3 voordelen van WooCommerce

Laat jij je webshop door Best4u bouwen, dan krijg je een online winkel die is ingericht met WordPress-plugin WooCommerce. Hoe de interface van WordPress eruitziet, dat weet je waarschijnlijk wel. Iedereen die weleens een website in beheer heeft gehad, weet meestal moeiteloos de weg in deze interface. Maar over welke features WooCommerce precies beschikt, dat is vaak onbekend voor onze klanten. In dit blog behandelen we een aantal features van deze plug-in, zodat jij straks beter weet wat WooCommerce voor jouw webshop kan betekenen!

WooCommerce templates

Begin je met WordPress, dan heb je de keuze uit verschillende thema’s. Dat is met de WooCommerce templates niet anders. Maar wees gerust. WordPress heeft dusdanig veel templates gerealiseerd, dat je er niet bang voor hoeft te zijn dat je jouw template binnen de kortste keren bij de buurman ziet. Je hebt de keuze uit honderden templates, waarbij jezelf bepaalt welke elementen de huisstijlkleuren hebben en welke niet.

WooCommerce extensies

Het succes van jouw webshop, hangt volledig samen met de WooCommerce extensies die jij uiteindelijk kiest. Je kunt deze extensies zien als een aanvulling op je bestaande webshop, die ervoor zorgen dat jouw online winkel nog gebruiksvriendelijker wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de YITH Wishlist, waarbij jouw potentiële klanten een specifiek product of dienst een ‘like’ kunnen geven. Zo’n hartje staat gelijk aan een favoriet, waardoor men later zijn of haar favorieten terug kan vinden.

Maar ook PickPlugins behoort tot de handige WooCommerce extensies. Deze uitbreiding helpt jou bij het implementeren van een ‘slideable gallery’. Booster, waarbij men de valuta van zijn of haar voorkeur kan instellen, is eveneens een voorbeeld. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

WooCommerce rapportage

Grafieken en tabellen doen soms de nodige wenkbrauwen fronzen, maar de WooCommerce rapportage is werkelijk voor iedereen te begrijpen. Er wordt gebruikgemaakt van een simpele weergave, waardoor jij in één oogopslag kunt zien wat de bruto- en netto opbrengst van de afgelopen periode is. Nadat je de periode hebt ingesteld die jij inzichtelijk wilt maken, kun je de gegevens downloaden in een CSV-bestand.

Best4u.nl

Zoals gezegd doet ook Best4u een beroep op WooCommerce. Ben je al overtuigd of wil je eerst nog lezen hoe je kiest tussen WooCommerce en Magento? Dat laten we volledig aan jou over. Mocht je een webshop laten maken, dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. We helpen je graag!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.