minder mogelijk is qua ontwerp ten opzichte van een maatwerk website, liggen de kosten ook lager.

zakelijke website laten maken

Het verschil tussen Best4u en doe-het-zelf-websites

Maatwerk website van Best4u Doe-het-zelf-website
Website design Uniek Standaard en simplistisch
Controle over het uiterlijk van de website Bijna oneindig Beperkt
SEO-proof Ja Nee
Laadsnelheid Hoog (score van 70/100) Gemiddeld langzamer
Content management systeem Eenvoudig en uitgebreid Beperkt
Mogelijkheid tot doorvoeren van aanpassingen Praktisch oneindig Beperkt
Aanwezige thema’s en plug-ins 1000+ Beperkt
Teksten Aangeleverd (optioneel) Zelf schrijven
Blog feature Uitgebreide module (inclusief comment sectie) Beperkt
Mobiele responsiviteit Ja Beperkt
Kosten Eenmalig Maandelijks
Oplevering Binnen 2 weken Eigen verantwoordelijkheid
Hosting Meer informatie Eigen verantwoordelijkheid

Onze showcases

website laten maken

Een zakelijke website laten maken door Best4u

Wij werken voor het MKB en dat zorgt ervoor dat onze klantenkring uit zeer gevarieerde bedrijven bestaat. Met ruim 15 jaar ervaring en vakkennis weten wij voor iedere ondernemer de juiste website te ontwikkelen. Dit is een kleine greep uit de vele professionele websites die wij al hebben gerealiseerd voor onze klanten.

WordPress, 's werelds populairste CMS

Ga je je website laten bouwen door Best4u, dan kies je automatisch voor het CMS (content management systeem) WordPress. Dit content management systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets. De mogelijkheden met een WordPress website zijn namelijk eindeloos.

Tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen, blogs schrijven, content (teksten en foto’s) aanpassen en nog veel meer. Dat we bij Best4u gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze. We zijn al jaren trouw aan dit CMS. Onze supportafdeling is dan ook zeer ervaren in het leveren van service en support op het gebied van WordPress.

Alle online services onder een dak

Een groot voordeel van een kennispartner die alle online services onder één dak aanbiedt is dat zo’n bedrijf meegaat in jouw groei. Stel, je begint als startende ondernemer met een design website en merkt geleidelijk dat je klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties op je website. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar.

Bij Best4u kijken we met je mee en zorgen we ervoor dat jouw online product blijft passen bij je bedrijf. Wil je bijvoorbeeld naast je website ook een webshop laten maken, dan kan dat allemaal onder één dak.

Zo ervaren klanten onze service

Best4u Media B.V.
Ik werk al enige tijd samen met Best4u en ik ben erg tevreden over de resultaten en de samenwerking. De mensen die er werken zijn leuk en behulpzaam en ze denken echt met je mee om het uiterste eruit te halen. Samen zorgen we voor meer omzet.
★ 4.5
Best4u Media B.V.
Zeer tevreden over mijn website gemaakt door Best4U. Ook de reacties van mijn klanten zijn altijd zeer positief en zeggen vaak dat de uitstraling van de website de doorslag heeft gegeven om een afspraak te maken bij mijn Nagelstudio.
★ 5
Best4u Media B.V.
Goed bereikbaar, snel reactie op mail, adequate uitleg, telefonisch erg behulpzaam. Kortom hebben wij een fijne ervaring bij Best4U met het ontwerpen van onze website.
★ 5
Best4u Media B.V.
Erg mooie website opgeleverd gekregen, helemaal naar mijn wens!
★ 5
Best4u Media B.V.
We hebben gekregen waar we op hoopten... nl. : "een moderne, professionele en goedwerkende website !". Dank voor jullie uitstekende service !
★ 5
Best4u Media B.V.
Op jaarbasis verzorgen wij veelvuldig (event)websites voor onze relaties. Best4U is daarin uitgegroeid tot onze vaste partner. Als één van de weinigen binnen hun branche kunnen zij voldoen aan de vaak korte doorlooptijden. Uiteraard op basis van een gedegen briefing. Ze werken accuraat en efficiënt. Ik kan Best4U van harte aanbevelen!
★ 5

“Best4u is de online kennispartner voor het MKB. Met alle online diensten onder één dak kunnen we je bij alles van dienst zijn.”

