Website partner

Jouw bedrijfsfilosofie zo goed mogelijk doorvertalen naar een online domein die dit verhaal vanzelf vertelt. Als deze aanpak jou aanspreekt, dan is Best4u is de website partner voor jou. Als website partner gaan wij met jou om tafel en nemen we de tijd om kennis te maken met jou en je bedrijf. Dit soort gesprekken hebben we nodig om voort te borduren op jouw branding en huisstijlelementen.

We richten ons als website partner niet alleen op bedrijven met interesse in een nieuw online thuis. Als website partner kunnen we jouw ontwikkelaarsbedrijf ondersteunen bij ondercapaciteit, ziekte of het maken van extra uren voor je klanten. De mogelijkheden zijn erg divers en volledig af te stemmen op de manier hoe jij de samenwerking voor je ziet. Lees er meer over!

Geen lange contracten

White label oplevering

Snelle oplevering

Overzichtelijke ontwikkelingsfase

Webontwikkeling bij Best4u

Laat je jouw webontwikkeling over aan Best4u, dan verzeker je jezelf van een website partner waar de processen gestroomlijnd verlopen. Als snelste webbouwer van Nederland hebben we een vliegensvlug ‘circuit’ ontwikkeld, waarmee we een wireframe ombouwen tot een geoliede machine die van betekenis gaat zijn voor jou.

We starten onze webontwikkeling standaard met een intakegesprek, waarbij we met jou om tafel gaan. Hierin krijg je de gelegenheid om je wensen aan ons kenbaar te maken, concurrenten door te spreken en schetsen bij ons aan te leveren. Nadien gaan we aan de slag met het eerste design, waar je vervolgens met hagel op kunt schieten. De feedbackpunten worden vervolgens doorgezet naar webontwikkeling. Daarna krijg je nog één keer de kans om je punten aan ons als website partner door te geven, alvorens we binnen 10 dagen live zijn.

Zij gingen je al voor

De kwaliteiten van ons als webontwikkelaar

Als webontwikkelaar munten wij uit in klanttevredenheid, wat ons belangrijkste uitgangspunt is ten tijde van onze samenwerking. We houden een kort lijntje met jou, zodat je altijd op de hoogte blijft van het proces dat we samen doormaken. Beschikbaarheid tot 21:00 ’s avonds draagt bij aan de doelstelling van ons als website partner. Als webontwikkelaar helpen we je graag aan een WordPress website. Hierbij kies je zelf of je jouw huidige website van een redesign wilt voorzien of dat je ons vraagt om ‘from scratch’ te beginnen. Je beslist zelf of je de voorkeur geeft aan een maatwerk website of aan een business site, die aan de hand van standaard blokken wordt opgebouwd.

This,Photo,Is,A,Symbol,For,The,Internet,Cookies,In

Samenwerken met ons als website partner?

Ben je om en wil je graag samenwerken met ons als website partner? Best4u gaat graag het gesprek met je aan om je meer informatie te bieden. Vul onderstaand contactformulier in, zodat we een vrijblijvende afspraak met je kunnen inplannen!

Offerte aanvragen

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!