De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

Wordpress website voorbeelden

Sta je op een cruciaal kruispunt met jouw onderneming en wil je online het verschil maken met een nieuwe website? Het onder ogen komen van wat WordPress website voorbeelden is dan geen overbodige luxe. WordPress website voorbeelden geven je inzicht in de mogelijkheden die een website van Best4u kan bieden en tot welke resultaten onze ontwikkelaars komen kunnen. Daarnaast bieden WordPress website voorbeelden je inspiratie, die je weer mee kunt nemen als je je eigen ideeën aan het smeden bent voor je eigen online thuis. Hieronder hebben we wat sites voor je uitgelicht.

Daarnaast beschikken wij ook over een WordPress hosting en support service.

Via Nederland

Je bent een branchevereniging voor mediabedrijven en wilt een website waar professionals uit deze sector informatie kunnen inwinnen. Aangezien een tastbaar product ontbreekt, dien je op zoek te gaan naar een creatieve oplossing. Wat doe je dan als Via Nederland? Best4u een website laten ontwikkelen, waar de focus ligt op duidelijkheid met een fraai ontwerp. Vanwege de grote hoeveelheid kennis die aanwezig is, hebben we een prominent plekje gereserveerd voor een snel bewegende slider met blogs, met daarboven een pakkende header waar de propositie naar voren komt. Door het belang van events hebben we ook een duidelijke agenda ontwikkeld. Ter bevordering van het zoekgedrag, hebben we eveneens een zoekbalk geïmplementeerd.  Wat ons betreft een mooie toevoeging aan deze WordPress website voorbeelden.

screely-1651750478459 edited
screely-1651750474602 edited

Dutch Media Week

We vervolgen de WordPress website voorbeelden in Hilversum. Daar is de Dutch Media Week is een jaarlijks terugkerend evenement. Om aandacht te vragen voor deze week, klopte de organisatie een tijdje geleden bij ons aan met de vraag of Best4u een website voor hen kon realiseren. Vanwege de vele gebeurtenissen die plaatsvinden in deze week, wilde de Dutch Media Week de focus leggen op het gevoel. Bij het betreden van de website, moest het enthousiasme van het beeldscherm spatten. Daardoor hebben we met name ruimte vrijgemaakt voor visuele content op de homepage, waarbij de tekstuele content van ondergeschikt belang moest worden. Om de huisstijl, een rood-oranje gradient, te onderstrepen, hebben we buttons en hovers aangebracht in deze kleuren.

Doosjesdeal.nl

Doosjesdeal.nl is de laatste in het rijtje WordPress website voorbeelden die we nader willen toelichten. Doosjesdeal.nl is een onderneming waar verschillende doosjes voor diverse aangelegenheden gekocht kunnen worden. Vanwege de eenvoud van het product, wilde de klant een website met niet al te veel poespas. Best4u ontwikkelde een stappenplan, die in één oogopslag duidelijk maakt wat er nodig is om de verpakking te bestellen. Daarnaast hebben we de categorieën onderdeel gekoppeld aan de header, zodat er een mooi geheel ontstaat. De beperking tot de kleuren blauw, wit en oranje, zorgen bovendien voor een bepaalde mate van rust.

screely-1651750469970 edited
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!