Instagram Stories

Onlangs introduceerde Instagram een nieuwe feature genaamd Instagram Stories. Met deze nieuwe feature kun je foto’s en korte video’s van maximaal 10 seconden opnemen die 24 uur zichtbaar zijn voor je volgers en daarna weer verdwijnen. Dit komt veel mensen misschien bekend voor omdat Snapchat een soortgelijke functie biedt. Beter goed gejat dan slecht bedacht? Lees hieronder meer over deze nieuwe feature.

Instagram Stories hetzelfde als Snapchat?

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt Instagram Stories?

Bovenin je tijdlijn vind je de ronde profielfoto’s van de mensen die jij volgt en een story hebben geüpload. Als er door één van deze mensen een nieuwe foto of video is toegevoegd aan zijn of haar story krijgt de profielfoto een gekleurde rand. Je kunt alleen reageren op stories van mensen die jou ook volgen door een bericht te sturen (links onderin).

Je kunt naar rechts swipen op je tijdlijn of op het zwarte ronde icoontje linksboven drukken om jouw story toe te voegen. Wat betreft de editing opties voor jouw story: je kunt natuurlijk een Insta filter gebruiken en tekst en Emoji’s toevoegen (in de tekstregel).

nieuwe_instagram_stories

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over Instagram stories, klik hier.

Wat vinden wij van de nieuwe feature?

Hoewel we hadden gehoopt (en misschien ook wel hadden verwacht) dat Instagram met een meer unieke feature zou komen, vinden wij het zeker een prettige toevoeging aan Instagram. We zijn tenslotte ook fan van Snapchat!

Deze feauture zorgt tevens voor meer exposure door de vaste locatie van de Instagram stories. Zeker na de afgelopen update van Instagram. Deze update zorgde ervoor dat foto’s op je tijdlijn niet op chronologische volgorde getoond worden, maar op basis van interesses. Deze update werd niet goed ontvangen door Instagram users en bedrijven. De verwachting was dat na die ontwikkeling Instagram heel wat users zou verliezen. Nu verwacht men dat Instagram met deze nieuwe feature Snapchat gaat vervangen. Wat vind jij ervan?

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!