Website laten maken kosten

Een nieuwe website laten maken laat je niet over aan amateurs. Daar heb je professionals voor nodig. Als snelste webbouwer van Nederland kennen we het proces door en door, van design tot Google-maatstaven. We gebruiken onze ervaring om razendsnel een topkwaliteit website neer te zetten. Jouw website ook laten maken door Best4U? Informeer naar de mogelijkheden.

De kosten

De kosten voor het laten maken van een business website bedragen €699.

Bij Best4U begrijpen we echter ook dat ieder bedrijf uniek is en dat er daarom verschillende behoefte en wensen zijn als het gaat om online aanwezigheid. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die aansluiten op uw specifieke vraagstukken. De kosten van een maatwerkwebsite verschillen per project. Wij kijken naar uw behoeftes en wensen. Op basis daarvan maken we een inschatting van de kosten. Een maatwerkwebsite bestaat uit een ontwerpfase, ontwikkelfase en afrondingsfase./p>

BarbaraTrienen__IMG_1165_A-Players_Mei2021_BTR034

Waar bestaan de kosten van het laten maken van een website uit?

De kosten voor het laten maken van een website bestaan uit…

  • De bouw
  • Het ontwerp van de website
  • Het verwerken van feedback
  • Projectleiding

Zijn er bepaalde aanvullende zaken die een website duurder maken?

Alle wensen die afwijken van een ‘standaard’ website kunnen de prijs verhogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekingsmodules, eventkalenders of het opzetten van een goede vacaturepagina. Ook werken we standaard met één feedbackronde. Extra feedbackrondes worden dus als extra kosten gezien.

Onderhoud aan een website

Naast het ‘in de lucht’ houden van de website, doen wij de updates van de WordPress installatie en de bijbehorende plug-ins. Dit valt onder ons standaard hostingpakket. Naast deze standaard variant hebben wij ook een uitgebreide variant, namelijk Hosting & Support. Bij deze support doen wij ook kleine aanpassingen en plaatsen wij teksten. Ook kun je gebruik maken van onze spoedmeldingen. Daarmee word je ook buiten kantooruren en in het weekend binnen 4 uur geholpen als je met urgente problemen zit. Verder wordt er iedere dag een back-up gemaakt van jouw website.

Het is niet verplicht om een onderhoudscontract met ons af te laten als je je website door ons laat maken, maar we raden het wel aan. We nemen dan zoveel mogelijk werk uit handen.

best4u-02
best4u-57

Websiteoptimalisatie

Naast websites maken, optimaliseren wij ze ook. Vaak is dit een eenmalig traject, maar wij kunnen ook om de zoveel tijd met jou om tafel zitten om eventuele optimalisaties of doorontwikkelingen te bespreken indien je dit wenst.

Waarom is websiteoptimalisatie belangrijk?

Voor de website wil je altijd de hoogst mogelijke scores behalen. Los van de techniek helpt dit ook weer bij de online vindbaarheid van de websites.

Wat zijn de kosten van websiteoptimalisatie?

De kosten van websiteoptimalisatie worden per optimalisatie ingeschat. Op basis van een scan wordt er gekeken naar wat er minder goed is aan de website en hoeveel uur het kost om dit te optimaliseren.

Offerte aanvragen

Zodra je via onze website een offerteaanvraag hebt ingediend, ontvang je binnen 15 minuten een gepersonaliseerd exemplaar in je inbox. Deze offerte bevat een duidelijk investeringsoverzicht, zodat je precies weet waar je je geld aan uitgeeft. Ga je akkoord? Dan kunnen we van start!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!