Digital marketing strategie

Een digital marketing strategie is het fundament voor jouw webshop of website. Jouw online visitekaartje kan er nog zo gelikt uitzien, maar zit er geen gedachtegang achter het totaal? Dan kun je wel fluiten naar leadaanvragen en conversies. Best4u helpt je met het uitrollen van een digital marketing strategie van formaat, zodat jij je niet bij het gezelschap hoeft te voegen voor wie dit geldt. Tijdens de verdiepende gesprekken vragen we je naar KPI’s, zodat we je website hierop kunnen aanpassen.

Een digital marketing strategie helpt je om focus te houden in je bedrijfsvoering, zodat je aan het einde van het jaar conclusies kan verbinden aan de prestaties van je firma. Klaar om geholpen te worden met je digital marketing strategie? Schakel nu de hulp in van Best4u!

best4u-16

Digital marketing strategie webshop: weg naar conversies

Ben je zoekende naar een digital marketing strategie voor je webshop, maar krijg je de het plan de campagne maar niet op papier? Besteed dit type digital marketing strategie dan uit aan Best4u. In dit traject zetten we diverse marketingtechnieken in om de bezoeker van je webshop sneller over de streep te trekken. Het voldoende contrasterend maken van buttonkleuren is een uitwerking van zo’n stap. De knop zal eerder in het oog springen, waardoor het winkelwagentje sneller gevuld is.

Daarnaast maken we handig gebruik van het FOMO-effect, waarbij we de bezoeker bewust maken van beperkte oplages of verlopende kortingen. Bewijskracht (zoals reviews of aantal shoppers op dit moment), een werkende zoekfunctie en een eenvoudige ‘checkout’ zijn andere wapens die we inzetten om de conversietrein te laten versnellen.

Digital marketing strategie website: het leadkanon

Misschien verkoop je wel niks online en heb je eerder baat bij een digital marketing strategie voor je website. In dat geval laten we SEO (Zoekmachine Optimalisatie), Content Marketing en Linkbuilding een grotere rol van betekenis spelen. Zulke diensten voeren we uit met behulp van onze partner Onwise. Zij zijn in dezelfde stad als Best4u gevestigd en is een zusteronderneming.

Naast de marketingactiviteiten op reguliere basis, helpt Best4u je ook bij het neerzetten van je website. Aan de hand van een digital marketing strategie zetten we een duidelijke menustructuur op, zodat navigatie nooit of te nimmer een conversiebreker wordt. We dragen eveneens zorg voor een fatsoenlijke homepage, die geloofwaardigheid uitstraalt. Het online landschap is oneindig groot geworden, waardoor het eerste gevoel moet kloppen bij de gebruiker. Eén foutieve keuze kan al lijden tot afhaken.

best4u-57

Besteed je online strategie uit!

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de online strategie achter je website of webshop niet onderschat mag worden. Om goed voor de dag te komen, raden we je aan om deze digital marketing strategie aan Best4u over te laten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag kennismaken met ons? Vul onderstaand contactformulier dan in, zodat we snel met elkaar om tafel kunnen!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!