Nieuwe WordPress website? Best4u's Niek helpt je op weg met een webinar

Yes, je nieuwe website is klaar voor gebruik! Na het ontwerpen, ontwikkelen en finetunen van je website kan ‘ie de lucht in en dat betekent dat jij, als eigenaar van deze gloednieuwe website, volledig je eigen content kunt beheren. De mogelijkheden binnen WordPress zijn echter eindeloos, dus waar moet je beginnen?

Gelukkig is daar Niek: onze front-end developer die onze klanten op weg helpt met hun nieuwe website. Regelmatig houdt hij een online seminar waarin hij live de basics van WordPress uitlegt die voor jou van belang zijn. “En, ook handig om te weten: tijdens het webinar kun je direct je vragen aan me stellen via de livechat,” aldus Niek.

“Veel mensen hebben wel een idee van wat WordPress is, maar ik merk dat dat idee vaak niet meer strookt met de werkelijkheid. WordPress is al jaren véél meer dan een blogsysteem alleen en dat brengt natuurlijk heel veel mogelijkheden en kansen met zich mee. Het is wel zo fijn om dan te weten waar je moet beginnen,” aldus Niek. En daar is een webinar dus een uitstekend middel voor.

Wat houdt het webinar in?

Tijdens het webinar wordt er dus specifiek ingegaan op de basis van WordPress: hoe maak je een nieuwe pagina aan, hoe maak je een blog aan, hoe vul je je pagina’s met tekst en afbeeldingen en hoe voeg je een pagina toe aan het menu? Om deze handelingen visueel te maken behandelt Niek tijdens het webinar een pas opgeleverde website, waarin hij stap voor stap uitlegt en laat zien wat de mogelijkheden zijn.

Het framework waarin alle websites van Best4u worden ontwikkeld maakt die handelingen een stuk gemakkelijker. Niek: “Binnen dat framework wordt gebruik gemaakt van een pagebuilder, die het aanpassen van je website heel visueel maakt. Je sleept tekstblokken en afbeeldingen letterlijk naar de plekken waar je ze wilt hebben, laat ze daar ‘vallen’ en kunt dan heel gemakkelijk teksten en foto’s aanpassen, waarvan je het resultaat direct kunt bekijken.”

Ondanks het grote gebruiksgemak merken we bij Best4u dat er, zeker wanneer een website net is opgeleverd, veel behoefte is aan een laagdrempelige introductie in WordPress. En die krijg je dus tijdens het webinar. Ook wordt er ingegaan op belangrijke plugins zoals Gravity Forms en SEO Yoast én krijg je meer uitleg over het werken met templates. Ten slotte kun je, zoals Niek al aangaf, al je vragen tijdens het webinar stellen via een livechat.

Ook interesse in een webinar?

Wanneer je klant bent bij Best4u dan krijg je bij oplevering van je nieuwe website een uitnodiging om je in te schrijven voor het webinar. Maar ook als je al een tijdje een website hebt kun je natuurlijk behoefte hebben aan een live-introductie in WordPress. In dat geval kun je je inschrijven via deze link. Het volgende webinar zal plaatsvinden op donderdag 22 november om 14:00 uur.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!