Alle sociale media tegelijk updaten... Of niet?

Vind je het vervelend om bij meerdere sociale netwerken en weblogs regelmatig updates te publiceren? Met de Pixelpipe plaats je rechtstreeks statusberichten op Hyves, Facebook, LinkedIn, Twitter en tientallen andere diensten.

 

Om geen digitale volgers of vrienden te verliezen is het belangrijk leuke berichtjes, foto’s en video’s te posten. Wanneer je meerdere profielen hebt ben je dagelijks al een half uur bezig met deze taak.

 

Na het aanmaken van een account wordt je volledig aan je lot overgelaten. Instructies ontbreken volledig. Er is ondersteuning voor zo’n 40 diensten. Naast de bekende profielenwebsites deel je tevens foto’s of video’s op YouTube, Picasa, Flickr, Twitpic en Mobypicture. Ook allerlei blogdiensten koppel je simpel op deze website. Nuttig is dat je bij de instellingen van Facebook aangeeft welk album je alle afbeeldingen wilt plaatsen die je er op zet. Jammer genoeg is deze dienst niet geschikt om meerdere foto’s tegelijk naar een sociaal netwerk te plaatsen. Je kiest er net zo gemakkelijk ook voor om uitsluitend een statusbericht te uploaden.  Er zijn voor verschillende platformen apps  beschikbaar, waaronder IPhone, Symbian en Android. Hierbij komen de ‘routing tags’ van pas, trefwoorden die je aan specifieke webdiensten koppelt. Via de opdracht @facebook upload je bijvoorbeeld rechtstreeks een bericht op deze sociale netwerksite. Verder is het ook mogelijk om via een speciaal e-mailadres statusberichten, foto’s en video’s te delen. Dit e-mail adres wordt weergeven binnen je Pixelpipe- account.

 

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!