Adverteer en analyseer met de nieuwe Instagram functies!

Waar andere sociale media ( Facebook/Twitter ) al druk bezig waren met het commerciële gedeelte op de kaart te zetten was Instagram daar nog helemaal niet mee bezig. Ondertussen heeft ook Instagram gezien hoe belangrijk de populaire foto-app is voor bedrijven en zijn de eerste bedrijfsprofielen al gelanceerd. Deze profielen brengen een aantal handige Instagram functies met zich mee voor bedrijven!

Wat biedt een bedrijfsprofiel meer dan een gewoon profiel?

Een bedrijfsprofiel op Instagram biedt verschillende soorten functies:

  • Contact knop

Vanaf nu is het met de nieuwe Instagram functies mogelijk om een contactknop aan je profiel toe te voegen. Hieronder is het mogelijk om je adres, telefoonnummer en e-mailadres vermelden. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is voor een volger of een potentiële volger om gemakkelijk contact met je op te nemen via Instagram. De drempel voor het opnemen van contact is op deze manier veel lager; ideaal dus, kijk maar naar het succes van bedrijven die actief zijn op Twitter!

  • Statistieken

Eerder was het alléén voor adverteerders mogelijk om statistieken te kunnen inzien. Dit is nu niet meer het geval. Een aantal vragen die de nieuwe statistieken bij bedrijfsprofielen van Instagram kunnen beantwoorden zijn bijvoorbeeld: Hoe vaak is mijn bericht bekeken? Waar komen mijn volgers vandaag? Op welk tijdstip zijn mijn volgers het meeste actief? Kortom, veel meer handige informatie die absoluut het analyseren waard is.

  • Adverteren

Met een bedrijfsprofiel kun je nu ook advertenties aanzetten in de app. Dit is natuurlijk te gebruiken na dat je de betaalgegevens hebt toegevoegd en de doelgroep en duur van de advertentie hebt bepaald. Het is erg makkelijk om weer terug switchen naar je oude account, mocht je je bedenken.

Wil je meer weten over de nieuwe bedrijfsprofielen en wat dit eventueel kan betekenen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!