• Hoe scoort jouw website?

  Doe NU de gratis website scan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO Thema Website

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Keuze uit unieke door ons ontwikkelde WordPress thema’s
 • Jouw huisstijl toegepast in één van de door ons ontwikkelde WordPress thema’s
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Binnen twee weken online
Bekijk volledig product

SEO Maatwerk Website

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Volledig op maat ontworpen binnen ons unieke WordPress framework
 • Volledig flexibel te beheren dankzij de pagebuilder in ons unieke framework
 • Ingericht om jouw doelen online te bereiken
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Ideale combinatie van jouw persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress
Bekijk volledig product

SEO Maatwerk uitgebreid

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Volledige vrijheid qua design en functionaliteiten
 • Persoonlijke intake op kantoor met één van onze ervaren WordPress designers
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Ingericht om jouw doelen online te bereiken
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Ideale combinatie van jouw persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress
 • Geen limiet qua functionaliteiten of design: alles is mogelijk!
Bekijk volledig product

9 redenen om voor Best4u te kiezen

 • Jarenlange ervaring met WordPress
 • Enkel WordPress kenners in dienst
 • WordPress biedt ultieme veiligheid

King of WordPress: ‘s werelds allerbeste CMS

Wereldwijd kiezen veruit de meeste webbouwers voor WordPress en dat is niet voor niets. Dit CMS heeft voor Best4u geen geheimen: wij zijn King of WordPress en weten werkelijk alles over dit fantastische CMS.

 • Expliciete focus op security
 • Goed bereikbare supportdesk
 • High Speed WordPress hosting

Support, security & hosting

Naast het ontwikkelen van ijzersterke en vindbare websites bieden wij een support, security & hostingpakket. Hiermee ben je verzekerd van optimale veiligheid, dagelijkse back-ups, tijdige updates en een supportdesk die voor je klaarstaat.

 • Beste techniek voor online vindbaarheid
 • Al onze websites zijn Google proof
 • In-house online marketing experts

Uniek concept met online marketing

Wij hebben letterlijk alle online kennis die het MKB nodig heeft in huis. Naast webdesign en -development verzorgen wij namelijk ook online marketing campagnes. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen van zoekmachines.

Webdesign bureau

Een website laten maken door een webdesign bureau is anno nu de standaard voor ieder bedrijf. Een sterke website die goed vindbaar in Google is maakt een belangrijk onderdeel uit van de marketingstrategie. Logisch dus, dat MKB’ers een professioneel webdesign bureau in de arm nemen om door geadviseerd te worden. Met een succesvolle website maak je immers van bezoekers je klanten; het ultieme doel van jou als ondernemer! Webdesign bureau Best4u helpt je hier graag bij met diverse online oplossingen op maat. Bovendien is Best4u een webdesign bureau dat met je mee kan groeien. Onze pakketten zijn zo ingericht dat we zowel startende ondernemers als de grotere spelers in het segment optimaal kunnen bedienen.

Een webdesign bureau zoals Best4u kent het concept van een goede website. Die is namelijk optimaal ingericht voor de gebruiker, browser en zoekmachine én gebruiksvriendelijk voor jou als website-eigenaar. Ons website design bureau hielp niet voor niets al meer dan 3000 klanten aan een online oplossing. Van grote en complexe E-commerce projecten tot een starterswebsite voor de lokale ondernemer: wij zijn in staat om ons te verplaatsen in iedereen die een online oplossing zoekt voor zijn of haar vraagstuk. Ook jij kunt je bij ons klantenbestand aansluiten en binnenkort de beschikking hebben over een compleet team van designers, programmeurs, online marketeers, supportmedewerkers en projectleiders die jou maar wat graag voorzien van passend advies en online producten die je écht verder helpen. Wij zijn namelijk een webdesign bureau dat alle benodigde disciplines om optimaal online te kunnen scoren onder één dak heeft. Wel zo handig, want zo groeien we gewoon met je mee.

Al 13 jaar hét webdesign bureau voor het MKB

Bij Best4u weten we wat jij als MKB ondernemer nodig hebt om optimaal online te scoren. We weten ook dat de wensen voor een professionele website erg uiteen kunnen lopen. Daarom hebben we meerdere producten waaruit onze klanten kunnen kiezen.

