WordPress website laten maken

Was het bijhouden van een goede website een paar jaar geleden nog enkel voorbehouden aan programmeurs; vandaag de dag kun je het zonder al te veel inhoudelijke kennis aardig ver schoppen. Een eigen blog of website bijhouden is dankzij content management systemen als WordPress ook voor de leek mogelijk. Met WordPress zet je je website gemakkelijk naar je eigen hand. In een paar klikken manage jij je volledige website! Een WordPress website laten maken is dus een goede beslissing voor jouw onderneming.

WordPress is veruit het meest gebruikte cms wereldwijd. Ook bij Best4u bouwen we onze websites al zo’n 5 jaar trouw in WordPress. We willen namelijk niet alleen een mooie, goed functionerende en moderne website aan jou opleveren, we willen ook dat je er daarna zélf echt wat mee kunt.

Enkele voordelen van WordPress:

  • WordPress is open-source (je kunt de broncode bekijken en aanpassen);
  • WordPress heeft talloze thema’s beschikbaar;
  • Content produceren én op een mooie manier presenteren kan snel en gemakkelijk;
  • Je kunt je content eenvoudig optimaliseren voor Google;
  • Het cms wordt continu doorontwikkeld.

WordPress thema’s

WordPress heeft talloze standaardthema’s beschikbaar die je kunt downloaden. Sommige zijn zelfs gratis. Je hebt dan gekozen voor een bepaald design op basis waarvan jij je website kunt inrichten. Een ontwerp op maat is dus niet nodig. Op zich een aantrekkelijke optie, maar we zouden Best4u niet zijn als wij daar geen betere oplossing voor hadden bedacht. Onze grafisch ontwerpers hebben speciale thema’s ontwikkeld, toegespitst op de behoeftes en functionaliteiten van verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan de kleinere webshops, online portfolio’s of het gebruik van illustraties. Je kiest dan dus niet alleen voor het design dat jou aanspreekt en aan jouw eisen voldoet, maar ook direct voor professionele bouw, je eigen huisstijlkleuren, eventuele hulp bij het schrijven van teksten en optioneel voor hosting door Best4u.

Een totaalpakket dus, voor een erg aantrekkelijke prijs. Want doordat we de thema’s al hebben ontwikkeld, is het enkel nog een kwestie van het toepassen van jouw persoonlijke zaken zoals je logo, huisstijlkleuren en teksten (die onze contentstrateeg trouwens graag voor jou schrijft). Benieuwd naar onze verschillende thema’s? Bekijk ze hier.

WordPress framework

Dat WordPress wereldwijd het meest gebruikte cms is komt onder meer door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Lees je even in, laat je adviseren en je kunt al redelijk snel aan de slag. WordPress heeft daarnaast heel veel verschillende opties en functionaliteiten. Dat is enerzijds natuurlijk positief, maar we begrijpen dat jij graag het overzicht bewaart. Je maakt natuurlijk niet van elke optie gebruik en wilt alleen kunnen sleutelen aan de onderdelen die voor jou van belang zijn. Daarom hebben onze ontwikkelaars een eigen framework ontwikkeld.

Dit framework is volledig afgestemd op de functies die jij als klant wenst te gebruiken. Met een paar klikken zijn je wijzigingen opgeslagen en gepubliceerd, zonder dat je wordt afgeleid door allerlei functies die je niet gebruikt. Dit scheelt je een hoop tijd en frustratie!

WordPress: de absolute winnaar

WordPress staat van alle content management systemen met stip op nummer één met een marktaandeel van 60 procent.

wordpress website laten maken

Een WordPress website laten maken door Best4u betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over updates. Doordat het cms zo populair en veelgebruikt is, is het non-stop in ontwikkeling. En omdat jij jouw website bij ons host, zorgen wij ervoor dat alle updates tijdig worden uitgevoerd. Bovendien is een WordPress website SEO-proof. Met behulp van bijvoorbeeld de plugin van Yoast kun je heel gemakkelijk jouw content optimaliseren voor de zoekmachine. Google is niet voor niets dol op dit cms.

WordPress website laten maken door Best4u?

Wil jij een WordPress website laten maken en wil je kiezen uit één van onze speciaal ontwikkelde thema’s? Of heb je juist meer interesse in een website op maat? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij laten je graag kennismaken met de vele functionaliteiten van WordPress en adviseren je over de mogelijkheden.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!