Adverteren op Twitter

Sinds 2013 is het ook in Nederland mogelijk om te adverteren op Twitter. Met ruim 2,8 miljoen actieve Nederlandse twitteraars is dit sociale medium voor steeds meer adverteerders een aantrekkelijk platform om hun doelgroep te kunnen bereiken. De mogelijkheden zijn enorm, maar wat heb je er nou aan? En hoe zet je een gerichte campagne op? In dit artikel lees je een aantal tips voor het gericht adverteren op Twitter.

Bij adverteren op Twitter is het aantal volgers essentieel; zonder veel volgers adverteer je per slot van rekening voor niets. Dus hoe doe je dat nou? Het aantal volgers vergroten?

Uitgelicht Account

Ben je bekend met Twitter? Dan heb je vast het kopje ‘ wie te volgen’ wel eens voorbij zien komen. Hier komt jouw profiel te staan als je kiest voor een uitgelicht account. Hiermee bereik je een grote groep volgers. Twitter beveelt namelijk onder dit kopje aan wie je volgens hen het beste kan volgen. Dit wordt op basis van bijvoorbeeld interesses geselecteerd. Wil je jouw merk extra promoten en meer onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Dan is dit voor jou de beste advertentie mogelijkheid!
account_uitgelicht- twitter

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelichte Tweet

Je bereik vergroten bij jouw doelgroep en nieuwe potentiele klanten is natuurlijk ook belangrijk. Je hebt de uitgelichte tweets ongetwijfeld wel een keer in je tijdlijn gezien. Dat kan op verschillende manieren. In de getoonde zoekresultaten staat een uitgelichte tweet vast bovenaan. Maar wanneer krijgen jouw volgers deze tweets te zien? Ook hier wordt het geselecteerd door bijvoorbeeld interesses. Als voor iemand niet relevant is wat jij in je uitgelichte tweet hebt staan, zal die ook niet getoond worden aan diegene. Wil je meer volgers genereren die jou vervolgens in hun favorietenlijstje plaatsen? Dan is dit een hele goede optie om voor te gaan!

uitgelichte-tweet

 

 

 

 

 

 

Adverteren kost natuurlijk wel wat. Twitter is zo slim geweest om jou zelf te laten bepalen wat je uitgeeft hieraan. Je kunt zelf een budget vaststellen, zelfs per dag. Wat dat betreft lijkt het op Facebook. Twitter brengt de kosten op verschillende manieren in rekening. Voor welke advertentie mogelijkheid je ook kiest er wordt pas echt iets in rekening gebracht wanneer er ook echt resultaat is.Bij een uitgelicht account betaal je bijvoorbeeld per volger en bij een uitgelichte tweet per interactie.

Op deze manier is het voor startende ondernemers ook interessant om het eens uit te proberen.

Heb je hier vragen over of wil je meer te weten komen over adverteren op Social Media? Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!