COVID-19 en thuiswerken: Het ideale moment om aan de slag te gaan met je website?

Een minister-president die het hele land op televisie live toespreekt, het komt niet vaak voor. ‘Historisch’, noemde de NOS het. De huidige crisis waar de wereld zich als gevolg van het coronavirus (officieel: COVID-19) in bevindt heeft het dagelijkse leven op zijn kop gezet.

Scholen dicht, sportscholen dicht, restaurants en cafés dicht, de meeste kantoren dicht. De zakelijke wereld krijgt een klap en moet zich schrap zetten.

Dat geldt voor zzp’ers, veel MKB’ers, maar ook grotere bedrijven als de KLM. Sommige bedrijven hebben geen werk meer, sommige bedrijven minder werk. En sommige bedrijven kunnen wel gewoon hun doorgang vinden, zij het dat er thuis verder gewerkt wordt.

Het is een onwennige periode. Biedt deze periode echter ook kansen voor de MKB’er?

Online aanwezig zijn is nu extra belangrijk

Nu het sociale leven platligt en mensen veelal binnen blijven wil je als ondernemer aanwezig zijn op de plek waar mensen nog wél kunnen samenkomen: het internet. Met een mooie en goedwerkende website onderscheid jij je van je concurrenten.

Je klanten kunnen je online vinden en daar pluk je de vruchten van.

Wat is een beter moment dan aan de slag te gaan met een nieuwe website dan nu? Online aanwezig zijn is nu belangrijk, maar ook als we de crisis achter de rug hebben. Als je een template website bij Best4u Media afneemt kunnen we deze al binnen 2 weken aan je opleveren.

Sla je slaatje uit deze quarantaine periode

Het is voor ondernemers momenteel dus even alle zeilen bijzetten. Minder werk of thuiswerken biedt echter ook de kans om extra in te zetten op facetten van je onderneming waar je eerder misschien niet aan toekwam.

Zeker in deze periode wordt een groot deel van het leven online geleefd.

Als ondernemer wil je online dus aanwezig zijn met een mooie website. Je kunt deze periode mooi aangrijpen om je website te verbeteren, of een nieuwe website te (laten) ontwikkelen.

Best4u Media gaat door met het ontwikkelen van websites

Ook wij hebben onze dienstverlening gedurende deze periode iets moeten aanpassen. Gelukkig zijn wij in een positie om onze dienstverlening gewoon door te zetten.

Wanneer je ons inschakelt krijg je eerst altijd een adviesgesprek met een adviseur geheel op jou case toegepast. Normaal komt de adviseur bij je langs, maar nu kan deze stap volledig via een online conference tool die we hebben gebouwd.

Bij Best4u hebben we een speciale omgeving gebouwd om jou via een online vergaderruimte te kunnen voorzien van een MAATWERK ADVIES!

Als we voor je aan de slag mogen zal periodiek overleg over de bouw van je website nodig zijn. Daarvoor kunnen we, deze speciale videocalls inplannen. Op die manier zijn zaken alsnog face 2 face te bespreken.

Bel ons! Mail ons! Videobel ons!

Persoonlijk contact wordt momenteel ontmoedigd, maar dat houdt ons niet tegen. Heb jij vragen over het laten maken van een gloednieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons via 0575 512 125, mail ons op e-mail, of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Dan zorgen wij dat een van onze adviseurs contact met je opneemt.

Vraag direct een Digitaal adviesgesprek aan over de mogelijkheden!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!