Professionele MKB Webshop

Een mooie webshop kan het verschil maken tussen jou en je concurrenten. Jouw webshop precies die uitstraling geven die perfect aansluit bij jouw producten. Is dat wat jij wilt? Dat kan nu extreem voordelig!
De webdesigners van Best4u hebben een webshop design ontwikkeld die modern, stijlvol en perfect op jouw huisstijl aan te passen is. Ideaal en perfect geschikt voor de MKBer die nu de stap online echt wilt gaan maken.

Speciaal voor het MKB introduceren we een zeer scherpe aanbieding: een webshop design ter waarde van €3599,- nu voor slechts €999,-!

Interesse of vragen? WhatsApp ons direct! 0611164540

Hierom kies je voor de snelste webbouwer van Nederland

Wij werken voor het MKB en dat zorgt ervoor dat onze klanten zeer gevarieerd zijn. Wij snappen precies wat jij als MKB'er nodig hebt om online je verkoop te kunnen genereren. We snappen ook dat een ondernemer geen tijd heeft om weken bezig te zijn met het opzetten van zijn nieuwe website. Onze webshops worden slechts in 2 weken ontwikkeld en volledig op je eigen huisstijl ingericht.

 

Een volledige webshop

Je krijgt dus voor €999,- een volledige webshop. De volgende webshop onderdelen zijn in deze prijs inbegrepen:

 • Eén Best4u thema ontwikkeld voor WooCommerce
 • Framework
 • Winkelwagen
 • Filters en productcategorieën
 • Dropdown en/of megamenu
 • Paginatie en sorteerfunctie
 • Product labels (aanbieding, nieuw)
 • Zoekfunctie voor producten

Daarnaast zullen we de volgende zaken voor je regelen, zodat je direct jouw nieuwe webshop kunt gebruiken:

 • Instellen van betaalkoppeling
 • Instellen verzendkosten
 • Instellen BTW tarieven
 • Inclusief SSL certificaat*

*Bij afname van minimaal een hostingpakket

Over 2 weken verkopen met jouw webshop?

Lijkt het je ideaal om binnen 2 weken een strakke webshop te hebben en tegen lage kosten direct klaar te zijn? Wees er snel bij en vraag direct via het contactformulier jouw webshop aan. We zijn benieuwd naar jouw wensen en gaan graag aan de slag met jouw webshop!

Je kunt ons ook WhatsAppen op: 0611164540

Waarom je kiest voor Best4u?

Al 15 jaar is onze missie het MKB voorzien van geweldige websites! Wij weten waar een goede website uit bestaat en wat hiervoor nodig is. We snappen ook dat een ondernemer geen tijd heeft om weken bezig te zijn met het opzetten van zijn nieuwe website.

Hiervoor hebben wij als Best4u het SNELSTE website ontwikkel proces van Nederland neergezet. Het is efficient en vergt maar op enkele momenten de input van jou als ondernemer met name bij de start en aan het eind.

Bij Best4u hebben we alle benodigdheden voor een goede site in kaart gebracht en kunnen we tevens overal in voorzien. Wij beloven jou vanaf het moment dat we starten dat jou site door ons binnen 2 weken opgeleverd wordt! Uiteraard zijn we altijd bereikbaar ook buiten kantoortijden.

Dus wil je super snel en efficient je nieuwe website realiseren, sluit je dan vandaag nog aan bij de snelste van Nederland, Best4u!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!