Wat is een website scan?

Net zoals een auto of een huis heeft ook een website met regelmaat onderhoud nodig. Omdat een website iets ongrijpbaars is staan veel ondernemers hier echter niet bij stil. Bij Best4u snappen we dat, maar kennen we ook als geen ander het belang van een website die up-to-date is op gebied van alle vitale onderdelen. Want alleen met een website die op SEO, mobielvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, sociaal en lokaal vlak goed scoort helpt jou als ondernemer écht verder.

Om te checken hoe het met de vitale onderdelen van jouw website gesteld is hebben wij de website scan ontwikkeld. De naam zegt het dus al: met deze scan checken we jouw website op de belangrijkste onderdelen. Met een paar klikken op de knop vraag jij een persoonlijk rapport aan over jouw website. Bovendien zal één van onze adviseurs het rapport telefonisch met je doornemen en eventuele onduidelijkheden toelichten. Geheel gratis!

3 redenen waarom iedere ondernemer de website scan zou moeten doen:

  • Binnen enkele minuten inzicht in de huidige status van je website middels een adviesrapport plus informatieve whitepaper in je mailbox.
  • Gratis telefonisch advies van een specialist aan wie je al je vragen kunt stellen.
  • Concrete handvatten om je website te verbeteren voor (bijvoorbeeld) meer leads, een betere beveiliging of een betere gebruiksvriendelijkheid!

In onderstaande video legt business leader Emmo uit wat de website scan inhoudt en hoe het werkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!