Visie & Missie

De visie van Best4u is helder: het MKB in Nederland online naar het hoogste niveau brengen. Wij vinden dat elke MKB ondernemer, ongeacht ervaring met of kennis van websites, optimaal online moet kunnen schitteren en samen met ons moet kunnen groeien.

Onze missie is om met de beste producten, service, security en support bij te dragen aan het online succes van onze klanten (en dus aan onze visie). Dat doen we door het inzetten van de passie, ambities en talenten van onze gemotiveerde medewerkers, om zo de MKB ondernemer online écht verder te brengen.

Best4u doet haar klanten een aantal waardevolle beloftes:

  • Alle websites die wij opleveren voldoen aan de zogenoemde W3C normen; de HTML- en CSS-codes waaruit jouw website bestaat voldoen aan de standaarden van de World Wide Web Consortium.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken om de veiligheid van jouw website. Met het security en support pakket zit je als ondernemer gebakken.
  • We leveren verbazingwekkende service; je hoeft binnen kantooruren nooit langer dan 4 uur te wachten op een reactie.
  • Best4u is ICT Waarborg gecertificeerd. Lees hier wat dat voor jou als klant betekent.
  • Jouw website is altijd snel: we zorgen ervoor dat je website bij oplevering minimaal een score van 80 behaalt in de Google Page Speed test.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!