Design website

De eerste optie waarvoor je bij ons webdesign bureau kunt kiezen is de design website. Kiezen voor een design website houdt in dat je vooraf je keuze maakt uit een serie van speciaal ontwikkelde designs door onze interactief vormgevers. Al deze designs zijn toepasbaar op verschillende branches en worden, nadat jij je keus hebt gemaakt, volledig ingericht aan de hand van jouw huisstijl, foto’s en content. Een design website kan zeer snel online staan (binnen twee weken!) en is hét perfecte product voor de startende ondernemer (of dat nu de student van 18 jaar is, de vijftiger die zijn droom wil najagen en alles wat daar tussenin zit). Dus ben jij de online wereld net aan het verkennen en wil je laagdrempelig, snel en gemakkelijk beginnen? Dan is de design website de juiste keuze voor jou.

MKB maatwerk website

Bij een MKB maatwerk website gaan de interactief vormgevers van ons webdesign bureau met jou in gesprek om je wensen en eisen op gebied van webdesign helder voor ogen te krijgen. Op basis daarvan gaan zij aan de slag met een persoonlijk ontwerp op maat, zowel voor de homepage als voor een contentpagina. Zowel onze MKB maatwerk websites als onze design websites worden gebouwd in WordPress, ’s werelds meest gebruikte CMS. Niet voor niets kiest ook ons webdesign bureau voor WordPress; wij hebben meerdere beweegredenen om te kiezen voor dit systeem:

 • WordPress is open-source (je kunt de broncode bekijken en aanpassen wat inhoudt dat elke developer zijn eigen plugins kan ontwikkelen en toepassen);
 • WordPress heeft talloze thema’s beschikbaar;
 • Content produceren én op een mooie manier presenteren kan snel en gemakkelijk;
 • Je kunt je content eenvoudig optimaliseren voor Google;
 • Het CMS wordt continu doorontwikkeld.

Custom+ website

Wil je elke pagina van je website op maat laten ontwerpen? Dan is de custom+ website de juiste keuze voor jou. Bij de custom+ website geniet je van alle voordelen die de MKB maatwerk website ook biedt, met als extra voordeel dat de gehele website op maat wordt gemaakt. De custom+ website is zeer gebruiksvriendelijk, SEO vriendelijk en natuurlijk responsive; zaken die je van een webdesign bureau als Best4u niet anders verwacht.

Responsive webdesign

Of je nu kiest voor een design website of een website op maat; elke website heeft bij ons standaard een responsive webdesign. Dankzij een responsive webdesign past je website zich altijd automatisch aan het scherm van het apparaat aan. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en heeft een positief effect op de zoekmachineresultaten. Google heeft immers een mobile first index aangekondigd voor dit jaar, wat inhoudt dat websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik voorrang krijgen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Onwijs belangrijk dus, dat jouw website aan deze eis voldoet. Gelukkig weten wij als ervaren webdesign bureau hoe we jouw website volledig responsive kunnen opleveren.

De juiste prijs

Een prachtige website hoeft niet altijd een groot kostenplaatje te hebben. Bij webdesign bureau Best4u kies je voor een mooie en goede website die ook nog betaalbaar is. Benieuwd? Ga in gesprek met één van onze adviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Zoekmachinevriendelijk

Een webdesign website moet natuurlijk ook goed gevonden worden in de zoekmachine Google. Onze opgeleverde websites zijn daarom altijd technisch geoptimaliseerd voor Google. Content wordt goed geïndexeerd en gemakkelijk gevonden. Wil je net wat extra aandacht voor online marketing? Neem dan een kijkje bij onze internet marketing diensten op onze website.

Ja, ik wil een website van webdesign bureau Best4u!

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over webdesign bureau Best4u? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag wat jouw online wensen zijn en adviseren je vervolgens over de talloze mogelijkheden die wij als website design bureau voor je hebben. Neem contact op met ons via onderstaand formulier en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor je nieuwe website!

 

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Webdesign bureau zonder onverwachte kosten

Onverwachte kosten zijn de grootste drempel voor mensen om een webdesign bureau in de arm te nemen. Wij vinden dat niet meer van deze tijd. Daarom betaal je bij ons een eenmalig bedrag voor jouw nieuwe website. Dat bedrag is afhankelijk van jouw wensen qua functionaliteiten en design, maar wij zijn altijd vooraf transparant over deze kosten. Je kunt bij website design bureau Best4u kiezen tussen een design website, een MKB maatwerk werbsite en een custom+ website.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een support & securitypakket af te nemen. Je kiest er dan voor dat onze supportafdeling jouw website proactief beveiligt en up-to-date houdt; iets wat in deze tijd van groeiende cybercriminaliteit geen overbodige luxe is. Tevens kun je onze supportmedewerkers dan bereiken voor al je vragen over je nieuwe website. Of het nu gaat om het aanpassen van een foto of om het aanleggen van een koppeling. Binnen 4 uur heb je antwoord op je vraag!

