Websiteoptimalisatie

Websiteoptimalisatie, ook wel zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd, is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid en ranking van een website in zoekmachines als Google. Het doel van websiteoptimalisatie is om meer organisch verkeer naar een website te krijgen en de kwaliteit van dit verkeer te verbeteren.

BarbaraTrienen__IMG_1165_A-Players_Mei2021_BTR034

Waarom is websiteoptimalisatie zo belangrijk?

Websiteoptimalisatie is belangrijk, omdat het helpt op de prestaties van een website en de gebruikservaring te verbeteren. Verschillende aspecten van een website worden geanalyseerd en geoptimaliseerd, zoals de laadsnelheid, navigatie, inhoud en gebruikersinterface.

Een goed geoptimaliseerde website kan leiden tot hogere conversieratio’s, meer verkeer en betere zoekmachine rankings. Dit kan op zijn beurt leiden tot meer omzet, hogere winsten en een betere merkreputatie.

Bovendien verwachten gebruikers tegenwoordig dat websites snel en gebruiksvriendelijk zijn. Als een website niet goed presteert, kan dit leiden tot een slechte gebruikservaring. Websiteoptimalisatie helpt deze problemen aan te pakken en de gebruikservaring te verbeteren. De kans wordt daardoor groter dat bezoekers terugkeren naar de website en er meer tijd doorbrengen.

Hoe werkt Best4u aan websiteoptimalisatie?

De optimalisatie van een website kan voortkomen uit een scan, zoals bijvoorbeeld de pagespeed van Google. Veelal is websiteoptimalisatie een eenmalig traject. Maar je mag altijd een optimalisatie bij ons aanvragen. Zo het komt ook wel eens voor dat wij met sommige bedrijven om de zoveel tijd samenzitten om eventuele optimalisaties of doorontwikkelingen te bespreken.

best4u-02

Wat zijn de tarieven voor websiteoptimalisatie?

Dit wordt per optimalisatie ingeschat. Op basis van een scan wordt er gekeken wat er minder goed is aan de website en hoeveel uur het kost om dit te optimaliseren.

Meer weten? Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!