Hoe win jij het vertrouwen van je bezoeker?

Tijdens het internet marketing proces ben je voortdurend bezig om meer bezoekers naar je website te trekken. Bezoekersaantallen zijn belangrijk en ook de positie van je website in Google speelt een grote rol. Daarmee ben je er nog niet. Het bereiken van je doel is het allerbelangrijkst. Je website moet vertrouwen uitstralen wil een bezoeker een product of dienst van je afnemen. Een onderdeel hiervan is het vertrouwen opbouwen tussen jouw website en de potentiële klant.

 

 

Plaats je contactgegevens

Bezoekers doen  liever zaken met een ‘echt’ bedrijf. Vermeld daarom duidelijk je contactgegevens. Plaats je adresgegevens en een telefoonnummer (het liefst geen 06 nummer). De openingstijden van je bedrijf en je KVK nummer kun je gerust plaatsen.  Het is belangrijk dat jij je contactgegevens zo compleet mogelijk beschikbaar stelt. Straal vertrouwen uit en plaats je logo op je website.  Je mag trots zijn op je bedrijf!

 

Plaats referenties van klanten

Plaats referenties van je klanten. Zo kunnen bezoekers lezen dat klanten tevreden zijn met de levering van je producten en/of diensten.  Zij zien bijvoorbeeld dat de samenwerking goed verloopt en dat de klanten goed worden geholpen.

 

Correct taalgebruik

Schrijf je teksten in correct Nederlands en let op je spelling. Bezoekers haken af en lezen niet verder als er spelfouten op je website staan. Slechte spelling beïnvloedt onbedoeld het beeld van de betrouwbaarheid in je organisatie.

 

Het betalingstraject mag niet te lang duren

Voor een online webshop is het betalingstraject een belangrijk punt voor de bezoeker. Laat zien dat je met serieuze banken samenwerkt en dat je geen lange wacht- of laadtijden hebt.  Vermeld je prijzen duidelijk en  laat je actuele voorraden zien.

 

Zorg dat de bezoeker direct ziet wat ze zoeken

De eerste tien seconden die een bezoeker je website bekijkt is doorslaggevend of ze blijven of niet. Laat een bezoeker dus niet zoeken, want dan haken zij snel af.

 

Kortom

Zo zijn er nog veel meer  punten waar je op moet letten om het vertrouwen te winnen van je bezoeker. Het is belangrijk dat je vertrouwen wekt, probeer dat vertrouwen ook vast te houden!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!