Webdesign bureau en Google

Naast een visitekaartje is een website ook een marketingmiddel, en daar houdt ons website design bureau rekening mee! 97% van de Nederlandse internetgebruikers zoekt op internet via Google. Wat betekent het voor jouw bedrijf als je potentiële klanten jou vinden wanneer ze op jouw product of dienst zoeken? Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen? Ook dat kunnen wij als webdesign bureau voor je regelen.

Best4u Group als jouw website design bureau

Jij wilt 100% rendement halen uit je investering voor een webdesign bureau. Al meer dan duizend organisaties gingen je voor in die wens. Ons portfolio geeft daarvoor concreet bewijs. Je keuze voor Best4u is een topkeuze voor flexibiliteit en vakkundige professionals met de inzet die je van ons verlangt: altijd 200%. Want wat we maken doen we nooit alleen. We doen dat samen. Want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing. Daarom kies je voor Best4u als jouw website design bureau.

Best4u Group als jouw webdesign bureau

Jij wilt 100% rendement halen uit je investering voor een webdesign bureau. Al meer dan duizend organisaties gingen je voor in die wens. Ons portfolio geeft daarvoor concreet bewijs. Je keuze voor Best4u is een topkeuze voor flexibiliteit en vakkundige professionals met de inzet die je van ons verlangt: altijd 200%. Want wat we maken doen we nooit alleen. We doen dat samen. Want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

 

Wat zijn de gemiddelde kosten van een maatwerk website?

Gemiddeld kost een maatwerk site tussen de 1500 en 3500 euro. Dit is op basis van maatwerk ontwerp voor minimaal 2 pagina’s. Meestal wordt de home en een vervolgpagina ontworpen waarmee de rest van de site kan worden ingericht. Bereken hier de prijs van een nieuwe website.

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

Een website kan al binnen een week ontwikkeld worden. Normaal gesproken zijn de gemiddelde oplevertermijnen tussen de 2 en 4 weken voor een maatwerk website. Een thema site kan vaak al binnen 1 tot 2 weken worden ontwikkeld.

Passen de websites van Best4u binnen mijn huisstijl?

In principe kunnen wij elke site bouwen binnen jouw huisstijl. Of je nou kiest voor een design product of voor volledig maatwerk gaat, we kunnen jou huisstijl altijd op een goede en professionele manier verwerken. Meer informatie over onze websites en webshops vindt u hier.

Welk cms moet ik willen gebruiken voor mijn website?

Bij Best4u adviseren wij het gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is gratis, eenvoudig in gebruik en scoort erg goed in de zoekmachines. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Hoe belangrijk is mobiel vriendelijkheid / Responsive lay-out?

Extreem belangrijk. Niet alleen omdat het meeste verkeer via mobiel op je site komt, ook voor de scores in de zoekmachines is deze werking erg belangrijk. Bij Best4u is iedere site standaard volledig responsive opgebouwd.

Wordt mijn website goed gevonden in Google als deze bij jullie is gemaakt?

Jazeker, de website en het CMS zijn technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Tevens leveren we je binnen WordPress verschillende tools die je verder op weg helpen hiermee.

Als ik vragen heb of hulp wil bij het aanpassen van mijn site na de tijd?

Wanneer je bij ons een support en security pakket afneemt helpen we je geheel gratis met het  doen van aanpassingen in je site. We houden hem daarbij ook nog up to date en zorgen dat deze altijd veilig gehost wordt.

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Heb je al een bestaande website of webshop of wil je een compleet nieuwe site laten bouwen?

Wil je een uniek design of gebruik maken van 1 van onze designs?

Nieuwsgierig naar reeds ontwikkelde unieke design of naar onze designs? Ga dan naar onze showcases of bekijk de designs.

Wil je een website of webshop?

Wil je een website of webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 0 tot 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 10 tot 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.999

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 20 tot 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 0 - 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €599
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 10 - 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €699
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 20 - 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €899
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf €999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €3.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.