Het meeste uit je website halen met online marketing

Door enkel een website te laten maken ben je er nog niet. Je wilt met je nieuwe website goed vindbaar in Google zijn. Maak daarom ook gebruik van onze online marketing diensten. Wij zorgen er bij de bouw al voor dat je website geheel technisch geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Hierdoor wordt de content goed geïndexeerd en wordt je website gemakkelijk gevonden. Daarnaast verzorgen we de volgende zaken:

  • Het implementeren van Google Analytics, zodat je de statistieken van je website, bezoekers en conversie real-time kunt bekijken;
  • Het implementeren van de Google webmaster tool;
  • Het implementeren van de SEO Yoast plugin waarmee je al je pagina’s voor Google kunt optimaliseren.

Daarnaast kan ons online marketing team structureel je website verder optimaliseren op het gebied van content, gebruiksvriendelijkheid en linkbuilding. Ontdek wat internet marketing van Best4u voor jouw website kan betekenen.

Wat SEO toevoegt voor jouw website

SEO staat voor search engine optimization, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is het optimaliseren van je website, zodat deze beter op relevante zoektermen scoort in Google. SEO bestaat in hoofdzaak uit drie onderdelen: de technische werking van de website, de content (zoals teksten en afbeeldingen) en linkbuilding.

Wij bouwen je website zodat deze technisch optimaal werkt. Met SEO kan de content verder geoptimaliseerd worden, zodat deze beter door Google herkent wordt. Linkbuilding is het laten stijgen van de autoriteit van je website door het plaatsen van externe links naar jouw domein. Door deze werkzaamheden structureel uit te voeren word je beter vindbaar in de zoekmachines.

Een snelle website met een responsive website

Onze website bouwers snappen de eisen die nodig zijn voor het laten maken van een website. Een goede website moet aan een aantal belangrijke basiseisen voldoen. Eén daarvan is een ‘responsive webdesign’, dat voor mobielvriendelijkheid zorgt. Schaalt je website niet mee met het apparaat dat je gebruikt (bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet), dan verlies je al gauw een groot deel van je bezoekers. Mobiele gebruikers hebben namelijk geen tijd voor een langzame website. Ook Google straft websites die niet ingericht zijn voor mobiel gebruik af in hun zoekresultaten middels de ‘mobile first’ index.

Een website laten maken die technisch top in elkaar zit

Het feit dat 76% van de Nederlanders in 2017 gebruik maakte van een smartphone om te internetten maakt het belang van een responsive website meer dan duidelijk. Binnen ons ontwikkeltraject spelen snelheid en mobielvriendelijkheid een belangrijke rol. Wij voeren daarom altijd een mobielvriendelijkheidstest van Google en de Page Speed Insights snelheidstest uit. Bovendien ontwikkelen wij altijd volgens de universele universele W3C normen. Zo ben je verzekerd van een website met een snelle laadtijd die goed te indexeren is.

Goedkope website laten maken

Zoals de pakketten bovenaan deze pagina al aangeven kunnen de kosten voor een nieuwe website erg verschillen. Bij Best4u werken we voor zowel de kleinere ondernemer als voor het hogere MKB segment en daar passen we de kosten op aan. Zo kun je bij ons een goedkope design website laten maken, maar ook voor een maatwerkoplossing kiezen.

De rode draad in onze online producten is de kwaliteit die je kunt verwachten. Ons team van betrokken adviseurs, gespecialiseerde designers, developers en projectleiders pakt ieder project met hetzelfde enthousiasme aan. Zo weten we voor elk online vraagstuk een passende oplossing te creëren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Een eigen support afdeling

Nadat je een nieuwe website hebt laten maken komen er verschillende zaken bij kijken, zoals hosting, e-mail, beveiligings- en snelheids-updates in WordPress en het onderhoud van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen.

Bij Best4u begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een speciale support service aan. Onze supportmedewerkers verzorgen het onderhoud, houden websites up-to-date en voorzien klanten proactief van advies voor een nog betere website. Ook helpen we onze klanten op weg als zij er even niet uitkomen. Kortom: zij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren.

Binnen 4 uur een reactie op vragen

Best4u is gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites en verzorgt de hosting, domeinnaam, e-mailadressen en beveiliging van deze websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak. De reactietijd van onze supportmedewerkers is op werkdagen maximaal 4 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Advies nodig?

Twijfel je tussen een website of webshop? Of heb je andere vragen over het laten maken van een website of online marketing? In een vrijblijvend adviesgesprek op de door jou gewenste locatie staan onze experts je graag te woord. Zij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van online oplossingen voor het MKB en zorgen er dagelijks voor dat ondernemers zoals jij voorzien worden van een online oplossing op maat.

“Met een vlot reagerende supportafdeling worden problemen waar jij tegenaan loopt snel opgelost.”

Een professionele website laten maken

Meer dan 3400 tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Best4u. Dat maakt ons dé online kennispartner van het MKB. Of je nu een website op maat of een design website wilt; vraag vandaag nog via onze website een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur reactie op je aanvraag.