• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onpaarschoenen

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

“Heerlijk, dat supportpakket voor een vast bedrag per maand!”

Daan Engelen (24) zag de berg onverkoopbare schoenen in het magazijn van zijn vader en vond het onwijs zonde van al die dure exemplaren. Het waren onparen: schoenen met links en rechts een andere maat die retailers daardoor niet kunnen verkopen, ondanks dat de kwaliteit nog perfect is. Daan zette wat schoenen op Marktplaats, verkocht ze verbazingwekkend snel en wist: hier ligt een kans. Samen met studiegenoot Robin Coes besloot hij een webshop te beginnen: Onpaarschoenen.nl. De webshop is compleet geoptimaliseerd, vindbaar gemaakt en gehost door Best4u.

Een IT-bedrijf waarop je kunt terugvallen, waar ze met je meedenken en waar de juiste kennis in huis is, dat hadden de heren nodig. Hoe de webshop eruit moest komen te zien wisten ze wel, maar van webshop development hadden ze allebei geen kaas gegeten. “Daarom raden we Best4u absoluut aan bij mensen die kennis nodig hebben. Het is heel fijn dat ze meedenken en je het werk uit handen nemen. Als we ergens niet uit komen kunnen we altijd bij Best4u terecht; echt een kennisbom!”

Complete service

Ze kwamen bij Best4u terecht na eerst een verkeerde keuze te hebben gemaakt qua webbouwer. Er volgden verschillende gesprekken waarin de wensen en mogelijkheden besproken werden. Stap voor stap werd het hele proces in Zutphen neergelegd. “Ondanks dat wij al met een template en een ‘halve’ webshop zaten werd er perfect meegedacht. We sloten een supportcontract af, lieten de webshop optimaliseren op gebied van SEO en snelheid en bespraken alle plannen die we hadden om er een goede webshop van te maken. Telkens liepen we weer tegen iets nieuws aan, maar Best4u heeft dat heel goed opgepakt.”

testimonial onpaarschoenen

Robin en Daan van Onpaarschoenen.nl

Beoordeling
van de klant:
5/5

"Ik weet dat er maandelijks aan de webshop wordt gewerkt en dat ik daar zelf niets voor hoef te doen. Heel prettig!"

SEO

Best4u heeft Onpaarschoenen.nl volledig ingericht op gebied van SEO. Inmiddels is het SEO contract al een tijdje opgezegd. “De basis voor de vindbaarheid is door Best4u geleverd, nu doen we zelf nog wel wat aan meta descripties en dergelijke. Vanwege interne verschuivingen bij Best4u kregen we een aantal verschillende projectleiders binnen korte tijd, waardoor we het gevoel hadden dat de persoonlijke binding die er in het begin was verdwenen was. Dat is wel even een knelpunt geweest, maar gelukkig is dat uiteindelijk goed opgelost. Misschien dat we in de toekomst, als we wat groter zijn en meer te besteden hebben, de SEO werkzaamheden wel weer onderbrengen bij Best4u.”

Prettig contact

De betrokkenheid en interesse van de Best4u’ers is voor Daan belangrijk. “Je hebt te maken met een lokaal bedrijf in Zutphen dat wel de vleugels en het inzicht van een groot en mooi development bedrijf heeft. Ze hebben veel webshops onder hun hoede, maar toch is er een goede binding. Aan de telefoon wordt er altijd direct met me meegekeken, ik hoef nooit ergens op terug te komen.” Zeker in het begin had Daan veel contact met de supportafdeling. Ook kwam hij een aantal keer langs op kantoor. “Ik kan bij iedereen heel goed terecht. De samenwerking verloopt gewoon voorspoedig. En het is heerlijk dat je voor een vast bedrag per maand al je vraagstukken aan een specialist kunt voorleggen. Dat supportcontract is echt een super optie!”