• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dock

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Dock

DOCK is een jong en creatief bedrijf dat flexplekken, vergaderruimtes & stilte ruimtes aanbiedt voor de échte professional.

Mobiele app opent (letterlijk) deuren!

DOCK heeft een App laten ontwikkelen omdat ze zo hun klanten in gelegenheid te stellen om in te kunnen loggen met een eigen account en zo vervolgens bij iedere vestiging van DOCK de deuren te kunnen openen. De App is gekoppeld aan verschillende locaties welke beschikbaar zijn in de App aan de desbetreffende deur. Deze kunnen door één druk op de knop worden geopend. Het slot van de deur is voor de volgende 7 seconden geopend. De App registreert vervolgens dat je incheckt en houdt de tijd bij dat je binnen bent. In de tussentijd kun je opgeven hoeveel printjes je maakt en koffie je drinkt. Dit zal allemaal automatisch op je factuur verschijnen.

Verder kun je met de App locaties bekijken, je facturen inzien, in- en uitchecken, conference ruimtes reserveren en zelfs mensen uitnodigen!

Website en Applicatie

Over Dock

1
Handige applicatie
3
Vestigingen
7
Dagen bereikbaar
10
Werknemers

Online Dashboard

Het online dashboard is de plek waar de klant in kan loggen om zaken wat uitgebreider te bekijken. Het volgende is hier mogelijk:

  • Historische sessie bekijken.
  • Bijeenkomsten plannen in een conference dock
  • Locaties uitgebreid bekijken (Statistieken, foto’s en informatie)
  • Alle historische facturen terugvinden / downloaden.
  • Profiel wijzigen.
  • Wachtwoord aanpassen.

Tevens heeft deze applicatie nog een admin gedeelte. Hierin kunnen vanzelfsprekend alle bovenstaande zaken beheerd worden door DOCK. Denk hierbij aan locaties aanmaken, prijzen per uur bepalen, bezettingsgraad per locatie bekijken, facturen genereren, user verificatie toepassen en nog veel meer!

Al met al een prachtig systeem waarin zowel mobile Apps, online applicaties en fysieke sloten bij elkaar komen in één geautomatiseerde oplossing!

Ben jij je al bewust van de mogelijkheden en zet je deze op de juiste manier in? Laat je door ons adviseren in een vrijblijvend advies gesprek.

Bekijk hier de website van DOCK